-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Ma megnéztem a GPad G-10-est is. Kb. azok a benyomások mint a Telechip/Haipad gépnél. Nagyjából hasonló is a szerkezet, csak HDMI nincs rajta, viszont 2db USB, amiből csak az egyik host. Ide köthető 3G pöcök és GPS is. Amit láttam abban szintén 256Mb RAM volt, de azt mondta az eladó, hogy létezik belőle 512-es is (kávébarna színben!)
Az eladó szintén korrekt (PH! Roxaz) ezúton is köszönöm neki, hogy megtekinthettem.
Garancia 1 év gyári, és Ő intézi a gyárba visszajuttatást.Kelzsoca-tól várjuk a bővebb tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest