- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy a kijelző közepén van egy világosabb folt, kb 5x5mm területű, de csak akkor látszik ha világos a kép, például világos kék vagy fehér. Szóval feketénél nem.
Képen nem annyira látszik, de azért a valóságban sokkal jobban, főleg, miután kiszúrtad egyszer.
Olyan, mintha valami hátulról nyomná a panelt, vagy a háttérvilágítás sérült azon a ponton. És persze erősödik a különbség, ha nyomkodom a hátlapot, ezzel kapcsolatban ami még roppant fura, hogy amikor még megvásároltam csütörtökön, minimális horpadást, szinte semmi nem éreztem. Két napig nem volt nálam, és ma tök fura volt azonnal. Mintha puhább lenne. Már lehet, hogy bemesélem magamnak, de az a folt biztos ott van
Valami elengedett benne, vagy micsoda?
Ez egy Asus Transformer Pad TF300T
Érdemes visszavinnem a boltba, (a 3 munkanap vásárlást követően még nem járt le), vagy okozhat e később nagyobb gondot? Eléggé tanácstalan vagyok, valami valami okosságot mondjon létszíves
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Metal topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest