Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Én értem, de tényleg annyira AMD előnyt mutat például ez a teszt is ezzel a játékcsokorral, hogy ekkora nincs a valóságban, és ez a teszt még a 12.11-es boost driver előtt született.
Nekem az összegzés szúrja a szemem, az hogy pl a 7850 a 660 előtt van, vagy pl a 7870 a 660Ti előtt, viszont ha más játékokat vagy játékmixet nézek, akkor nem ezt látom, de az összegzés ezt az eredményt hozta, és ebből az átlag user csak azt látja melyik a gyorsabb, és a videokártyás topikban ez alapján ajánlják a kártyákat.A játékokra visszatérve, az Assasins Creed 3-ról itt egy teszt, ha ezzel a beállítással néznétek, az nem lenne jó a tesztbe?
Nem tudom milyen játékok kerülhetnek a tesztbe de pl: Borderlands 2 a physx miatt, Guild wars 2, vagy az új Resident Evil 6 benchmark stb.... közül esetleg valamelyik bekerülne, akkor egy kicsit szorosabb lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- VR topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- PlayStation 5
- Formula-1
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G (REV2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs