Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aljasvip
üzenetére
Tehát mindezt leírod azért mert szerintem jó dolog is kisülhetett volna abból, ha Nvidia megveszi az ARM-.ot. Mielött félre értenél, én az ARM-ért jobban aggódok a tegnapi hír miatt, főleg ez érdekel, mivel szerintem egy ARM architektúra mobilszegmensből való kilépését és X86 -tal való igazi konkuernsé válását Az Nvidia tudta volna főleg elérni az Apple ökoszisztémán kívül.Így az egész megmarad szerintem annak ami volt.
Amúgy meg te is kilképhetnél az alternatív valóságból és az Nvidia haterség csöcsén lógva talán néha észrevehetnéd azt is mennyi mindenben lohol utánuk sok cég hardveres és szoftveres fejlesztések terén. Gondolom ezt is lopták valahonnan a zöld gyíkemberek segítségével, miözben számoljáka mocskos pénzüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 Steel Legend - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8GB GDDR6 256bit Videokártya,frissen pasztázva
- Radeon XFX RX 7900 XTX 24 GB Alza garancia !
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- darkFlash Shadow Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest