- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6 #34146 üzenetére
Nem nem korrekt,de nem is ez a kérdés.Mint mondtam ne vegyél Renault,Mercit,Audit,mert manipulálják a piacot és átvernek.Ne vásárolj a Sparba és egyéb helyeken,mert kartelleznek sőt ne vegyünk semmit,mert az összes beszállító,nagyker és kisker is stiklizik.
Attól,hogy elítélem mint cselekedetet el ne képzeljük,hogy nem lehetne összehozni egy ilyen szép amd-s irományt is.Egyik kutya másik eb.
Itt inkább arról van szó,hogy azért mert nv karit veszek már is 4 kategória szerinti idiótának vagyok titulálva.Gondolom ebben a topicban a Gsynes monitoromért azonnali golyó is jár és szégyelnem is kéne magam,hogy egy elnyomó rezsimet támogatok a pénzemmel
Még egyszer elmondom...elhiszem,hogy az NV kontrollálja a piacot ilyen olyan eszközökkel,de nem érdekel az emberiség jövője,a hódokat sem akarom megmenteni (kicsi vagyok én ahhoz). Egy dolog érdekel.Ha már napi baromi sok órát gürizek a melóhelyemen akkor teljesítményt szeretnék és nem ígéreteket (függetlenül mely cég ígérget).Ha az amd alárak az nv-nek és ezáltal én kapok egy olyan piacot ahol az nv kap egy maflást,ezáltal kialakul egy egészséges piaci helyzet,aminek a következménye egy árháború ergo kisebb pénzért nagyobb teljesítményt fogok kapni ám legyen én nem ítélem el őket. -
s.bala31
őstag
válasz
lezso6 #34146 üzenetére
Hol olvashatóak azok a cikkek amelyben az AMD megtette a jogi lépéseket? Ha a fentebb linkelt yt videóban állított vádak igazak elég komoly pereket lehetne az NV nyakába varrni. Kétlem ha lenne ezekre a vádakra konkrét bizonyíték ne lehetne már olvasni komolyabb szaklapokban. Tehát ez is hit kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest