- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Kipróbálnám én. Adsz egyet?
Eddig sem zárkóztam el semmilyen készüléktől, bárki, bármilyen eszközt ide ad 2-4 napra, szívesen beveszem a nettábla körképembe, aminek egyre nagyobb az olvasótábora.
-
GJ70
tag
Ez egy 720Mhz Telechip-es videó , elég jól néz ki a kütyü : telechips 720mhz.
És még egy tokban van ráadásul .
Elég jónak tünik. -
GJ70
tag
Rendben.
Ha tudsz erről valami linket is adni, ahol megnézhető működés közben, az még jobb ( már annyi ketyerét és videót megnéztem, hogy zsong tőlük a fejem, neheziti is a döntést, nem szeretnék mellé nyúlni ).Ha közvetítesz, megköszönöm ( vagy mi a te honoráriumod
? ), de mint említettem borsodba kellene eljutnia és max 50k-m van tokkal vonóval,de hall kell már a jövőhét elején nyélbe üthetnénk......!
Minden továbbit akkor pü-ben ?
-
GJ70
tag
Akkor erről beszélünk, igaz : 1&1 smartpad ?
-
z0d1AK
nagyúr
A német remek a Smartbook Surfer volt, róla itt olvashatsz. Amúgy egy webshopban az is megvásárolható 45K-ért.
A SmartPad nem kapható itthon hivatalos forgalmazótól. Most tesztelem, érdekes cikk lesz. Arra amire használni szeretnéd, tökéletesen megfelel véleményem szerint. Az Archos 7-et rögtön veri, már azzal, hogy 2.1 van rajta, nem 1.5, na meg a másik, hogy van rajta Market (de pszt, mert annak nem szabadna rajta lenni.)
-
GJ70
tag
Na közben megnéztem egy videót egy Archos5 Home e-book kezeléséről a yutyubon.
Nekem tetszett ahogy az 5" kezelte az aldikoval az ebookot, elég gyorsnak is tünt.
Gondolom ez egy 7"-on még jobban mutat.Igen azt láttam én is, hogy milyen külömbségek vannak a régi és az új verza között.
De most valóban nem tudok többet szánni rá, csak 50k körül.Amit linkeltél az nem a csak németül kommunikáló Smartpad, amiről tesztet ígértél korábban csak a Samu vagy a Toshiba teszt hamarabb elkészült ?
A németet nem komálom.
Technikai paramétereiben közel áll az Archos 7 Home Tabletjéhez, vagy jobb nála valamivel ?Az archos 7 most alóbban újonnan 50 körül megvásárolható a pixmániánál.
Szóval nem is tudom
?????
-
z0d1AK
nagyúr
A tulaja 60 ezerért hirdeti, talán jó kis alkuval lebeszélhető 50-re. A teszt készül, valamikor a jövő héten, vagy azután jelenhet meg, ha minden jól megy. Ha szeretnéd, közvetítek.
-
GJ70
tag
Na ja megtaláltam, ha erre gondoltál :archos7 .
De az valóban kérdés, hogy ez most a home vagy az internet tablet.
Ezen is android van és melyik verzió lehet.
Mondjuk ha az eladó szerint 4szer volt használva, akkor azt a pixelhibát nem lehetett volna gariztatni - egy teljes pixel ( az alpixel nem annyira ) az csak zavaró.
Egyébként már 36k, talán jó vételnek tünik.Kérdés, hogy e-bookra jó-e .
-
z0d1AK
nagyúr
Ha csak olvasgatnál, akkor akár a jelenlegi tesztalanyom is jó volna neked, sőt, túlteljesíteni a vágyaid.
-
GJ70
tag
válasz
philoxenia #1073 üzenetére
Vagy ezzel a ZT-180-ra gondoltál.
Igazság szerint nézegettem a róla szóló véleményeket, kicsit felemás az egész .
Persze valóban írnak róla sok jót, de még több rosszat - főleg a kijelzőjéről és annak kezeléséről.
Meg aztán az is feltünt, hogy sokan eladják - többnyire pozitív vélemény után -4 nap, 1-2 hét után.Akkor most mégsem olyan jó, hogy szabadulnak tőle.......
???
-
GJ70
tag
válasz
philoxenia #1073 üzenetére
Helló!
Te most belinkelted ide az egyik hozzászólásomat egy másik topikból ( ami egy válasz egy ebook olvasó szoftver keresésre )????
Valami más ,,,,,,,????
-
GJ70
tag
Emberek
!!!!
Valaki ajánljon már egy most, itthon, akár kéz alól kapható/megvehető androidos kütyüt minimum 7" kijelzővel , 2.1 OS ( vagy arrra verzióra frissíthető ), normális állapotú, max . 50k-ig tokkal vonóval !!!!
Néztem én is ezt a Bluepanther Thunder MID-et, de hát eszméletlen, hogy már lassan 2 hónapja csúszik, aztán még egy videó sincs róla működés közben
!
Első sorban "színes" e-book olvasóként használnám, a többi - audi,video,net csak másodlagos/sokadlagos szempont !
Minden ajánlatot, segítséget megköszönök.
Üdv.
-
JANI666
csendes tag
http://www.notebook.hu/notebook/toshiba/multimedia/toshiba-folio-100
Erről mi a vélemény?Az archos mellett még ez is érdekelne megvételre. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1063 üzenetére
Kicsit megragadsz az autónál, pedig már rég nem csak ott használják. Gyalogos navigáció is létezik, még létjogosultsága is van, pl számomra is jól jön majd jövő hónapban Bécsben.
Autóban pedig megfelelően rögzíthető gyári autós kittel. A Samsung Galaxy Tabhoz vásárolható ilyen kit, de hogy olcsót is mondjak, a Bluepanther Thunderhez elvileg a gyári tartozékok között is lesz autós kit.
Hogyan kapna áramot? Úgy, hogy az adatkábelt beledugom az 500 forintos szivargyújtós USB adapterbe. -
upszilon
őstag
Viszont van olyan, aki szeretné azt, hogy GPS is legyen benne.
Elbeszélünk egymás mellett. Mondjukhogy van benne. És hogyan fogja használni? Hová rögzíti és mivel? Hogyan kap majd áramot? Stb?
Maradjunk annyiban, hogy a rögzítés kardinális kérdés. Ha az nincs megoldva rezgésmentesen, stabilan, hogy a készülék jól látható legyen vezetés közben, de ne zavarja a kilátást és jelet is biztonsággal vegyen, akkor nem lehet majd használni üzemszerűen és akkor mindegy, hogy van benne, vagy nincs benne GPS.
...és egyébként nemérdekel tovább ez a téma.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1058 üzenetére
Az nem a te tapasztalatod, hanem a te igényed, mivel te mást használsz rá. Viszont van olyan, aki szeretné azt, hogy GPS is legyen benne. Ezért van az, hogy a világon van minden termékkategóriából kismillió variáció, hogy mindenki megtalálja a magának valót.
Az Archos azt mondta a héten, hogy december legelején érkezik az 101, az ára 90-120K között mozog majd.
-
upszilon
őstag
Archos 70 amit leginkább ajánlanék, bár ugye abban nincs GPS.
Az én tapasztalatom szerint, nem is kell bele GPS. Én a kocsiban egy erős tapadókorongosat használok. És ez bizony nagyon fontos dolog. Megfelelő rögzítés nélkül ugyanis (szinte) lehetelenség normálisan használni.
Egyébként a 10,1"-os Archos kb mikor jön és kb mennyibe fog kerülni nálunk?
-
KisApám
addikt
Én erre gondoltam még (már volt itt róla szó):
BluePanther Thunder -
KisApám
addikt
Létezik olyan, hogy:
1. 7"-10" közötti kijelző
2. Multitouch
3. Kapacitív (esetleg a legújabb rezisztív) kijelző
4. Min. 800 MHz gyors proci
5. 100 000 alatt
6. Android 2.2 rendszeren
7. GPS -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1051 üzenetére
Attól még nem ugyan az. A Samsung Galaxy Tabban Hummingbird van, ami ARM Cortex A8 architektúra alapú.
(#1050) Torry: úgy tűnik, hogy kapok majd ha minden jól megy több kínai eszközt is, meglátjuk, hogy milyenek is érkeznek majd.
(#1052) maláj: nem szoktam olyat csinálni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1045 üzenetére
Nah, ez hülyeség, mert nem ugyan az a hardvere. Azért, mert 1GHz-n jár, még egyáltalán nem ugyan az a proci van benne.
-
z0d1AK
nagyúr
A tévében is ott a buzi logó, az ellen senki sem tüntet.
(#1042) Torry: elég szar a konfigja. Tabletbe véleményem szerint továbbra is legyen 512MB RAM, és a 600MHZ-s procitól sem vágom hanyatt magam. Viszont a kijelzőben ne keresd a multi-touch-ot, oda van írva, hogy rezisztív.
-
lumpen_stex
aktív tag
nem az androidban hanem a system player-ben. mivel a samu systemplayer-e tudja használni a cortex hw videó gyorsitóját az a81-ben viszont csak nativ támogatás van.
nekem megvan a samu fw európai verziója és abból át lehet rakni a playert ( és egyebelket) az a81e-be mert a hw ugyanaz. csak ott a gond, hogy újabb rar-al van tömritve és 10 karakteres jelszóval tikositva. igy egy hét alatt se sikerült megtörni...
igy vagy megveszi a wits a kódot/liceszet a hw videóhoz valami 2k$-ért vagy valaki több szerencsével megtöri a rar-t és belekrakja.
1gz-en az a81 simán viszi a 720p-videót is a rockplayer-er és okosban nincs r betü sem... de nem lehet system playernek beállitani, igy ha pl 720p-s youtube-ot akarsz nézni azzal gond van. egyenlőre az a megoldás, hogy youtube profilt csinál a juzer és ott beállitja, hogy 480p a max felbontás fullscreen-ben. de az igazat megvalva minek a 720p 7"-ra...
-
lumpen_stex
aktív tag
akkkor nem a flash-el vannak gondok hanem a juzer-el.
ha egyszer felrakod a flash-t akkor már nem lehet leszedni vagy másikat felrakni. és a utolsó két fw csak a végleges nem béta flash-el működik, azzal viszoitn jól.
ujra kell flesselni és felrakni a .92-re végződő flash verziót.
-
Torry
addikt
Erről tudtok valamit? HW elég jó, de ugye a touch panel eléggé fontos, hogy milyen.
-
rakal
senior tag
válasz
lumpen_stex #1037 üzenetére
Asszem az a gáz,hogy mind a 3 verziót rátöltöttem .apk-ból,és még nem rootoltam meg,de a problémamegoldás folyamatban,valószínűleg komplett firmware frissítés lesz a gyógyszer(a nov. 2-i+a legújabb Flash)
harry:
Sajnos MO-n nem forgalmazzák... -
rakal
senior tag
Sziasztok!
4-5 napja tesztelem a Witstech A81E Android Froyo 2.2-es tabletet.
A gadgetsandtablets-s update.k után majdnem minden ok,csak a Flash-el vannak súlyos gondok.
DE ennek ellenére a tabletet bátran tudom ajánlani mindenkinek,a 220 USD-t gondolkodás nélkül megéri..... -
aticom
csendes tag
Én a 1030-as androidos firmware-el jártam hasonlóan.
Feltettem az 1024x600-ast és fektetett módban a kijelző alján a menü gombok fele hiányzott.
Utána fel tettem az 1024x576-ost és jó lett.
Ezt a típust szerelték mind a két kijelző mérettel.
Nekem egy 1024x576-os jutott.
Lehet,hogy neked is ?!
A WinCe ,hogy működik a gépen?
Érdemes kipróbálni? -
z0d1AK
nagyúr
Az Archos tett rá egy AppsLib nevű alkalmazást, amiből tudsz programokat letölteni. Emellett, ha te közvetlenül letöltöd az apk fájlt a számítógépen, és felteszed a gépre, onnan is lehet telepíteni. Egy másik dolog meg az, hogy a tesztpéldányon is van Market, a tulaj már feltette rá.
-
Peat;)
veterán
Nálad beszerzés lesz? Kíváncsi vagyok hogy egy harmad áron megkapható cucc mit nyújt egy galaxyhoz képest a közös funkciókban(nyilván többet tud a galaxy, a de a közös pontokon nagyon érdekel a különbség).
A fizikai minőség is érdekel, mert archos valami szuperkönnyű vázat alkotott meg ehhez a tablethez elvileg és tényleg könnyű lett, kérdés az akksi idő.
-
z0d1AK
nagyúr
Nah, az Archos 70 tesztje nagyjából kész, reggel fotózkodás, videózás, élsimítás, és mehet is a formázóba.
-
Gery85
tag
hihi,találtam zt-180ra a gyártó honaplján win ce operációs rendszert, rá is toltam,hogy kipróbáljam,faszán müxik is,de nem 1024*600ba nyomja a kijelzőt hanem 1024*576ban, nem tudja valaki,hogy hol lehetne frankón kinyújtani
vagy senki nem próbálkozott még ilyennel
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1025 üzenetére
Ott a datum, h 2010 11 30. Szal bottom sincs meg.
-
lumpen_stex
aktív tag
nem biztos hogy jó lesz, mert az org egy kicsit eltér a microusb-től. pl nekem a sima microusbe kábel nem volt jó az a81-hez csak az amit egy toshiba hd-s camcorderhez adtak (és a gyári átalakitó) a sima microusb csati lötyög egy kicsit, pont annyira, hogy ne legyen kontakt.
-
z0d1AK
nagyúr
Péntekig van nálam a cucc, szóval a megjelenés valamikor a jövőhéten várható, elsősorban Racecam dátumozásától függően.
Az üzletek polcaira hogy mikor érkezik, az nagyon jó kérdés. Az Archos honlapján november második fele van feltüntetve, míg maga az Archos decembert mondott. Érdekes, hogy úgy hivatalosan még nem igazán került forgalomba, mégis 1-1 darab megjelenik némely külföldi üzletben, vagy az Amazonon. Ez is egy müncheni üzletből jött, ott is csak két darab volt, és kész.
Remélem december elejére tényleg a polcokra kerül, mert ez valóban karácsonyi slágertermék lehet.Emellett várható lesz utána egy újabb kínai szerkezet tesztje is, azt is ma kaptam meg. Neve nem igazán van, annyi van ráírva, hogy SmartPad, semmi más. Nagyon komoly iPad koppintás, meglepő lehet majd az írás.
-
harry
veterán
Na, ehhez sok reményt fűzök, bár próbálom objektíven szemlélni a cuccot
Elérhető már kiskerben, milyen áron? Azt hiszem, nem találkoztam még vele.
Megjelenés esetleg jövőhéten, vagy ez még képlékeny?Ja, és ez a HomeTablet, vagy az InternetTablet? Ugyan most nem jön be rendesen a honlap, de utoljára úgy néztem, hogy a 7-esből van Home és Internet változat. Bár most meg úgy látom, a 7o Internet, és a 7 Home...
-
Meteor2
csendes tag
Tud valaki segíteni? Mikro USB lányból -> Standard USB lány átalakítót keresni?
-
z0d1AK
nagyúr
És igen, itt van a kezemben.
-
Meteor2
csendes tag
Archos 7-re lehet Pendrive-ot* csatlakoztatni? Amint látom valami nagyon más USBje van. Van hozzá átalakító?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Nah, pár óra múlva itt van nálam az Archos 70, ha minden igaz, tesztre.
-
z0d1AK
nagyúr
-
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, akár ezt is mondhattam volna. Ez 54K, és bárhol megtudod osztani bármilyen wifi képes eszközzel az internetet.
Készült volna egy teszt is róla,amin egy Huawei-vel hasonlítom össze, de nem került befejezésre. -
z0d1AK
nagyúr
USB Sticket már szolgáltatótól is vehetsz, az nem drága annyira, kérdés, hogy mely modellek kompatibilisek vele. Mi Novatel modemeket forgalmazunk világszerte, amik függetlenek. A régi modell most fogyott el, az 15K körül volt, ami véleményem szerint még elég baráti ár. Az új modell már spéci, az 46 ezret kóstál. Viszont ezeket nem is igazán a magyar piacra szánták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest