- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Milka 78 #34312 üzenetére
Hát a mostanában kijött nagy AAA-s címekben azért elég jól teljesít az AMD, talán az Assassin's Creed az amiben nem, de ott kb minden elég gyatrán teljesít szokásos ubi optimalizáltság révén.
De írtam is, hogy ha csak a nyers mennyiségben nézzük, akkor nem lesz igaz az állításom. Nagyon sok középszerű nVidia által jobban futtatott játék van. Én a rendesen megírt, nagybüdzsés AAA-s címekről beszéltem. Abban nem áll olyan rosszul az AMD szerintem. De cáfolj meg nyugodtan, én meggyőzhető vagyok.
Még egy megjegyzés: én nem azt írtam, hogy a jövőben mindenképp jó lesz, hanem azt, hogy ha ezt tekintjük a jövőbeli jól megírt játékok alapjának, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest