Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Szerinted minek linkeltem azt a grafikont?
Az akkori játék, az akkori csúcs kártyákkal tesztelve!
Ott volt rajta az NV logo? Igen! Jobb volt mint az AMD? Igen!
És akkor még jó fej voltam, mert én meg az AMD szponzorált ph-s mérést mutatom!A Metro már 3éves, jó hogy nem valami öt éves játékot hozol fel példának, valaki visszateszi retro-nak oszt annyi, de alig játszanak már vele, senkit nem érdekel már! A Fermi nagyon erős volt számításban, a Kepler szakított ezzel, jön majd a Maxwell, ami hasonló lesz a GCN-hez, akkor meg újra az NV-nél lesz az előny, de én akkor sem fogok már játszani a Metro 2033-al!
Majd nézd meg az új Metro Last Light-ot, ja ott xarban lesz az AMD, főleg ha az NV nem engedi, csak a kártyával számoltatni a fizikát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 Steel Legend - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8GB GDDR6 256bit Videokártya,frissen pasztázva
- Radeon XFX RX 7900 XTX 24 GB Alza garancia !
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest