- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok.
Tegnap voltam egy kis olcsó tablet mustrán. First blikk report.1.) Találkoztam a Ktecstore-os úriemberrel. Nagyon korrektnek tűnt. Elárulta azt is a hogy az általa Telechip 7800 néven forgalmazott tablet tulajdonképpen a Haipad M701. Megnéztem a kütyüt és nem tűnik gagyinak.
Jól van összeszerelve, nem nyikog, nem recseg. Az érintő képernyője nagyon érzékeny ahhoz képest, hogy rezisztív, és megy a multitouch is.
Gyors volt a cucc, csak az zavar egy kicsit, hogy a 256Mb-ból 75Mb szabadot mutatott.
De ehhez képest is elég gyors volt. Filmeket is szépen játszotta és van rajta HDMI kimenet.
janos0988: Kérdeztem az InfoTM-X220-ról erre azt mondta, hogy a FlyTouch néven fut eredetileg, teljesítményre kb. azt tudja mint a Telechip, 10" + van benne GPS. Viszont nincs multitouch. Az Androidos telót nem tudta megmutatni, mert elkapkodták tőle. De azt mondta, hogy nem fake és hogy nagyon jó cucc. Nemsokára lesz belőle kapacitív érintővel is olyan 4-5k vla drágábban.
2.) Megnézem a Navon T810-et is az edigitalba. Ettől nem voltam elájulva. Kezdődött ott, hogy a képernyőzárat alig tudtuk kinyitni. Borzasztó érzéketlen az érintőpanelje.
Nem tudom egy kalibrálás segíthet-e rajta, mert viszont pontos volt, csak nyomni kell mint süket a csengőt.
Sebességre kb. a Telechip/Haipad. Ja és a kiírással ellentétben 800MHz-es proci van benne. Viszont az 512Mb az meg van.
Egyenlőre ennyi, ma ha minden igaz megnézem a GPad G-10-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- ASUS routerek
- Synology NAS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Objektívek topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest