- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
ufonauta #28438 üzenetére
Én értem. Hozzáteszem, egy rossz első tablet ronthat annyit az élményen, hogy az embernek el is mehet a kedve az egésztől, ez saját tapasztalat. A régi motorosok talán emlékezhetnek az Eken M001-re, az iPad megjelenése után talán az első kínai tabletek között volt, 100 dolláros áron. Én is megvettem, kb. 23 ezer ft volt. Három héten belül adtam el, mert akkora egy hulladék volt, szinte semmire sem volt jó. Lassú volt, a kijelzője rettenet volt és szinte semmit sem lehetett vele kezdeni. Nem is akartam már utána tabletet. Talán egy hónappal később került kezeim közé a Dell Streak, amit elsők között tesztelhettem. Akkor az volt az egyik csúcs androidos kütyü, nem is volt olcsó, 185 ezerbe került. Azzal szerettem bele teljesen a tabletekbe, annyira király és jó volt. Azóta meg sem tudom számolni, hogy hányféle tablet járt nálam, de száznál több.
Tehát elsőre nekem is elment a kedvem az egésztől egy rossz készülék miatt, viszont visszajött egy nagyon jónak köszönhetően. De nem biztos az, hogy másnak is lehetősége lesz néhány hétig egy csúcsmodellt használni, hogy megtapasztalja az élményt.Halkan hozzáteszem, ez 2,5 éve volt már. Idén ősszel vettem egy ugyan olyan Dell Streaket, egyrészt nosztalgiából, másrészt mert nagyon-nagyon baráti áron sikerült hozzájutnom egy új példányhoz. Már közel sem az az élmény volt, mint mikor teszteltem. Annyit változott a piac azóta, hogy ami régen gyors és király volt, ma már picit lassú és nehézkesen használható lett. De ez már más tészta, eljárt felette is az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest