- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28507 üzenetére
Szia! tegnap hoztam haza a boltból a kicsikét, és igen egyetlen negatívuma van, az hogy szörnyen halk... Fülessel teljesen rendbe van a dolog, de a telefonom 3x akkora hangerőt tol 1 hangszórón nem kettőn, egyébként marha jó cucc! igényes kialakítás szép a képe, adnak hozzá frankó tokot meg mindent de ez a hangerő ez kiábrándító, tehát egy skypolást nem tudtam füles nélkül megtenni,amihez a kamerája is szerintem teljesen jó, a túloldalról remekül hallottak, tehát ez is rendbe van a géppel, csak a hangerő nem az igazi...
Ettől eltekintve szerintem nagyon is ajánlható cucc! (persze ennek tudatában, ja és nem beszélve a 2 ÉV gariról! ) -
Destr4ct
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28060 üzenetére
Én a ConCorde PLAY-t rendeltem.
Filmeket ugyanolyan nagyságban (igazából egy picit nagyobb méretben) tudsz nézni mint egy 7 colos képernyőn.
Annyi, hogy felül-alul lesz egy fekete csík. Nem tudom, hogy mennyire fekete a fekete az ilyen fajta IPS panelen. (Az biztos, hogy világosabb, mint egy Super AMOLED kijelzőn lenne)Tapasztalatom nincs velük, de a játékok nagy része szerintem tudja kezelni jól a 4:3-at.
Tekintve hogy Androidon egyébként is van szórás a képarányokban, a fejlesztőknek alapból érdemes képarány függetlenül programozni. -
Destr4ct
aktív tag
válasz
N.Zola89 #28058 üzenetére
Én megpróbálnék gyorsan rátenyerelni egy ConCorde PLAY-re a helyedben. Elvileg pont ma kerülnek a boltok polcaira (ahogy lentebb írtam.)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
N.Zola89 #28054 üzenetére
A Prestigio-nak egyetlen egy forgalmazója van, minden kiskereskedő tőle veszi. Na most ha az egyik nem tud beszerezni, akkor a másik sem fog tudni. és mivel ár/érték arányban nem olyan rossz amit keresel, és itt a karácsony, így nem meglepő az, hogy esetleg maga a Prestigio nem tud annyit szállítani az országba, amennyire igény volna. Ennek lehet az oka, hogy nagyobb a kereslet, mint amennyit gyártottak (és újabb adagot gyártatni, szállítani időbe kerül), vagy más országok felszippantják a nagyobb mennyiséget. Tehát ha a magyar forgalmazó kap belőle x darabot, akkor hirtelen mindenhol meg fog jelenni, hogy elérhető. Ennyi.
-
spiritex
veterán
válasz
N.Zola89 #27453 üzenetére
Az én Crystal-omhoz is töltőkábelből csak egy USB x mini usb kábel jött, de a nagy USB-s végét nem csak a PC-be lehet bedugni, hanem egy olyan 220V-os USB bemenetes töltőbe is, amiről az előbb beszéltem, és amit adtak is hozzá, ráadásul találtam ottthon egy USB x 3,5 mm-es töltőcsatlakozós kábelt a fiókban, így azon a töltőnyíláson keresztül is tudom tölteni, talán valamivel gyorsabban feltölt onnan.
(#27456) edk-
Igen, ez, de nem árt, ha 5V 2A-es a cucc! Sőt! -
spiritex
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest