- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Zola89
csendes tag
jelentem megjött a Pro Duo-m!!!
a kijelzője gyönyörű,sebessége gyors,pikk pakk működik minden,semmi akadás,a wifi is jó,és az akksi jobb mint vártam amikor meghozták az akksi 60%-on volt,az üzletben ahonnan jött kipróbálhatták (volt az előzmények közt youtube,facebook,freemail,indavideo szóval megnéztek egy pár oldalt,sebaj xD) 2.5 órát nyomogattam,wifi folyamatosan bevolt kapcsolva és telepítgettem/neteztem/játszottam.15%-on tettem fel tölteni,és kb 1.5 (!!!!!) óra alatt feltöltött 100%-ra,ez valami hihetetlen,a mobilok tudnak ilyet
azt hittem hogy lesz vagy 4-5 óra hossza min. mire feltölt xDD úgyhogy idáig (lekopogom) pozitív minden,egy negatívat tudnék mondani,a 3.5mm-re rákötve hangfalat baromi halk,fülhallgatóval jó a hangereje,de 2.1-est rádugva nagyon halk maximumon is alig szól(a régebbi wayteq 70w-m bömbölt mint állat),na mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest