- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Ragnar_ #30698 üzenetére
Teljesen igaz.
Viszont jó pár hónappal ezelőtt még senki sem tudta előre tutira megmondani,hogy a 3000Mhz Aegis ramnak ennyit esik az ára. Ha ma kell vennem akkor tutira a 25-27000Ft-s áron az G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB KIT-t venném meg. -
Ragnar_
addikt
válasz
Vartanus #30669 üzenetére
Nekem sem volt stabil 3200-on, ha jól emlékszem, nagyon nem akartam feszelni, mert nem hűtőbordás ugye. (Amúgy CPU 3850MHzen és 3Ghzes ramokkal CPU Queenben 3-5%-al volt a sima 8700 alatt. Árban meg ugye.. De egyébként ez a RAM kit már kb. féláron van a 2 évvel ezelőtti árához képest, és nekem zéró problémám volt vele eddig, a stabil OC után.)
-
jeni
félisten
vannak olyan ramok amik még 100Ft-al se mennek lefelé az áraival.
ezen az áron már 2x16Gb vehető.
ez a G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz F4-3000C16D-16GISB típus meg egyre olcsóbbamúgy ezt a 4400mhz KIT-t melyik gépcsoda használja ki?
-
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
Cingáriusz #30685 üzenetére
ha állítod a szorzót akkor bukod az egymagos turbót. tehát ha pl beállítod a szorzót 38-ra akkor az összes mag 3,8 Ghz-en fog menni, nem fog egyik se boostolni 4Ghz-re
-
GAbre
veterán
válasz
Cingáriusz #30689 üzenetére
Ha szorzóból csinálod ramok maradnak annyin igen.
G-skill aigist ajánlják nagyon soknak megy 3200mhzen is vagy többen.
Én is olyat veszek.Hiába megy húzva 3000mhzen 2400-es memóriáim.
Meglátjuk maradnak régiek,vagy jól húzható lesz nálam és eladom régieket.
Redgoatnál 25 k környékén volt az új 2x8Gb-sak. -
-
-
-
GAbre
veterán
válasz
Cingáriusz #30685 üzenetére
-
-
GAbre
veterán
válasz
Cingáriusz #30683 üzenetére
1600x-em van.
Biosban érdemes állítani aztán aidával/prime-al tesztelni,hogy bírja-e.
Én 3.8 Ghz-en használom alulfeszelve.
4ghz-hez már ha jól emlékszem,már 1.4V körüli fessz kell,és nem is hoz számottevő javulást. -
1600x-et szeretném kicsit tuningolni!
- Milyen programmal a legjobb ezt végezni?
- feszemelés nélkül mennyit lehet nyugodt szívvel húzni rajta?
- FSB-t vagy szorzót érdemes húzni? -
válasz
Feriboy2 #30681 üzenetére
Tegnap ott hagytam a gépet két órára, kinyomtam minden programot, csak az Aida64 ment. Amikor benyomtam a monitort, akkor kivételesen csak 1 fokot ingadozott a cpu hőfoka, természetesen amíg el nem indítottam bármi más programot.
Szóval szerintem úgy lehet, ahogy írtad kb. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
NdrewSunix #30680 üzenetére
szerintem az xfr meg a pbo lesz a ludas.
gyakorlatilag egy gép sosincs "idle" állapotban programok/szolgáltatások futnak állandóan. ezek használják a procit amire beindul az xfr meg a pbo amik megdobják egy kicsit a hőmérsékletet de csak rövid ideig mert a háttérben futó dolgoknak nem kell sok procierő.
X-es prociknál ez jobban előjön mert agresszívebb magasabb órajelű pbo-t és xfr-t tudnak.
én erre tippelek. -
Nem lehet, hogy inkább az X-esek "kiváltsága" ?
A hűtésem elég jó nekem is. ( Scythe Mugen 5 Rev B ) -
Dragon3000
nagyúr
válasz
NdrewSunix #30678 üzenetére
Hűtés függő is nekem idle a 2600 csak 1-2 fokot ugrál és bőven 50 fok alatt marad a cpu, eddig csak 35%-on pörögnek a ventik, ami 400as fordulatot jelent.
-
-
enemi
senior tag
válasz
NdrewSunix #30676 üzenetére
Ahogy a görbéket nézem két dolog rángathatja a hőfokot: atkexComSvc.exe és a LightingService.exe szolgáltatás (de persze ez annyira iddle,hogy közben megy még a Firefox valami videóval,és nem kevés háttérfolyamat.) a görbén látszik,hogy a hőfok 36-46 közt van,a venti 573-579 RPM... 2700x
Csinálok egy nem fix görbét is mingyá'. Vagyis felesleges,mert abban a 10 fokos tartományban kéne nagy sebesség különbségeket is beállítani,hogy esetleg rángassa a ventit.
-
Pont ezt amit írsz, hogy 45-50 fokig (attól függően épp mennyire húzom a cpu-t és mettől meddig ugrál) fixre kell tenni a fordulatszámot. Nem nagy cucc, de attól még figyelni kell rá.
És továbbra sem ez a fő bajom, csak megemlítettem, hanem arra vagyok kíváncsi ez miért van?
Bíztam benne van itt valaki aki annyira szaki, hogy ennek utánajárt és most ezt megosztja velem. -
enemi
senior tag
válasz
NdrewSunix #30674 üzenetére
A másodperc tized részéről beszélünk...mit kell figyelni a ventilátoron? Beállítod és kész. Az enyém fix 550RPM 45 fokig..lehet alaplap függő,de nem rángatja a ventit össze vissza.
-
válasz
Feriboy2 #30673 üzenetére
Én ilyen kíváncsi természet vagyok és szeretném megérteni ez miért van. Főleg ha más prociknál meg nincs ilyen.
Valamint ez befolyásolja a cpu ventilátor beállításait is, mert figyelni kell a 10 fokos megugrásokra, hogy a ventit ne pörgesse fel állandóan feleslegesen. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
NdrewSunix #30672 üzenetére
És miért kéne erre megoldás? Miért zavar?
-
válasz
SECTORnooB #30671 üzenetére
Akkor jól emlékszem, hogy nem született világmegváltó megoldás.
Amúgy a 2000-es széria is ilyen? -
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #30670 üzenetére
Egy regény sorozatot írtunk róla egyszer, egyszerűen összefoglalva, ilyen a Ryzen habitusa ennyi.
-
Sziasztok!
Egy éve van meg az 1600X-em, de azóta sem értem miért ugrál a CPU hőmérséklet amikor nincs használatban. (idle)
Emlékszem, hogy más is megfigyelte ezt már akkor is, de nem emlékszem, hogy született-e rá valami megoldás. Ha az XFR-t használom és nem OC-t, akkor a fesz és frekvencia is ugrál ész nélkül le, fel, ha kell ha nem. (Ez kevésbé érdekel, mert inkább OC-val használom.) -
Vartanus
őstag
válasz
Ragnar_ #30668 üzenetére
Igen azért gondolom túl sok különbség már nincs a 3200 és 3000 között. Gondoltam csak ha lehet adok kis pluszt főleg a Infinity fabricnak, ami ha jól tudom a RAM sebességén fut. Főleg hogy vannak néhányan akinek a 3000-es Aegisek simán mennek 3200-t, de én ezek szerint gyengébb KIT-et fogtam ki ez van
Te próbáltad már a 3200-at? -
Ragnar_
addikt
válasz
Vartanus #30666 üzenetére
Nézd meg a késleltetést, nekem megy 14/17/17/17-en 3Ghzen ASUS Prime B350 Plus-ban, és asszem picit alul is van feszelve. Sok különbséget nem fogsz tapasztalni valamivel kisebb lesz a latency, de ha megy akkor tökmindegy BIOSban 2 klikkentés. (Az észrevehetőbb sebességbeli eltérés 2333MHz és 3000Mhz között van, de nyilván minél magasabb freki/alacsonyabb késleltetés annál jobb, ha stabil.)
-
Vartanus
őstag
Próbálom a 3000-es Aegiseket 3200-ön hajtani de nem megy.
Beállítások:
3,7Ghz CPU@1,25V
3200Mhz RAM @ 1,36V Cl18-as időzítés
SoC V @ 1,15VA Win 10 betölt rendesen, net, youtube megy, de Aida RAM stress kb 5 perc és elhasal.
Szerintetek próbálkozzak még vagy hagyjam az egészet és maradjon a ram stock gyári 3000-es értéken?
-
sutyi^
senior tag
válasz
Cingáriusz #30651 üzenetére
Nézd meg jó helyre vannak-e rakva a memória modulok. Lehet nem DC-ben megy...
-
venom8888
őstag
Akcioban a 2700x 85k volt.
-
nyul105
senior tag
válasz
SECTORnooB #30661 üzenetére
áhám, szóval ott 4 van egy kupacban. kábelek kitakarták.
Köszi -
nyul105
senior tag
válasz
SECTORnooB #30659 üzenetére
"felső 2?"
wow, most nagyon hülyének érzem magam, 2 éve van meg, nem tudtam hogy van mégrálesek
szerk: nem csak 2 van?
szerk2: https://www.msi.com/Motherboard/B350-TOMAHAWK/Specification
4db, de hol a másik 2, ami nem közvetlen a pci-e alatt van? -
nyul105
senior tag
Sziasztok,
egy B350 tomahawk lappal kompatibilis egy:
ASUS GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB (ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING) ?Mielőtt túl hülyének néznétek: a kérdés az, hogy 2,7 - slot nem takarja-e ki a sata 3 portokat.
Köszi!
-
válasz
Keresem, de nem találom azt a 30-40 fps-t. 😀
[link]És nekem megy 4,1 GHz-en is az 1600x
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
20-40 fps az sok, tehát pl intelen volt 50 fps-ed ryzenen meg van 10-30?
ott valami más gebasz van -
SECTORnooB
addikt
válasz
Ha olyan játékokkal játszol ahol nincs kihasználva a többlet szál, akkor egyértelmű a 8100 előnye, 1600X tuningjával ellensúlyozható. Különben nem értem, ha nem játszol semmi olyannal ami igényelné a több szál adta lehetőségeket miért váltottál, illetve ha már váltottál akkor miért nem 2. genre, mikor IPC-ben és órajelben is erősebb mint az első generáció.
-
palfitom
félisten
válasz
"20-40fps-el is gyengébben megy benne ugyan az a vga?" - Nem hinném.
Még olyan játékokban is nagyon közel kellene lenniük, amik nem használják ki a 6 magot. A 6 szál, vagy többre skálázódóknál pedig az 1600X-nek jobban kellene teljesíteni. -
rumkola
nagyúr
válasz
játékokban bizony igen, lehetséges
az 1600 sok játékban lassabb mint a 8100
lapod jó -
Sziasztok!
Lehetséges, hogy annyival gyengébb az 1600x, mint az i3-8100, hogy 20-40fps-el is gyengébben megy benne ugyan az a vga? Konkrétan van egy Radeon RX580 8GB-osom, és jóval gyengébb fps-eket produkál az 1600x-el, mint az i3-8100 melett. Sajnálnám, mert akkor sok évnyi Intelezés után, most váltottam megint AMD-re, de hamar vissza fogok így menni Intelre. Az alaplap egyébként Asrock AB350M Pro4. Lehetséges, hogy az alaplap miatt ennyivel lassabb a Ryzen?
-
venom8888
őstag
Mikor jon mar az uj Ryzen, mar nem birok varni
Csepegtethetnenek par infot rola, marmint a procikrol,ha valoban nyaron akarjak ki adni. Mindjart itt van.
-
válasz
SECTORnooB #30648 üzenetére
Mondasz valamit!
-
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #30647 üzenetére
Igen, gondolom nem azért vetted a gépet,hogy 24/7 a bencsmárk fusson...
-
válasz
SECTORnooB #30646 üzenetére
Igen, szerencsém volt az 1600X-szel, hogy stabilan megy 1.3V@4GHz. Prime 95 és 6 hónap használati teszt alapján is stabil.
Azért akartam játék benchmarkot nézni, mert engem csak az érdekelne, hogy játék közben van-e látható fps növekedés. Ezen kívűl csak netezek és filmet nézek, ahhoz biztos elég a stock 3,6 GHz is XFR-rel.Akkor játszak simán és úgy naplózzam az fps-t inkább?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
NdrewSunix #30645 üzenetére
What?
1.3 az kábé semmi... ne GPU bencsmárkal állapítsd meg,hogy kell e a processzoron húzni -
-
GAbre
veterán
válasz
NdrewSunix #30642 üzenetére
Én tuningoltam 3.8-ról 4-re és lemértem mennyivel jobb az fps.
Superposition Benchmark alatt a maximális fps-em max 1et nőt. 55-ről 56-ra kb.
A minimim meg kb 0.3-at.Bár nekem jobb kártyám van.De javaslok neked is valami hasonló kis tesztelést.
Én maradok 3.8 ghz-en -
SZiasztok!
Ez lehet most hülye kérdés lesz, de valakinek csak fel kell tennem, nagy bennem a késztetés.
Van értelme húzkodnom az 1600X-et kizárólag játék miatt, ha anélkül is játszva kihajtja maxon az RX580 4GB VGA-t? Tehát, ha GPU a szűk keresztmetszet, akkor számít, hogy a CPU 3,6 GHZ-en megy XFR bekapocslása mellett vagy 4 GHZ-en OC-val? Mondjuk FPS tekintetében.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
Lacpac #30640 üzenetére
Ha nagyon spórolni akarsz akkor az is egy opció, hogy a320-as alaplapot veszel használtan mégolcsóbban (ezekbe nem lehet tuningolni) aztán amikor több pénzed lesz fejleszteni akkor eladod az alapapot meg a procit is. (tegnap volt fennt aprón a320-as lap ryzen 1200-al együtt 20-ért az neked pont jó lett volna
)
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
Lacpac #30636 üzenetére
ami b350 lapokat írtál azok kb 30 ezerbe kerülnek, kb ennyiért már van msi b450m mortar ami ajánlott lap.
én azt venném, illetve bele használtan egy ryzen 3 1200 és szintén használtan kb 2 ezerért valami videókártyát hogy legyen kép. (vagy körbekérdezni a ahaverokat nincs-e vkinek a fiók mélyén valami)
így lenne egy jó alapod amit később lehet fejleszteni -
Lacpac
őstag
Köszi szépen a válaszokat!
Összeveszni nem kell, én sem örülök neki hogy csak ezekből tudok válogatni (a keret nagy úr).
Sajnos az elmúlt egy évben legalább 3 misi nem tervezett kiadásom volt. Így a 10k is számít, ha időtállóbb ha nem, egyelőre 350-es lap lesz.
Ja, nem akarok intelt venni. Nem éri meg a ryzenhez képesti felár.
-
enemi
senior tag
válasz
Dragon3000 #30634 üzenetére
értem én,nem is erre gondoltam,hanem inkább ERRE
-
Dragon3000
nagyúr
Nem szoktam beleszólni, abba, hogy ki mit akar venni én csak leírtam meglátásom a választásánál. Így elkerülhető minden olyan, hogy ez így szar és Te ajánlottad, miközben csak a vásárló nem képes sokszor közölni az igényeit. Nem a jelenlegi helyzetre értem, de annyi ilyen emberrel találkoztam másoknál.
-
válasz
Lacpac #30625 üzenetére
Ryzen 1200 vs 2500K @4.5: durván 30%-kal gyorsabb így a Sandy. Viszont az 1200-at is lehet húzni, nekem 3.8-on nagyon békésen viselkedett. Nem árt hozzá gyors memória sem (azoknak az out-of-spec húzásáról nincs semmi infom).
Az A12-9800-at kerüld el messzire. Ha budget integrált GPU-s cuccot akarsz, akkor Ryzen 2200G - valamivel gyorsabb, mint az 1200.
-
enemi
senior tag
válasz
Dragon3000 #30631 üzenetére
most inteles...cpu-t is akar venni ,akkor már inkább egy újabb generációst vegyen,nem?
-
Dragon3000
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Lacpac #30625 üzenetére
hm. az asrock nagykonyve sajnos sokat nem mond errol az error 10 -rol. ugy 01-54 kozott unblock aszondja, hogy reinstall cpu and memory.
az 1200 vs 2500K@4.5Ghz -rol tapasztalat hianyaban nemtudok nyilatkozni, de szerintem ha a Ryzent allcore megtolod 3.8 - 3.9 magassagaba, nem lesz hianyerzeted.
ramnak elsogennel 2666 a hivatalos teteje, de ha megfelelo tipust veszel, akkor 2933 biztosan bennevan.
mivel irtad, hogy nem valami nagy a keret, neked is az aegis 3000 kitet tudom ajanlani, 27 eft korul van 2x8 GB. ha eleg a 8 GB, akkor mivel ebbol perpill nemlatok kisebb kitet, Patriot Viper -
enemi
senior tag
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Platformcsere előtt állok, a keret nem nagy, házfelújítás van.
Az előzmények:
[link]
[link]A kérdést pedig ide is beteszem,mert nem meglepő módon a sandy topikban nem kaptam választ.
Ryzen 3 1200 teljesítményben hogy van a 4,5-ön járatott 2500k-hoz?
Vagy a A12-9800 apu? Így egyelőre vga-t sem kellene vennem, majd ráérnék vele.
Asus PRIME B350-PLUS-al, vagy Gigabyte GA-AB350-GAMING-al jó páros lehet? OC, stb...
DDR4-es ramok mennyire húzhatóak átlagosan? -
Feriboy2
aktív tag
ha a ramod 2133 mhz-en se megy akkor azt gariztasd! annyit mindnek tudnia kell!!!
nekem úgy rémlik hyperx-ekre tavaly sok volt a panasz, mert sok volt köztüka a hibás pl. egyik modul simán ment 3200-on a másik meg az istennek se ment 2666mhz fölé.
veheted a nagy kedvenc 3000mhz-es aegist az mindenkinek megy legalább 2933mhz-en. -
jeni
félisten
hello!
a támogatott listáján nem tüntetik fel a verzió számokat.
ha maradsz a Corsairnál akkor arra figyelj,hogy 5.30 felettiek legyenek a számok.
Predatorra nem panaszkodtak még,nekem is az van majdnem 2x áron vettem és abból a 3600Mhz,de nem ér meg annyit a mostani felhozatalhoz képest.
majdnem fele annyiért a 3333Mhz jobban megéri
a 3400Mhz ha az van az mennyit kóstálna? -
pzske
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos a verzió 5.20-as és bármint csinálok akkor is instabil, szóval csere lesz. Egy ilyet gondoltam helyette. Ez is rajta van a támogatott memóriák listáján. Ha esetleg ezzel is van valakinek negatív tapasztalata kérem jelezze felém, illetve ki mit ajánl.
-
válasz
Pro!Petya #30612 üzenetére
OK, akkor visszaállítom a korábbi értéket( 1,3V ,4GHz), amin stabil volt hosszú távon is.
Fura, de az új biossal nem akar menni az Aegis 3000-es ram 3000-en, csak 2933-on Auto fesszel. Pedig úgy emlékszem a korábbi Biosnál sem állítottam mást, csak simán átállítottam 3000 MHz-re.
Automtaikusan itt a RAM frekvencia is 1,344. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
Vartanus #30616 üzenetére
Én 80 fok fölé csak stressztesztel (prime 95) engedem, midennapi használatban a max kb. 72-73 fokot tartom.
Az idle hőmérséklet viszont nem érdekel egyáltalán, most 45 fokos a proci komment írás közben. Valakinek ez magas lenne de engem nem zavar.
A procik 95 foknál throttlingolnak (szép magyar szó) azaz akkor veszik vissza a teljesítményt hogy ne melegedjenek tovább.
-
Vartanus
őstag
Mi az a hőmérséklet a SR prociknál amit nem érdemes átlépni?
-
Lendova
őstag
válasz
Pro!Petya #30612 üzenetére
Nem kevered véletlenül a 2xxx szériával? 1.425V a hivatalos 24/7 jó hűtés mellett.
Mondjuk olvastam én is olyan teóriát, hogy kb 1.3V felett már degradálódik.Nekem is kb 1.5 éve megy ugyan annyi fesszel. Terhelve 1.4V majdnem mindig, ritkán 1.425 és 1-1 pillanatra 1.44V. (+0.2125V offset, LLC 4)
-
GAbre
veterán
Mit javasoltok ramban ryzen 1600x mellé?
Corsair Vengeance LPX 3200mhz +4000Huf
Vagy g-skill aegis 3000mhz
Nem tudom melyiket válasszam. -
Pro!Petya
addikt
válasz
NdrewSunix #30571 üzenetére
Lassan másfél éve használom 1,4V felett 4,1GHz-en 24/7 , de benchekre kapott már durvábbakat is
Majd jelzek ha kipurcantNeten keringő avulást "saccoló" írások alapján ilyen terhelések mellett már rég kukáznom kellett volna akárcsak a többi usernek OC.net-en (sőt ott jópáran megjelenés óta így kergetik nem csak másfél éve.)
Hűteni kell oszt jó napot!
-
Ugyanezen típusból nemrég futottam bele egy hibás darabba. A kit kb másfél óra játék után futott BSOD-ra, pedig minden teszt lefutott hiba nélkül.
Nézzétek meg csak egy RAM-al. Ha rossz a modul, akkor 1 órán belül látványos kékhalálozások lesznek.
A korábban írt tanácsok is megfogadandóak, a verziószám elég zsákbamacska ennél a típusnál. -
pzske
aktív tag
Sziasztok!
A fiam gépében egy ryzen 1600 mellet egy CMK8GX4M2B3000C15 corsair szett van. Az alaplap egy ASUS PRIME B350M-A. A támogatott listán rajta van a ram, de AIDA stressz teszt nem fut le. Mem teszt lefut rendesen és nem talál hibát. Próbáltam, hogy ne a XMP profit használom, és visszaveszem 2133 mhz -re de úgy sem lesz jó. A játékok random lefagynak én memóriára gyanakszom. Valakinek valami ötlet, hogy mit tudok csinálni, hogy stabil legyen a gép?
-
leviske
veterán
válasz
F.B.I. #30587 üzenetére
Én sem vagyok szakértője a témának, de logikusan az arra az 1 hiányzó fázisra jutó terhelés a maradék 3-on oszlik el. Szóval ennyivel közelebb vannak már alap használat mellett is a maximális terhelhetőségükhöz, ergo ennyivel melegebbek.
Ha a "Live Update" Windows 10 alóli frissítést jelent, azt szvsz mindegyik gyártónál célszerű kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged