- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Nahh lassan körvonalazódik, hogy milyen tabletet szeretnék...
Mindenképpen szeretném a munkámban kiváltani a laptopot, ráadásul mostanában eléggé melegszik is és az egyik usb portja kezd behalni.
Amik az elvárások lennének:
Munkán kívül:
-Netezés (Böngészés, Facebook-1-2 Facebook játék, Ogame)
-Filmnézés(nem vagyok túl igényes, xvid filmeket is simán megnézek a 13"-os képernyőn, sőtt tv-n is), HDMI, hogy tv-re lehessen kötni
-Játékok(elvagyok az egyszerűbb logikai játékokkal, FPS-t és társait tuti nem fogok rajta játszani egér és billentyűzet nélkül. Mondjuk nem lenne rossz, ha valami módon-OnLive vagy hasonló- lehetne age of empires 2-vel játszani rajta)
-Olvasás(ez nagyon opcionális, mert monitoron, laptop kijelzőn nem tudok hosszabban olvasni, bár lehet egy jobb minőségű kijelzőn könnyebben menne)Munkában:
-Szövegszerkesztés: Word(keveset használom, 1, max. 2 oldal beírására), Excel(rendszeres használat, egyszerűbb táblázat, cellák összeadása, 1-2 függvény, plusz formázás) Szerintem a Kingsoft Office tökéletesen megfelel.
-Tervek olvasása(PDF formátumban vannak, kb fél megásak, fontos, hogy zökkenőmentesen lehessen megnyitni, nagyítani, kicsinyíteni)
-Néha-néha térkép olvasására(nem fontos a gps, arra ott a Blade)
-Jegyzetelés(szerintem egy stylussal bármelyik képes rá)
-Nyomtatás wifi hálózaton keresztül???(Egyszerűbb lenne a dolgom, de meg tudom oldani, ha nem megy)Egyéb elvárások:
-Android ICS
-Jó lenne, ha valamilyen szinten tudna 3G-t, akár stick segítségével, ha nem akkor lesz hozzá mobil hotspot
-Kamera minősége nem fontos
-10" körüli képátló
-szövegszerkesztés szempontjából szerintem elengedhetetlen a bill. és az egér, tehát tudjon velük kommunikálni
-Lehetőleg lássa a külső hdd-ket
-HDMI csatlakozó, hogy tv-re lehessen kötniAzt hiszem más elvárásom nem nagyon van(bár szerintem így is elég kemény)
Ár tekintetében majdnem, hogy mind1, de megkötésnek a top az jelenleg olyan 136k (most ennyiért tudnék Transformer Prime-ot venni dokkolóval nettóban). Ha Mo-n veszem akkor nagy valószínűséggel nettó áron meg tudom venni, ha pedig külföldi akkor nem. A Prime-ot picit túlzásnak tartom, mivel a megadott feladatokra akarom használni, nem pedig villogni vele.
Ha esetleg van olyan amire várni kéne egy keveset akkor az is megteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háború Izraelben
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Gaming notebook topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest