- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
sziasztok,
újra kellett telepítenem a CE-t és előzőleg nem volt gond de most nem engedi bemásolni a config könyvtárba a vfd fájlt akárhogy trükközök. Mitől függ ez hgy egyszer nincs gondja utána meg vmiért nem enged másolni bele? ssh-t nem néztem még, 100 éve nem használtam már a parancsokra sem emlékszem...:-)
köszi -
divan
őstag
válasz
MaCS_70 #51797 üzenetére
Mecool K1 PRO Coreeleccel.
Bár nem tudom mit jelent az átfolyós rendszerű DVB-T tuner. Hogy tovább lehet fűzni? Mert ha igen, akkor nem jó, ezt nem lehet. Antenna erősítő? -
Ha már lett volna ilyesmi a közelmúltban, elnézést kérek -- elég nagy a típuskínálat, én pedig nem vagyok otthon a témában.
Olyan TV-boxra lenne szükségünk, amin Kodi fut, de jó minőségű, átfolyós rendszerű DVB-T tuner is van benne és Etherneten látja a Samba servert. Jelenleg ezt két készülék oldja meg: egy RPI a lejátszó és egy Wayteq DVB-T doboz a tévéműsor-felvételre. Ezeket kellene egyesíteni.
A gond az, hogy a tévéműsor jele a koaxon a komolyabb tetőantenna ellenére sem valami acélos, ezért elosztót már nem bír el.Kb. 100 dollárig tudok elmenni árban.
Köszönettel: MaCS
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Pelican #51794 üzenetére
Ennyit találtam: "Some disc menus are not fully supported and may cause problems."
https://kodi.wiki/view/Settings/Player/Discs#Blu-ray_playback_mode -
válasz
dugesz77 #51792 üzenetére
Volt már hasonló tesztelve, sötét szobában használható, picit hangos. basicben nincs android, a 905x-es 123 USD.
De szerintem jobb egy "home made" 720p-s valódi használt projektor 25-35K+ amlogic android box/stix (esetleg Pi zero W ) Pi zero W-nél arra kell ügyelni hogy a 2.4Ghzs Wifi csatorna 12 alatt legyen (US) különben nem látja. Router ne legyen messze és 720p snél többet ne akarjunk tőle ( de a projektor is az) és BT egér vagy moddolt BT táv javallott (nincs alapban IR)Egyébként nem 905X hanem 905w volt a teszteltben (akármit is írtak a Kanaiak) Egy Tanix T3 mini 1gb/8gbs alaplap volt beleszerelve
És a reklámozott 2200 kínai lumen ne tévesszen meg nem ANSI lumen (jó ha tudnak 300-as ANSI lument)
(Az említett használt projektorok még után gyártott lámpával is tudnak 1000 felett)
20000 óra is kamu, valami biztosan hamarabb feladja, táp stb -
dugesz77
őstag
Próbálta már valaki ezeket a projektorral egybeépített S905x-es boxokat? Spanyol raktárból 84$ a basic verzió, furcsán olcsó.
-
-
M_AND_Ms
veterán
Kinek mi a tapasztalata BD menü lejátszásával? Nekem van, de nem túl rózsás, mondhatni kudarc: egy ideig megy, de kb 5 mp múlva az egész box kifagy (CoreELEC 8.99.2). A hardvernek elégnek kéne lenni hozzá, hisz a lassan 10 éves Popcorn A200-as simán vitte. Szoftveres akadályok vannak? (egyáltalán licensz van hozzá - ha jól tudom szükséges)
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni .
A Minix Neo U9-h ra letöltöttem a RTL most -ot a Play áruházból és mikor nézném a sorozatot csak egy zöld kép fogad ,hang az van ,de kép nincs .
Mi lehet a baj? Mit kellene beállítani a készüléken? -
djg
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos továbbra is fennáll a gond, tudna valaki segíteni?
-
zenwalk
senior tag
sziaszok
S905X box, SD kártyán van libreelec, ma ezt dobta, áramtalnítás, kártya ki, áram vissza, android elindult, utána viszont újra SD kártyáról indulva már be se jön a libreelec, a box logója után fekete képernyő. Esetleg valahogy le lehet szedni az SD kártyáról a telepített kiegészítőket / meg lehet nézni, hogy mi volt feltelepítve?SSH-n sikerült belépném, hol találom a telepített kiegészítőket?
-
LógaGéza
veterán
S912-es Androidra mi az ajánlott videólejátszó? Csak külső vinyóról szeretnének filmezni, a lehető legegyszerűbben, legstabilabban. MxPlayer?
Coreelec is fennvan, csak a fő szempont a MyTelenor TV-zés, és ha meghal az addon/nem tetszik nekik, akkor legyen B opció. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
kezman #51756 üzenetére
Mókolás nélkül ezek a noname boxok nem sokat érnek. Meg lehet oldani Android alatt is a jó médialejátszást, lásd mexel blogja, vagy trance89 S905X2 leírása, de ezek is mókolások.
Azért szoktunk *ELEC kompatibilis boxokat ajánlani, mert ha kiderül, hogy android alatt, tévén nem is olyan jó böngészni, játszani, és igazából a médialejátszás a lényeg, akkor legyen menekülőút.LógaGéza: SPMC-t próbáltad már?
-
Biga123
addikt
idegesítő hibák bukkantak fel OpenPHT használata közben.
bizonyos filmeket egész egyszerűen nem hajlandó lejátszani.egy "Unable to play media" hibaüzivel.
KB a 32 ik indításra azonban mégis elindítja a filmet.
Találkozott már ezzel valaki?
Illetve van e az Openpht nak alternatívája? (csak plex lejátszás, s905x) -
mexel
veterán
válasz
Csicsóka #51776 üzenetére
Így is sokszor hajnali 2-3 ig csinálom a fw teszteket hogy minél kevesebb hiba legyen benne, már itt sem győzök válaszolni a privikre. Csak jó lenne ha sok boxhoz lenne elérhető, jó fw.
Ezzel a megoldással amit sikerült megcsinálnom bármelyik gyári fw-t át lehet írni hogy jó legyen a videólejátszás és pár apró dolog amit érthetetlen módon a gyártók nem tesznek meg belekerüljenek. A telepítés meg simán megy USB-n.
Most éppen a Magicsee N5-revan új a Tanix TX7 fw-je amit sikerült átírnom. Csak a kijelző nem megydroid alatt, mert az N5 gyárija 64 bites és nem tudom átrakni a kijelző vezérlését. Viszont jó az fw, a dual is megy vele. De ha ezt kirakom akkor az lesz a gond hogy nem megy a kijelző
Van már Mini M8S2-re, ( nagy köszönet slecht fórumtársnak aki biztosított egy ilyen boxot), 905W-kre, stb.
Lesz majd Vorke-ra, Mecoolokra stb, az ismertebb boxokra.
Csak megint kell egy új vinyó mert elfogyott a hely -
Csicsóka
őstag
Ha kirakod a Freaktabra, akkor nem lesz nyugodt pillanatod, ott ülhetsz a gép előtt, a sok problémázás miatt.
Vagy úgy csinálsz mint én anno 2003-ban az UHU Linux Live fejlesztésénél. A Linuxfórumon felmerült kérdéseket szelektáltam, volt amire válaszoltam, de ami alapvető nemtudás miatt volt, ott egyszerűen ellapoztam. A donate gomb meg már egyfajta termék támogatással is felér, akkor véged, supportos leszel, és vége a fejlesztésnek mert nem lesz rá időd.
Veszel fel titkárnőcit esetleg. -
mexel
veterán
válasz
Csicsóka #51773 üzenetére
Így van. Ezért nem tudom a Freaktabra kirakjam-e az új módosított kernelű TxMax (és egyéb 905W) rom-ot amiben jól működik ami kell a videólejátszáshoz
Ott nagyon hamar eljut a Tanixosokhoz.
Majd teszek mellé egy "donate" gombot is
Egyre inkább nem tudom kipakoljam-e egyáltalán ezeket a romokat amik készülnek. Az a baj, hogy hiába írom pl le hogy a Kodi csak azért van benne hogy néhány addon ami igényli annak ott legyen és videózásra nem alkalmas, de az első írás priviben még a tesztelőktől is az, hogy a kodi nem jó.Vagy a dualnaál a CE hibái is nálam csapódnak le, mindenki megkérdezi priviben hogy pl nem tud magyar nyelvet beállítani, nem megy a Movieshark, vagy bármi, aminek már semmi köze a telepítőhöz. most vagyok ott hogy kicsit kezdem feladni, pedig gyűlnek az fw-k már.
-
Csicsóka
őstag
A másik dolog meg az, hogy ne legyen már annyira patent minden, hogy esetleg egy kereskedelmi termékben, (amikből mások szép profitot termelnek), jelenjen majd meg véletlenül. Emlékszel anno a Tanix ügyre, amikor lenyúlták a power menüt. Aki ért hozzá úgy is megcsinálja magának, és örül a siker élménynek.
-
Kroni1
veterán
válasz
LógaGéza #51742 üzenetére
Lejött, köszönöm!
Szerintem felteszem ezt, bár nem tudom mennyivel használhatóbb mint a korábbi droidos verzió..
Más: Ha most a CE a belső eMMC-n van telepítve, akkor az Amlogic burnerrel USB A-A kábellel PC-ről rendesen visszaállít mindent igaz?! Nem szeretném téglásítani...
-
rooney8
aktív tag
sziasztok
van egy sorozat, amit nem jól játszik le a CE. folyamatosan szaggat a lejátszás. fura volt, mert 5 perc lement rendesen, aztán utána kezdett szaggatni. azóta nem megy jól.
CE 8.95.6 és itt van a médiainfó. van valami beállítás, amivel le tudom játszani rendesen? -
Csicsóka
őstag
válasz
tkomlosi #51759 üzenetére
Armbian_5.44_S9xxx_Debian_stretch_3.14.29_server_20180601.img a kiindulási alap.
Erre tettem fel a Mate csomagokat, és még pár alkalmazást, (KODI Smplayer, Chromium) hogy bárki igényeinek megfelelően bővítse. Így semmi sincs kényszerítve előre.
A 4-es kernel változatban több problémát találtam, nincs pld. S905 gigabit LAN-hoz dtb. Az erre tett KODI rettenetes dolgokat művelt, működésre is alkalmatlan. Ezért inkább lett a 3-as, jól megy az aml codec, mali driver. Nem hiányzik a fikázás utána, főleg hogy nem is az én saram. -
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester #51757 üzenetére
Megcsinálhatnám, de Te magad is megtudod, írtam hogy kell. Egyszerű másolás, amit még dózer alól is el lehet végezni. Az S912 ext4-et is pár egyszerű Linux parancs után, vagy MC-vel bele lehet tenni. Ha valakit érdekel leírom. Így érvényesül legalább a Linuxra nevelés alap elve. Aki meg ezt nem tudja megcsinálni, annak nem is igazán való ez a rendszer.
-
-
kezman
őstag
válasz
DoItYourself #51755 üzenetére
Köszönöm, átolvastam, meg nekiugrok még egyszer, szóval a lényeg, LG 32LF2510 lcd tv, ehhez kellene a box, Semmi különös, youtube, böngészés, esetleg játék , esetleg film usb-ről, nem akarom én mókolni, vagy más szoftvert rá, ennyi lenne. Itt ahogy olvastam az Amlogic-ot ajánlja mindenki, ezekszerint a Rockcsies akkor felejtős.
-
mexel
veterán
válasz
Pelican #51753 üzenetére
De próbáltam arra is de nem írtam, mert az eredmény ugyanaz volt, nem akartam bonyolítani. ( kikapcsoltam a Best resolutiont és fixen is állítottam de az eredmény nem változott - kivéve az 1080i-t mert akkor nem megy az AFR, de az CE alatt sem - ez lett volna a másik kérdés.)
-
mexel
veterán
válasz
Pelican #51751 üzenetére
Azt írtam hogy a 4k tv-nél beállítja a legnagyobb felbontásra (azt hittem érthető hogy ez 4k tv-nél 4k lesz)
A Best resolution is ha auton van mindig a tv-hez állítja a Best-legjobbra amit a tv tud.
Majd átfogalmazom az egész kérdést ha lesz időm hogy teljesen érthető legyen. -
mexel
veterán
válasz
Pelican #51749 üzenetére
De, írtam is. Akkor viszont mindent 4K-nal ír a tv és ott nem működik a 24p pl. Ha az SPMC-t is 4K-ra állítom akkor azt is írtam mi történik. Nem találom a jó megoldást. Igazán nem én vettem észre, csak amikor szóltak éppen egy 4K-s tv közelében voltam és kipróbáltam.
-
Csicsóka
őstag
Legalább 16 GB-os SD kell, a tömörített image 1.3 GB.
Hagyományos SD-ről futó CE mellett, ext4 verzió, és Armbian Mate desktop is benne van. Kb. 5 GB-os mindhárom rendszer partíció.
A boot manager emlékszik az utoljára indított rendszerre, kezeléséhez billentyűzet, vagy légegér ajánlott, mert az IR táv nálam nem, vagy nem megfelelően működött. Próbálkozni lehet vele, a MULTIBOOT címkéjű partíción van egy remotes könyvtár, benne pár conf.
Első indítás előtt, a COREELEC címkéjű FAT partíción, az uEnv.ini-ben a helyes dtb nevet kell beírni, dtb-t másolni átnevezni itt sem kell. Ugyan így kell eljárni a MULTIBOOT címkéjűben is, a multiboot/ARMBiAN, és a CE_EXT könyvtárakban is.
Fogpiszkálós, vagy start.zip-es indítás után a boot manager, a default 3. rendszert (Armbian) indítja, ha a time outon (10 sec) belül nem történik beavatkozás.
COREELEC címkéjű partíción lakó CE működése megegyezik az eredetivel, frissíthető. Az ext4 változatban célszerű az auto frissítést kikapcsolni, mert nem működik.
Armbian alatt egy alap, beállított rendszer indul, auto loginnal (time out 5 sec).
Normál (nem root) felhasználó: amlogic
Jelszó: amlogic
Root jelszó: amlogicOleg Armbian S905 fórum
S912 alatt is működik az Armbian, és az alap CE is.
A CE kernel, SYSTEM, és dtb könyvtárat persze cserélni kell. -
mexel
veterán
Erre a kérdésre nem tud valaki a választ? Android 4K AFR
-
kezman
őstag
válasz
DoItYourself #51744 üzenetére
Kösz, értem, akkor mit javasolsz, 912, 905w, vagy melyik lenne ok?
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Pelican #51739 üzenetére
Én nem értem mi annak az előnye vagy indoka, hogy élesen szétválasztották a keyboard és a remote kódokat.
Ez nem játszott eddig, csak az, hogy érvényes linux bemeneti eseménykódokat társítsunk adott IR kódhoz, majd az teljesen mindegy volt a Kodinak, hogy éppen milyen eszköz küldte neki, megkülönböztetés nélkül lekezelte. -
kezman
őstag
Üdv, androidra ez megfelel, és hogy a 32Gb elég, box témába kezdő vagyok, alap dolgokra kell
-
Somatom
veterán
válasz
headhunter #51736 üzenetére
Esetleg te tudod a válaszokat ezekre a kérdésekre?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ejelhar #51734 üzenetére
Ha ott lenne a remote.conf, akkor már a meson-ir-t se látná "device not found" üzenettel (tudom, mert tapasztaltam). Tehát, nyilván meson-ir esetén nincs ott a remote.conf.
junkpod: persze, hogy linuxos a sorvége. Ha nem az volna és ez zavarná, akkor nem tudnám azt mondani, hogy működnek a beállításaim (mert működnek, csak sajnos az újraindításig)
De most a meson-ir-t elengedtem, mert sikerült úrrá lennem az amremote problémákon
-
LógaGéza
veterán
válasz
Kroni1 #51718 üzenetére
Saját oldalán lévő nem jó?
-
headhunter
addikt
-
Ejelhar
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
-
Pelican
őstag
válasz
M_AND_Ms #51724 üzenetére
Ha a CE-vel gondom volt, akkor a honlapjukon leírtam, hogy pl. nem működik a menü gomb, amire félórán belül jött a válasz, hogy mit kell csinálnom, hogy menjen. Jeleztem a stop gombot is a fejlesztök felé, így ezek javítva is lettek. Az hogy itt puffogunk, az sokat nem segít, a fejlesztők felé kell elsősorban jelezni a hibát.
Az infó áramlás felgyorsítására mivel rendszeresen olvasom ezt a topikot, szoktam jelezni a fejlesztőknek olyan hibákat is, amit én nem tapasztalok, de itt valaki jelzi pl. legutóbb a hevc play utáni gui színkavalkádot.Update:
KEY_MENU -> KEY_C
https://kodi.wiki/view/Keyboard_controls -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Pelican #51723 üzenetére
"KEY_STOP helyett KEY_X"
Erről - és más ilyen változásokról - honnét is lehet tudomást szerezni? (jelenleg 17 lap van nyitva a böngészőmben, ahol mind ez ügyben nyomozok és állítom nem vagyok hülye az információgyűjtésben - egy tavaly szeptemberben elkezdett CE telepítést kezdtem most folytatni: elsőnek szépen szólt, hogy van friss verzió, fel is rakta, aztán szólt hogy X db addon-t letiltott, pl TVHEADEND klienst, mondván nem kompatibilis ezzel a Kodival, de érdekes, mert frissebbet nem ajánlott fel, letöröltem, és lám máris engedte feltenni, ugyanazt a verziót, aztán a hivatalos repoból eltűnt a DVB driver addon, amit valahonnét a CE fórumról, az ottani tanakodás ügyén egy fejlesztő tett fel a netre, hmmm , hogy ezzel mi volt a baj, nem tudni? stb, stb. Érdekes dolgok vannak itt)Az ismétlődéseket majd megpróbálom az időzítésekkel megoldani
"A felhasználói hibákról meg nem a fejlesztő tehet...
"
Jól működő amremote beállítást raktam oda az alábbi alapján: [link]
"To use an amremote configuration simply copy your remote.conf file to either the root folder of your SD card / USB flash drive or to /storage/.config/remote.conf."
Hát én szimpli odakopiztam....UPDATE:
Akkor súgd már, hogy mi lett a KEY_MENU-ből, pls. Köszönöm! -
Pelican
őstag
válasz
M_AND_Ms #51721 üzenetére
Teljesen jó az amremote CE alatt, az új kodinak néhány kód másképp kell, pl KEY_STOP helyett KEY_X meg a menu is ilyen, de ez a következő verzióban már benne lesz, hogy automatikusan cserélődik. Semmi dupla triplát nem tapasztaltam, csak a meson-ir-rel nem volt hibátlan. A felhasználói hibákról meg nem a fejlesztő tehet...
-
Kroni1
veterán
válasz
blakey #51719 üzenetére
Az az igazság, hogy a filmek lejátszása kezd kikopni nálam, viszont a Netflixet egyre inkább nézem, de az nem megy CE alatt rendesen és két eszközt meg nem akarok. A google app-ok is futnak a Mi Box-on, saját google photos képeimet is elérem rajta, állítólag a Kodi is használható, szóval leginkább ezek miatt váltok. Állítólag a következő fw-ben már tudni fogja a kadenciahelyes megjelenítést is, az már hab lesz a tortán ha tényleg úgy lesz.
A másik, h CE-vel a Z6+-on néha filmekből stop gombbal való kilépéskor nekem fekete képernyő marad és vagy csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem jön vissza a kép. Másnál nincs ilyen gond úgy tudom, de én eddig bármilyen CE verzióval próbáltam ez megmaradt. Cseréltem a gyári tápegységet, többféle kábellel és töltőfejjel is próbáltam, vettem új hdmi kábelt is, de ugyanaz. Nem fagy le, SSH-n elérhető marad, csak kép nincs.
Még azon gondolkodom, hogy az SMB-re rá kéne próbálnom, mert jelenleg NFS-sel használom. Anno a RPi-n is voltak furcsaságok, az RBMC, LE közül volt amelyik bizonyos verziója egyiket-másikat nem szerette, volt h egyáltalán nem tudtam behozni a WD MyCloud-omat. Talán erre rápróbálok, és ha bejön megtartom a másik szobába, de ha nem javul a helyzet akkor több ötletem már nincs. Belső eMMC-ről fut, de szerintem ha SD-ről futna akkor is ez lenne, talán még arra is rápróbálok, hátha... -
M_AND_Ms
veterán
Hali!
Átdolgoztam a amremote -ot beállításaimat erre a meson-ir -re. Minden megy egészen addig, míg újra nem indítom a boxot. utána annyira nem reagál a távra, hogy az ir-keytable -t -se mutat semmit. Minden meson-ir konfigot törölnöm kell ilyenkor, és újra bekonfigolni, hogy jó legyen...egészen a következő restartig.
Kell valami extra dolog még? Átnéztem, keresztül, kasul, de nem találok hibát.
(CoreELEC 8.99.2).Az amremote CE alatt se tökéletes - először is minden duplán, triplán vesz, emiatt nagyon frusztráló. Másrészről meg ugye, nincs STOP, nem lehet megállítani a filmet.
(kezd agyamra menni az egész xxELEC világ. Értem én, hogy ingyen, meg közösségi, de ilyen bughalmazokat nem lenne illő kiadni)
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Van esetleg valakinek linkje Vorke Z6+ androidos rendszer lementett image-hez?! Váltok egy Mi box-ra, erre visszatenném a gyári rendszert, és úgy szeretném eladni majd! Aki tud segíteni annak nagyon megköszönném!
Más: Amúgy CE alatt SMB vagy NFS érdemesebb használni?! Ha jól tudom NFS gyorsabb némileg..
-
hunaqua
addikt
Bocsánat,hogy OFF,de melyik UHD érhető el 7.1 MAGYAR szinkronnal?
-
DJGABI
addikt
[link] én ilyet vettem ez a mediatek chip elvileg ajánlott. mondjuk annyira tesztelgetni nem tudom, droid alatt nem látszik ugye h most melyiket is használja, a beépítettet-e vagy ezt
ha repeater: nálam xiamiaú van [link] de vannak itthon is sima konnektorba dughatóak is, gányolni se kell [link] [link]
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
Kaptam egy kb 3 éves androidos boxot azzal a céllel hogy leheljek bele életet,
Ugye jó látom hogy S805 procira libreelec van . Coreelec nincs. -
cof
veterán
Ez valós lehet? Mini M8 SII 1/8G S905X 16$ postával: [link]
-
willz
csendes tag
Sziasztok!
Melyik most a best buy S905X?
-
ezanickem
tag
Sziasztok vettem egy x96 minim amin csak hbo go-t akarok használni. Hogyan lehetne a sima HD felbontást full HD-ba tekerni?
-
Somatom
veterán
válasz
trance89 #51704 üzenetére
Köszi! Utána nézek. A táv az nem érdekel. Egy PC -t nem távirányítóval kezel az ember, hanem egérrel, meg billentyűzettel. Apropó. Próbáltál már rajta másik virtuális billentyűzetet? Én Anysoftot használok.
Mit lép a duplakoppos nagyításra pl. Firefox -ban, vagy G. Térképben?
Ha háttérbe rakod a böngészőt, futtatsz vmi mást, majd újra előtérbe hozod, akkor megmaradnak a megnyitott lapok, vagy újratölti azokat?
Milyen a tálcája? Vannak rajta hangerőállító gombok?
Egyszer vettem egy KIII -as boxot (S905), de gyorsan megváltam tőle, mert használhatatlan volt. -
trance89
őstag
válasz
Somatom #51697 üzenetére
Akkor mindenképp valami S905X2 procis ajánlott, pl X96 Max, nagyon szépen fut rajta minden droid alatt, jóformán össze sem lehet hasonlítani a régebbi amlogic soc-okkal
Benchmarkokban még az S912-t is veri
Jelenleg ezt a romot futtatom rajta: [link]
Minden Beelink GT1 rom tökéletesen fut az X96 Max-on is, kivéve a kijelzőt és a távot, az utóbbira viszont nagyon egyszerű a megoldás: [link] -
Somatom
veterán
válasz
headhunter #51702 üzenetére
No, igen, az egy kicsit tényleg erős. De, azért köszi! Sajnos, a Geekbuying -gal nemrég fáztam rá. Kosárba raktam egy kütyüt, majd értesítettek, hogy az mégsincs, de ajánlottak egy rosszabbat, amire még rá kellett volna fizetnem. Külön kérnem kellett, hogy inkább adják vissza a pénzemet.
-
Somatom
veterán
válasz
vargalex #51699 üzenetére
Használok Linuxot is (régóta Puppy-fan vagyok). De, azokon a kütyükön rászoktam az Androidra és megkedveltem. Az M8 már egy ideje fiókban van, mert pár éve vettem egy Vorke V1 -et, és ezen egy 64 bites Remix OS a fő rendszerem (MM alapú Android, asztali környezetre optimalizálva). Sajnos, ezt odaígértem valakinek, mert kinéztem az utódját, ami egy Beelink X55 lett volna, ha közben nem tűnt volna el az összes boltból. Így most két szék között, a földre huppantam. Ezért gondoltam, hogy amíg nem találok vmi új "tutit", addig veszek egy ilyen kicioccó AML kütyüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged