Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42999) huskydog17 válasza b. (#42998) üzenetére


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Nem áll szándékomban beleszólni, de én pont az MSI-vel sz*ptam be: 3-ból 2 RX 470 Gaming gyári hibás volt, csak a harmadik volt hajlandó normálisan működni, ez már közelít a 3 év felé. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden gyártónál ki lehet fogni hibás termékeket, én az MSI Gaming-el sz*ptam be, mások a Giga Aourus-sal vagy más nagy névvel.

Ha majd a jövőben megint veszek új VGA és ismét Radeont vennék (nem túl valószínű), akkor más gyártópartnert fogok pénzelni.

#42990 Televan: Mennyire érdekes, hogy az egykor legendás HIS teljesen kihagyta a Vega sorozatot a custom hűtés területén, a Navinál viszont megint csinálnak. Régen ugye ők legendás IceQ hűtőket csináltak még a Radeon HD 3000/4000 korszakban, mára sajnos nagyon beleszürkültek az átlagos custom hűtők közé.
Azért érdekelne, hogy egy AMD exkluzív gyártópartner miért nem foglalkozott custom hűtéssel a Vega sorozatnál. Lehet lassan ők is lelépnek erről a piacról, mint a Club3D?

[ Szerkesztve ]

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.