Új hozzászólás Aktív témák

• Treff86

csendes tag

válasz this is life #37249 üzenetére

Köszönöm az infókat:)
    Sencor tabról vkinek van tapasztalata? 50e ft nem kis pénz, és nem szeretnék beleugrani, olvasom is a fórumot már jó pár hónapja, és gyűjthetnék tovább, de kb ez a lélektani határ nálam...nem akarok 3d-s játékokkal játszani, csak működjön stabilan, és lehessen rajta filmeket/sorozatokat nézni felirattal, meg pdf-et olvasni miközben mp3 megy...szóval főleg nyelvtanulásra, kikapcsolódásra használnám...
    Kisebb tab meg nem jó nekem, nem mai már a szemem se, és az egész napos monitor előtt ülés után nem akarom a végletekig nyúzni.
    Gondolkoztam kínai tableteken a "retina" kijelző miatt, de nem vagyok nagy technika huszár, tipikus user vagyok, azt használom amit adnak a dobozban és pont, plusz ugye ott a garancia is más kérdés...ha kiadok vmiért ennyi pénzt, szeretnék egy tisztességes szervízt/garanciát cserébe.
    Ha bárkinek bármi tippje van ezeken túl, vagy érdemes várni még vmire egy hónapot, akkor azt is mondja meg.
    Köszönöm még egyszer az önzetlen segítséget, mert nagyon sokat jelent nekem, hozzá nem értőnek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés