- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Kis hardware-es kérdés, szórakozás szempontjából mennyire számít az, hogy egy tabletben 2 vagy több magos a cpu vagy több mint fél giga ram van benne? Nem igazán vagyok otthon se android és főként nem tablet téren még így nem tudom, hogy mennyivel jobbak azok?
Van pl. egy pár játék vagy alkalmazás ami erősebb hardware-t igényel és nem viszik ezek? Vagy neten talán akadnak dolgok amikhez erősebb gép kell?
Pc/laptop-on ugye általában az átlagos árú gép is elvisz mindent csak max nem legdurvább grafikán vagy nem egy 27"-os kijelzőn bámulom a dolgokat hanem egy 19"-oson de tableteknél nem igazán tudom, hogyan oszlik meg ez alapján a hozzájuk kapható tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Fogyjunk le!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest