- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Ez tuti mindig működik? Mert úgy rémlik hogy amikor befagyott a készülék akkor ez sem segített...
tboldi!
Azt a készüléket pont nem néztem.Prien!
Itt is volt aki azt mondta hogy kevés ez a felbontás 7"-ra, más meg úgy nyilatkozott hogy köszöni, megelégedéssel használja. Nekem most kb. ilyen felbontásom van (egész pontosan 480x854), ezzel elégedett vagyok...igaz 3,7"-on.z0d1AK!
És hogy kell azt elképzelni? Mert gondolom nem úgy ahogy írtam (hüvelyk ujj alul, többi felül), vagy ha így akkor baromi nagy kezed kéne legyen ami úgy láttam nincs.A súly alapján pedig nem hiszem hogy a szélénél-keretnél "összecsípve" sokáig lehet kényelmesen tartani.
kelzsoca!
Nem biztos az hogy nem lenne a 3G-re igény. Pl. ebből:
"...1300 megkérdezett amerikai fogyasztó 54 százaléka szerint a csak Wi-Fi-s modell sokkal kívánatosabb. Ennek alapvető oka természetesen az ár, egy iPad esetében 130 dollárral kellene többet fizetni a 3G-vezérlőért..."
is nekem inkább az jön le hogy egy "filléres" pluszért qrva sokat akarnak lerántani az emberről, így meg persze hogy nem kell (szinte) senkinek. Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest