Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
z0d1AK
üzenetére
Az első tablet-em nekem is egy katasztrófa volt. Vaterkás, 30 ezres, igazi noname cucc. Fogalmam sincs, milyen proci vagy hogy mennyi RAM volt benne, és nem is a sebességével volt gondom, vagy azzal, hogy rezisztív kijelzője volt (képernyő-forgatás gombnyomásra
), hanem egyrészt az ócska wifijével, másrészt a kb. 1-1,5 órás akku üzemidejével, valamint azzal, hogy nem volt Market-kompatibilis, és így legfeljebb levélnehezékként tudtam volna használni. Szerencsére az eladó - egy tizenéves srác, aki nagy tételben importálta ezeket - visszavette tőlem másnap. 
Viszont ez nem vette el a kedvemet a tablet-ektől, csak eldöntöttem, hogy legközelebb akkor veszek ilyesmit, ha ugyanennyiért (30 ezerért) használható modellt kapok. Ez pedig idén nyáron következett be.

-
buta29030
tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Halkan hozzáteszem, ez 2,5 éve volt már.
Én most vagyok először tablet tulajdonos. Concorde Novum. Papíron jók a paraméterei, de jön szét a ragasztás, egy hulladék kinai szar. De nem ezért írok. Hanem azért, mert már mindent kipróbáltam rajta és szoftveresen a PC-hez, egy Windows XPhez, vagy egy Ubuntuhoz képest szinte használhatatlan szar az Android világa. Tudom, nem szabadna összehasonlítani a kettőt, de én mégis ezt teszem. Mert ha valaki ezt korábban megteszi, és azt én elolvasom, akkor egyáltalán nem vettem volna tabletet. De nem tette meg senki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hanem egyrészt az ócska wifijével, másrészt a kb. 1-1,5 órás akku üzemidejével, valamint azzal, hogy nem volt Market-kompatibilis, és így legfeljebb levélnehezékként tudtam volna használni. Szerencsére az eladó - egy tizenéves srác, aki nagy tételben importálta ezeket - visszavette tőlem másnap. 

Dr.NX