- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eckmester #33032 üzenetére
Nehez donteni azert is irtam amit,mert mindkettonek van erenye es hibaja,a penz feldobos dolgot azert emlitettem,mert ha e ket tablet kozott kell donteni bevallom nem tudok, talan a wayteq lenne mert magyar fejlesztoi kozossege is van es pesten elerheto telephelyu ceg,ez nem tudom van e a prestigional,vagy csak valaki importalja aztan csokolom,ami meg a wayteq mellett szolna hogy a navik vilagaban nem ismeretlenek ,bar ok nem gyartok ,de az oszetetteb muszaki cikkekel ne ma kezdtek foglalkkzni,nema semmibol elotuno hazai forgalmazok. Ha ezeket teszem merlegre akkor ok a nyerok,mert muszaki parameterek alapjan egyforma a ket tab,igy csak esz erveket lehet egymas mellett vagy ellen felsorakoztatni...a prestigio 2 ev garija nem tudom mennyire sullyosan nyom a latba,nalam kevesbe...mert bar elvileg regebbi ceg ok is kb 8-10 evesek de itthon a tavalyi ev vegen tuntek fel..Most leirtama merleg ket oldalat ,ha nekem kene a nem konnyu dontest meghoznom akkor wayteq,de ha anyagilag birod akkor samsung galaxy tab 2 p3110 ,en se veletlenul nem vettem kinai tabletet,nem volt lelkem szenvedni ,mokolni en csak hasznalni akarom
de nem bantam meg,még ha tobb mint ketszer tobbe kerult mint a myaudio szutyka...amugy nekem p5110 lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Star Trek
- Amazon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest