- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
lezso6 #34151 üzenetére
Szórakoztatóelektronikai termékekről beszélünk, hogyan kellene hozzáállnia? Van egy igénye, ehhez attól a gyártótól választ terméket, aki kielégíti, és meg tudha fizetni. A piaci verseny gusztustalankodásai meg nem érdeklik, miért foglalkozna velük?
Mellesleg a Vega sem két kiló cukor árában lett mérve, ahogy a Fury sem.
A G-sync prémium termékként van kezelve, de pl. mit vegyek amd oldalról egy 3440x1440 100Hz-es monitor alá? Hiába spórolom meg a g-sync árát, nem tud vele mit kezdeni a Vega 64 sem. Csak a 1080Ti és a Titan Xp. Ez a baj.
Azon meg kár felháborodni, hogy az nvidiának milyen húzásai vannak, az üzleti élet ilyen. Ez nem szempont a vásárlók többségének.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6 #34151 üzenetére
És ha lehet egy pár virslit és egy kis mustárt is ha lehet
Minden esetre én nagyon kicsi vagyok,hogy változtassak ezen és senki sem tartott pisztolyt a fejemhez hogy bármit is vásároljak.Ha nagyon elegem lesz az összes multi szarságából eladom az egész kócerájt és marad egy csomó pénzem
Ha már Gsync,bár adom az extra sarcos dolgot (mondtam,hogy szemét banda mindegyik)...Van egy 34uc79g-m ami freesynces és 150 ropi volt.Ez tök jó csak elfelejtett az amd kiadni egy 1080 szintű karit,de legyen mondjuk azt,hogy a Vega64 mindenhol tudja tartani az 1080-at.Itt jegyzem meg,hogy egyszerűen nem tudtam rávenni magam,hogy Vegát vegyek és az jó lesz nekem,pedig nagyon megakartam magam győzni róla...
150+215=365
Most lőttem egy Gsynces,34uc89g-t (sivatagos bolt,nem HA vagy használt portéka) és lősz mellé egy 1080-at.
194+180=374
Okés figyeltem,hogy mit mikor vegyek és vannak különleges kívánságaim (21:9,144hz),de ha az a 9 ropi a különbség ám legyen (annyival kevesebbet eszik,hűvösebb,gyorsabb is az én felhasználási szokásaim alapján),én viszont nem fizettem érte extra sarcot,mert amennyivel drágább a monitor annyival olcsóbb egy 1080-at.
Hangsúlyozom ez egy egyedi példa,de ha okosan vásárlunk azért ki lehet cselezni a rendszert.
Különben ha már valakit akartok szidni az Intelt szidjátok,mert ők igazán profin és undorítóan űzik ezt a műfajt -
keIdor
titán
válasz
lezso6 #34151 üzenetére
Ez a fajta viselkedés az üzletben mindig is volt, van, lesz, ilyen az üzlet, meg az emberi természet...
Az Intel sem jobb semmivel, szép nagy listát lehetne írni róluk is, úgy az elmúlt 20-25 év alapján.
Tudsz szavazni a pénzeddel, vegyél AMD termékeket, ennyit tudsz tenni, de ők is, ha megtehetik, ugyanúgy pofátlan árakkal dolgoznak pl., gondolom emlékszel a 2005-ös Athlon X2 4400+/4800+ árakra, amikor nem volt konkurencia. Mennyire pofátlanul drágán adta ezeket az AMD...Az AMD meg védekezzen, most már van pénzük, fogadjanak jó ügyvédeket, a lehetőség ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 10
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest