Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Bocsánat lehet,hogy a leírásom nem ide illik,de leírom tanulságnak.Nemrég vettem a vaterán egy mid 7" tabletet,mint megtudtam egy A13 Q88-ast.A táblagép egyik napról a másikra bekapcsolás után csak a kis robotig jut majd lefagy.A tabot 1,5 hónapja vettem az eladó 1 év garanciát vállalt rá.Az illetőt próbáltam felhívni a garancia miatt de a telefonon csak a gépi hang válaszol:"pillanatnyilag nem kapcsolható".A vateráról időközben kitiltották,inaktív eladó lett pedig 58 pozítivja volt.A tanulságot pedig mindenki maga vonja le,én megpróbálok egy illetőt keresni aki talán szoftveresen pár ezer forintért megtudja javítani.Köszönöm ha elovastátok,remélem vásárlás előtt állóknak picit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest