Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42801) Petykemano válasza GeryFlash (#42800) üzenetére


Petykemano
veterán

Előtte használta valaki az RX 30XX XT nevezéktant? A középső számot persze nem találta el. De pont ráhibázott volna arra, hogy az előzőekből az RX megmarad, lesz egy szám és a teljesértékű példány XT?

Ennél azért valószínűbb tipp lett volna a Navi 40, vagy az előző széria folytatása RX 6X0 névvel.
Végső soron lehet, hogy azért lett 690 helyett valami más, mert rossz nézett volna ki az nvidia 1660 mellett, ami olyan, mintha egy generációval későbbi lenne. Aztán lehet, hogy RX 3070 meg azért nem lett, mert nvidia levédte a számokat.
De azt mi alapján találta el, hogy XT? Miért nem X?

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42802) Petykemano


Petykemano
veterán

Ez különös. Miért állna le egy AMD alelnök csetelni valakivel, akibek táblázatai a saját agyszüleményei és nem kizárólag a hiteles forrásokból összelegózott dolgok. Jól megkonstruált IT fantasy, az ő flesselgetései, nem Tech nyomozás, ez humbug.

Meg akarta simogatni a sértett pici lelkét, hogy a idióta minden alapot nélkülöző kitalációi nem jöttek be?
Vagy talán pont azért, hogy eltüntesse, mert árt a márkának. De hát a ostoba gombaevő hülyékkel nem szoktak ilyen cégek szóbaállni, nem? Reméljük a személyes találkozón elhallgattatják ezt a kóklert!
Vagy lehet, hogy AdoredTv meghekkelte/lemásolta herkelman twitter fiókját és most eljátsza, hogy az AMD beszélget vele. Nagyon ravaasz!

Nevetséges egy alak, tényleg.

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42803) paprobert válasza Petykemano (#42802) üzenetére


paprobert
senior tag

Megéri jópofizni azokkal az arcokkal, akikre a figyelem hárul manapság.

640 KB mindenre elég. - Steve Jobs

(#42804) Envo_ válasza Petykemano (#42802) üzenetére


Envo_
aktív tag

Rossz a kontextus amit felvázoltál, mondhatni sima kiforgatás.

"Miért állna le egy AMD alelnök csetelni valakivel"

azért mert azt mondta, hogy hazudtak, és nem hajlandó mostantól nyílvánosan beszélni az AMD-ről (meg amúgy az intelről és nV-ről sem). Ennyi a kontextus, minden más amit összehordtál egy blikk színvonalú mesterséges viszálykeltés.

(#42805) Petykemano válasza Envo_ (#42804) üzenetére


Petykemano
veterán

"azért mert azt mondta, hogy hazudtak, és nem hajlandó mostantól nyílvánosan beszélni az AMD-ről (meg amúgy az intelről és nV-ről sem)"

De miért érdekli az AMD, hogy egy hazug nímand senki miket hadovál össze a idióta fantazmagóriáit tartalmazó videoiban és hogy mostantól nem talál ki róluk táblázatokat?

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42806) Raymond válasza Petykemano (#42805) üzenetére


Raymond
félisten

Mert a szerencsetlenek szama aki elofizet a csatornajara atlepte az AMD "jo lesz ez marketingre" fajdalomkuszobet :U

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#42807) Tyrel válasza Raymond (#42806) üzenetére


Tyrel
őstag

lol az AdoredTV-re be lehetett fizetni és volt olyan balfék aki meg is tette?...

Még ha igazak is lettek volna amiket mondott, tök idétlen akcentusa van és nem tud beszélni, mindent a szükséges idő háromszorosa alatt mondott el, idegesítő formában... mert teletűzdelte bullshittel, lényegtelen dolgokkal, saját maga fényezésével vagy épp védekezéssel. Kb úgy tálalta a mondaniválóját ahogy egy kisgyerek a játszótéren hallott titkot, tök hitvány az egész csatorna.

Pénzt?... Ezért?... Megérett a világ a pusztulásra...

[ Szerkesztve ]

Turenkarn

(#42808) GeryFlash válasza Petykemano (#42801) üzenetére


GeryFlash
veterán

,,Előtte használta valaki az RX 30XX XT nevezéktant? A középső számot persze nem találta el. De pont ráhibázott volna arra, hogy az előzőekből az RX megmarad, lesz egy szám és a teljesértékű példány XT?"

Mindenki érezte, hogy a Vega 56/64 után az AMD nem fog kiadni rx 670/80 sb-t kiadni. Az is jól látszik az AMD-él hogy imád a konkurenciák számozására hajazó nevezéktant használni, lásd x570-es chipset, i3/i5i7/ után r3 r5 47 és utána még az i9-et is ellopták r9-re. Teljesen logikusan hitte azt adoredTV (értsd: ha azt mondanék hogy találjam ki a jövőt ugyanezt mondanám) hogy majd az Nvidia levesébe köpve kiadják a 3xxx szériát. Imád az AMD ilyen megtévesztő dolgokat csinálni (lásd rx 4xx széria újracsomagolása rx 5xx-nek, de akár ha azt nézed hogy 5850/70 erősebb volt a 6850/70-nél...)

Az XT az egyetlen indokolatlan jó találta, nem tudom, talán látták az AMD-sek ezeket a remek műsorokat és megtetszett nekik :)

A tweetnel meg pontosan azt történt amit #42806 ír. Egyébként nem azt mondjuk hogy az egész humbug, hanem hogy összeszed rengeteg létező, valós infót innen onnan de utána a hiányzó darabokat/az összkép felállítását a saját fantáziájára/logikájára bízza.

[ Szerkesztve ]

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#42809) Petykemano válasza Raymond (#42806) üzenetére


Petykemano
veterán

Most jelentette be, hogy a patreonra viszi a hazugságait, kitalációit ezzel lecsökkent a hazugságokat és fantazmagóriákat hallgató közönség kb 1000 főre
Ha a fájdalomtól cselekedtek, teljesen feleslegesen avatkoztak közbe.

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42810) Envo_ válasza Petykemano (#42805) üzenetére


Envo_
aktív tag

Talán mert közösségformáló ereje van... haló? gondolj vissza mi történt őmiatta az elmúlt évben, ennyire nem volt régen :D

Úgy látom nem igazán akarod a marketing és pszichológiai részét megfigyelni a dolgoknak, hanem csak a saját koordinátarendszerendben értékeled a "hazugságait". Vizsgált meg, hogy milyen ráhatása volt az emberekre, mi volt a közönsége, és mit ért el vele szerencsétlen, miközben csak a saját gondolatait tárta ki, mint bármelyik fan, akár te vagy én.

[ Szerkesztve ]

(#42811) Raymond válasza Tyrel (#42807) üzenetére


Raymond
félisten

elofizetni = subscribe

Gondolom szarul forditottam a YT subscribers-t.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#42812) GeryFlash válasza Petykemano (#42809) üzenetére


GeryFlash
veterán

Azért remélem hála neked meg a pár itteni fanjának ennek ellenére továbbra is értesülünk majd a legújabb leakekről :DDD

Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

(#42813) Envo_


Envo_
aktív tag

Amúgy csak annyit hozzátennék, hogy én patreon vagyok, és az a part1, amit csak ott nézhetsz meg, megmutatja, hogy már a "hazugság leak" kiadása pillanatában kontaktolt az AMD-vel. (megmutatta az üzenetváltásokat) Mondta nekik, hogy őt ezért meg fogják publikusan gyilkolni, ha nem így lesz, és hogy tudja, hogy ezzel a leakkel, amit neki adtak, igazából csak felmérték a terepet, hogy milyen fogadtatásra számíthatnak és hogy ezzel őt kihasználták. Na de ennyi spoilert, a csattanót nem fogom elmondani, mi volt az ajánlata az AMD felé, aki meg akarja nézni, annak ott a lehetőség rá, aki nem, az maradjon a saját valóságában, és gondoljon amit akar. Elvégre ez a legkönnyebb, ha ignoránsak vagyunk, és megmagyarázzuk magunknak más cselekedeteit.

[ Szerkesztve ]

(#42814) Z10N válasza GeryFlash (#42808) üzenetére


Z10N
veterán

"5850/70 erősebb volt a 6850/70-nél"

Viszont joval olcsobb volt, de alig volt lemaradva. Kevesebb sp-vel hozta majdnem ugyanazt. Cserebe kaptunk valodi 6900 szeriat megegyezo aron, ami egy picit kevesebb sp-vel joval gyorsabb volt.

5850 $259 1440sp
5870 $379 1600sp

6850 $179 960sp
6870 $239 1120sp

6950 $259 1408sp
6970 $369 1536sp

Most is ezt vartuk, V56/64-t levalto Navi-t. Kevesebbel kellett volna hoznia ugyanazt, illetve jobbat ennyi varakozas utan. Ezenkivul olcsobban. Joval olcsobban...

Anno ezert a $259/369 arert X900 szerias kartyat kaptunk, most meg nemhogy X800-t, de X700-t kapunk.

Szoval azt a fajta megtevesztest most visszasirnak sokan...

(Termeszetesen nem a renaminget/rebrandinget)

[ Szerkesztve ]

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#42815) Petykemano válasza GeryFlash (#42808) üzenetére


Petykemano
veterán

"Mindenki érezte, hogy a Vega 56/64 után az AMD nem fog kiadni rx 670/80 sb-t kiadni"

Annyira benne volt a levegőben, hogy nem lesz RX 6X0, hogy még a kiadott slideokon szereplő képen is RX690 felirattal szerepelt a később 5700XT AE

"Az is jól látszik az AMD-él hogy imád a konkurenciák számozására hajazó nevezéktant használni, lásd x570-es chipset, i3/i5i7/ után r3 r5 47 és utána még az i9-et is ellopták r9-re."

Én ezért nem tudom hibáztatni az AMD-t. Szerintem itt legalább annyira lehet cél a vásárló egyszerű
És érthető tájékoztatása az alternatív kínálatról, mint a koppintás.
Mondjuk a 3080 talán túlzás lett volna
Ami nem fair, ha nem azonos értéket kínálsz hasonló termékmegnevezéssel. A ryzen esetén szerintem erről nincs szó. A radeon elnevezések között viszont volt szándékos keverés.

Itt van ez az elnevezés.
Egy időben RX 6X0 lett volna. Hogy volt-e tényleg 30X0 XT, elképzelés, sosem fogjuk megtudni, de talán önmagában ez elég bizonyíték lehet arra nézve, hogy a tervek, wlképzelések a piacra kerülésig változhatnak.
Szerintem közel azonos tévedési lehetőség van annak is, aki a lehető leggondosabban és figyelmesebben elemez publikus infókat, mint annak, aki egy nem aktuális/idővel változható információt kap. Sőt, ha valakit szándékos dezinformácókból indul ki, akkor még akár nagyobbakat is.

Én nem állítom, hogy nem tévedett. De nem tudom megítélni egyértelműen, hogy
- az infó volt téves
- az infókból levont következtetés volt téves
- nem is volt infó

Én hallgattam korábbi videóit is, és azokban a fellelhető publikus tényekre módfelett odafigyelő elemzőnek látszott és a megállapításaival épphogy a corporate csúsztatásokra hívta fel a figyelmet.
Ebből kiindulva szerintem kútfőből jobb "jóslatokat" adott volna, ezért hajlok én afelé, hogy az infó létezett, de tévesnek bizonyult.

Ebben persze nem kell egyetértenünk 😃

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42816) Yutani válasza Envo_ (#42799) üzenetére


Yutani
nagyúr

El vagy tévedve pajtás, én nem szoptam be semmit, konkrétan leszarom ezt az adoredes dolgot, ti pörögtök rajta ezerrel. :)

#tarcsad

(#42817) #82819712 válasza Petykemano (#42815) üzenetére


#82819712
törölt tag

Nem elfelejtve azt a képet amikor ott volt a bloweren a régi név :)
A Nevezéktanba kicsit erőltetett ez az 5700 XT és bár bele lehet magyarázni az 50 évfordulót, de azt is hogy Adorednek akartak betenni vele direkt. Na de nézzük mit gondolnak erről mások.
Why AMD Chose RX 5000: It needs to sound bigger than the RTX 4080 Ti....

[ Szerkesztve ]

(#42818) Petykemano válasza GeryFlash (#42808) üzenetére


Petykemano
veterán

MLiD közölt egy gondolatot az 5X00 elnevezés miértjére.

Félreértés ne essék, nem hiszem, hogy ebben igaza lesz.
De az még jelenti azt, hogy most, vagy legalábbis arra az időre nézve, amikor a nevezéktan fixálódott, ne Lehetne igaza.

Mit is mond?
1) hogy az 5000-es szériát valóban abban a szellemben találták ki, hogy az überelje számozásban a konkurenciát, de majd a jövőben
2) a 475/485-höz hasonlóan itt is 50-es véggel terveznek frissítést kiadni.
Az implikáció az, hogy mire ők ide eljutnak, hogy már a frissítéseket adogatják ki, az nvidia a 4000-es szériánál tartson.

Szerintem ebből tökre látható, milyen marketing taktikázás folyik.
Lehet, hogy az AMD a 3k elnevezés belebegtetésével akarta az nvidiát ráterelni vagy elterelni.erről a.nevezéktanról.
Lehet, hogy ennek a "masterplan"-nek az nvidia betett, amikor nem 30X0 névvel, hanem 20X0 super néven adta ki a frissítést.
És még annyi minden változtat. Ezek mozgó célpontok.

Hogy ennek mi értelme? Vagy hogy mi értelme elemezni? Az más kérdés.

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42819) schawo válasza Petykemano (#42818) üzenetére


schawo
titán

nvidia a 4000-es szériánál tartson

Miért, nvidia nem adhat ki 6xxx-et két hét múlva?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#42820) Petykemano válasza schawo (#42819) üzenetére


Petykemano
veterán

"És még annyi minden változhat. Ezek mozgó célpontok."

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42821) #82819712


#82819712
törölt tag

Érdekes ez a RX 640 630 625 620 vonal a laptopokon . Ez a nevezéktan is van de kb mint egy warhammer káosz űrhajó. :)

[ Szerkesztve ]

(#42822) D013 válasza #82819712 (#42821) üzenetére


D013
aktív tag

ez most Polaris, Vega vagy Navi? :D Mit lehet tudni a teljesítményről?

(#42823) apatyas válasza D013 (#42822) üzenetére


apatyas
Korrektor

Ott van, Features: ... 4th Gen GCN Architecture.

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

(#42824) Soldika30


Soldika30
tag

Sziasztok pár napja kb 5 percenként be laggol a BF1 nem a nettől van mert a ping idő is tökéletes.. segítene valaki?

Radeon RX 580 8GB TripleX Edition

(#42825) Envo_ válasza Soldika30 (#42824) üzenetére


Envo_
aktív tag

Nem.
Olvasd el a topikindítót.

(#42826) Pécsi gyerek válasza Soldika30 (#42824) üzenetére


Pécsi gyerek
addikt

Milyen kártya?Itt kérdez ha driverre gyanakszol[link].
Ha meg pl rx 570/580 ad van vagy más amd akkor beírod a Google ba hogy pl rx 570 forum prohardver,és kidobja neked az aktuális topikot.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#42827) Soldika30 válasza Envo_ (#42825) üzenetére


Soldika30
tag

köszönöm hasonlókat

Radeon RX 580 8GB TripleX Edition

(#42828) Soldika30 válasza Pécsi gyerek (#42826) üzenetére


Soldika30
tag

Radeon R9 390 8GB GDDR5

Radeon RX 580 8GB TripleX Edition

(#42829) Z10N


Z10N
veterán

He's got a point.

# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

(#42830) #82819712


#82819712
törölt tag

Azt mondja ez a Komachi nevű leaker hogy a Navi12 az egy nagy GPU lesz !

(#42831) hokuszpk válasza #82819712 (#42830) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

tolem hallotta. ;]

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#42832) #82819712 válasza hokuszpk (#42831) üzenetére


#82819712
törölt tag

Hiszek neked Mester :R Hisz már kétszer belinkelted, igaz kell hogy legyen :)))
Az meg hogy a Navi 32 dual CU-t is a srác tette fel kicsit meg is erősít Téged ;)
Álmodjunk 128 ROP-ot 4 halom HBMmel.
Másik mesterektől is kérdezhetek ? Másik mesterek, van arról hír AMD oldalon hogy APU ARM-os alapokon fog kijönni ? ez a BIG-LITTLE felépítés (anandtech) nekem nagyon tetszik.A Windows mikortól tud ilyesmit kezelni ?

[ Szerkesztve ]

(#42833) hokuszpk válasza #82819712 (#42832) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

uhh, el is felejtettem, hogy mar hivatkoztam magamra :DD

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#42834) #82819712 válasza hokuszpk (#42833) üzenetére


#82819712
törölt tag

Viszont elindított egy hullámot, amiben azt találgatják a 64CU 4096 Shader-es kártyát mi szolgálja ki sávszélességben (16GB gddr6 512 bites busszal ?) és ez mire lenne elég teljesítményben...

(#42835) hokuszpk válasza #82819712 (#42834) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

en 64 cu melle HBMet pakolnek a fogyi miatt is. szvsz boven eladhato lenne profitot termelo aron.

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#42836) Petykemano válasza #82819712 (#42834) üzenetére


Petykemano
veterán

64-hez 384bit elég.
A fogyaaztás és a lapkaméret miatt valóban előnyösebb lenne egyébként a HBM2. Ebből 3072bit szélességre lenne szükség.

Nem tudom, hogy van-e még árkülönbség 12GB 384bit GDDR6 és 3x4GB HBM2 között.

Azért érdekes kérdés ez, mert ha az 5700-ból szorzunk
Felfelé 40-50%-ot, akkor az fogyasztásban még belefér GDDR6-tal (270W), de
Egy ilyen kártya viszont mindenképp az 2080ti alatt landolna, tán valahol a 2080 és 2080S között. Ezért muszáj lenne $599 vagy alatt kínálni.
Ha a GDDR6 olcsóbb $50-al, akkor a fogyasztáson nem biztos, hogy Érdemes spórolni.

Ha viszont az 5700Xt-t skálázzuk ott muszáj volna a fogyasztás miatt hbm-et használni, de meglépné az 2080Ti-t is, amit meg árulhatnának $699-ért, $749-ért is, Amibe a hbm költsége már belefér.

Mivel az utolsó hírek arról szóltak, hogy az nvidia nem hozzá az 2080ti supert, ez arra utal, hogy az AMD 384bit GDDR6-ot választotta

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42837) hokuszpk válasza Petykemano (#42836) üzenetére


hokuszpk
nagyúr

"Ebből 3072bit szélességre lenne szükség."

nemlenne megis eleg 2048 ?

Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...

(#42838) awexco válasza Petykemano (#42836) üzenetére


awexco
őstag

Csak az a kérdés , h AMD komolyan veszi e a gamer piacot . Ha igen akkor biztos készül valami komoly dolog RDNA alapokra . A megjelenés persze más kérdés .
Nyilatkozatokkal elkentétben AMD nagyon leszarta a vga piacot . Persze az okait tudjuk !

I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77

(#42839) Szeszkazán válasza awexco (#42838) üzenetére


Szeszkazán
senior tag

Az alienwares faszit nem vették volna fel ha nem lennének komoly tervek.

(#42840) lezso6 válasza Petykemano (#42836) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A HBM2-nek nincs értelme a GDDR6 mellett. HMB3-nak van.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#42841) TTomax válasza lezso6 (#42840) üzenetére


TTomax
nagyúr

Már hogyne lenne,azonos tdp melett magasabb órajel célozható,kevesebbet eszik mint a GDDR6.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#42842) Envo_ válasza TTomax (#42841) üzenetére


Envo_
aktív tag

Én most rátenném a nyakamat, hogy gamer szinten nem lesz több HBM az következő x évben

(#42843) uvlight válasza Petykemano (#42818) üzenetére


uvlight
csendes tag

Elkéstek cirka 15 évvel :))
[lásd Geforce FX 5700]

[ Szerkesztve ]

(#42844) Petykemano válasza hokuszpk (#42837) üzenetére


Petykemano
veterán

Hát a Vega esetében a 2048bit 480GB/s sávszélre volt elég. (945MHZ) ezt meg hozza a 1.4/256b GDDR6 is (448GB/s)
Ehelyett már létezik 1.2GHz Samsung-bolt, azzal 610GB/s el lehet érni, az ugyan csak 33%-kal több, mint a 448, de hát lehet, hogy ennyi is elég.
De valószínűleg így is drágább

[ Szerkesztve ]

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42845) Petykemano válasza Szeszkazán (#42839) üzenetére


Petykemano
veterán

Az AMDnek a következő lépés a notebook piac. Szerintem ez az egyedüli piac, ahol még nem vetette meg a lábát.

Szerintem az alienwares faszit ehhez szerződtették.
Azt gondolom, jogos, hogy ide egy jó apu nem elég.

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42846) jozsef83


jozsef83
tag

Sziasztok!
Terjeng a neten a pletyka hogy a "NAVI12 akár a TU102-es GPU-val szerelt kártyák" ellen léphet ringbe. Ez reális szerintetek és ha igen akkor mikorra várható a megjelenés, esetlég még az éven bízhatunk benne?

(#42847) Petykemano válasza jozsef83 (#42846) üzenetére


Petykemano
veterán

ÉNszerintem reális.
Énszerintem jövőre

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#42848) apatyas válasza Petykemano (#42847) üzenetére


apatyas
Korrektor

Lóf$t. Ne keltsünk várakozást meg hypeot.
Szerk: az év hátralévő részében csak adják ki szépen a rendes új apukat, asszem az legalább több mint ígéret. Meg kicsit pörgessék meg a notebookpiacot.

[ Szerkesztve ]

pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)

(#42849) Pipó válasza jozsef83 (#42846) üzenetére


Pipó
őstag

A megjelenésének időpontja: a következő nV kártya kisker forgalmazása (+-) 2 hét. A referenciának.

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#42850) #82819712 válasza jozsef83 (#42846) üzenetére


#82819712
törölt tag

Az asrock 5700 custom két hét múlva
A Vega 14 kicsit később
a nagy Vega az jövőre /Én februárt tippelek a féléves kártya megjelenésekből)
ez meg nagyon soká:
Extreme Bandwidht scalable performance per watt GPU architecture

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.