Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
Üdv!
Kb egy hete vettem egy ilyen tabletet (a fehéret
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Összességében én azt mondom,hogy ezért az árért vidáman megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Bittorrent topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 6. gen wifi + cellular 128GB
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Dr.NX