- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Bocsánat lehet,hogy a leírásom nem ide illik,de leírom tanulságnak.Nemrég vettem a vaterán egy mid 7" tabletet,mint megtudtam egy A13 Q88-ast.A táblagép egyik napról a másikra bekapcsolás után csak a kis robotig jut majd lefagy.A tabot 1,5 hónapja vettem az eladó 1 év garanciát vállalt rá.Az illetőt próbáltam felhívni a garancia miatt de a telefonon csak a gépi hang válaszol:"pillanatnyilag nem kapcsolható".A vateráról időközben kitiltották,inaktív eladó lett pedig 58 pozítivja volt.A tanulságot pedig mindenki maga vonja le,én megpróbálok egy illetőt keresni aki talán szoftveresen pár ezer forintért megtudja javítani.Köszönöm ha elovastátok,remélem vásárlás előtt állóknak picit tudtam segíteni.
-
czelu
csendes tag
Sziasztok A13 Q88 -as tablethez keresek 4.2-es androidot,előre is köszönöm a válaszokat.
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Sajnos kaptam egy kínai szar 7"-os tabletet aminek még a gyártmányát sem tudom,csak amit a tablet kíir: modellszám: SoftwinerEvb Kernel verziója: 3.0.8+android6@Linux#188 Tue Apr 16 14:00:04 CST 2013 Build-szám: nuclear_evb-eng 4.1.1 JRO03c 20130416 test-keys. Na ehhez szeretnék egy superuser jogosultságot szerezni,illetve olyan oldalt ahol romokat tudok hozzá szerezni.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest