- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Egy navon platinum 7/II-t lehet valahogy gyorsabbá varázsolni, mint a gyári ICS? Van rá újabb ROM? Vagy valami normális? Sajnos tablet terén eléggé gyér a tudásom :S
-
A 7" kicsi a jánynak
A családban van egy Navon platinum 10. Az teljesen kielégítené az elvárásokat. Kérdés, hogy a DPS Dream 9 (15E Ft-tal olcsóbb) tudja-e ugyan azt (hardveresen igen), mint a Navon? A különbség a kijelzőben van, a Navon 1024, a DPS 800 pixel, de ugye az előbbi 1 collal, azaz 2,54 cm-rel nagyobb is.
-
Segítsetek légyszi egy max. 30K-s, 7"-nál nagyobb tablet kiválasztásában. Itt kérdeztem korábban, de sajnos nem érkezett rá válasz
-
válasz
korcsillio #27741 üzenetére
DPS Dream 7 újonnan 20E. Nézz szét használtban, szerintem az nem rossz kütyü.
-
Sziasztok!
Keresőbe beírva nem találtam semmit itt a topicban a következő tabletekről:Omega MID9001
NTT Fun Pad SE SlimVan valakinek tapasztalata róluk, vagy magáról a plazamarket.hu-ról?
Páromnak szeretném karácsonyra, nincsenek nagy igények: Net, film, max 1-2 gagyi játék, mint angry birds. A harmadik lehetőség egy DPS Dream 9, szintén ugyan ilyen árfekvésben.Köszi a segítséget.
-
Milyen tablet van most nagyon olcsón (minél olcsóbb, annál jobb)?
Mire kéne: netezés, olvasás, max zene hallgatás, de az se fontos, esetleg néha 1-2 film. Ami elengedhetetlen az a wi-fi. Ja, meg fogadjon pendrive-ot (ha kábellel, az se baj). Köszi a választ. -
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Vettem egy tabletet (Navon Platinum 10). Az a problémám, hogy excel fájlokat nem tud kezelni egyik program se, amit letöltök. Speciális dolgok vannak a táblázatban, mint pl. ilyen legördülős-kiválasztós cella. Munkára használom a tabletet, úgyhogy ez elég nagy szívfájdalom nekem. Vannak fizetősek, amik lehet jók lennének, de a bizonytalanra nem dobnék ki pénzt. Ha valaki tud erre megoldást, vagy progit, akkor szóljon legyen szíves. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest