Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
6700XT-t két és fél éve vettem. RDNA2 szotyiért ment, mert senki nem vette.
Még mindig nem értem kit érdekel mennyiért vettétek a konzolt. A játékok meg drágábbak rá. És? Most vett Pro-t is? Vagy csak videokártyákra érvényes, a "ha jön újabb meg kell venni" gondolatmenet. Nekem meg az alaplap kvázi 2 konzolgent kiszolgál. De nem tök mindegy?
Vagy boldogabban alszik valaki, ha szerinte a megfelelő platformon játszik? Azt gondolna az ember tini kora után az ilyet kinövi (btw. nekem is van itthon több konzol is, csak nem kurrensgen).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG STRIX RTX 5070 Ti OC 16GB - ÚJ! 36 hónap garancia!
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- GAINWARD RTX 5070 Python III 12GB ~ 12 hónap garancia
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest