- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Atish19 #30284 üzenetére
elsokorben a hwmontitort felejtsd el, idonkent erdekes ertekeket mutat.
a hwinfo64 -et szoktuk ajanlani monitorozasi celokra.
a SOC -ot akkor kell piszkalnod, ha a memoriat akarod tuningolni, es instabil a cucc. Szoval a VCORE kell neked. A VID mutatja, hogy a proci mennyi delejt szeretne kapni, jolnevelt alaplap meg igyekszik ezt teljesiteni, az offset ehhez kepest emeli vagy csokkenti a feszt. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Atish19 #29308 üzenetére
Alapórajel alatt a 3.2GHz-et érted?
Mert ha igen , akkor ahhoz karcsú lenne bármilyen vga-val 1080p-be hogy tartsa a 144fpst.
A játék sem mindegy , kihasználja-e a több magot. Pár szálas játékoknál még érne valamit a 3.6GHz-es boostja de a mostani játékok már megeszik simán a 6mag/12szálat (pl BFV) és teljes kihasználáson nem boostol ha jól emlékszem.Ha van most neked egy magasabb keret a vga-ra akkor csapj bele ha találsz jót jó áron.
Azalá később is tudsz procit venni! Ne ugy nézd mit hajt ki MOST az 1600 alapon, mert ha később lesz cpu upgrade akkor meg már a gpu fog megint limitálni... és kezdődhet előlről a kör
(Mikor megvettem a Strix 1080-at még Fx alá pakoltam ,de akkor tudtam olcsón megvenni, rá fél évre jött a Ryzen)De ha már 2070 és efelletti vga is szóba jöhet + majd esetleg később 7nm-es rizsa akkor én azt a monitort cserélném egy jó kis WQHD-ra. Ilyen hardverek már rég nem 1080p-hez lettek kitalálva
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Atish19 #22768 üzenetére
ha 15-17-17-35 megy es hynixes ramos a corsairod, akkor adj halat a mindenhatonak, es ne piszkald tovabb
)
"Érdemes lenne esetleg némi processzor tuningot is beiktatni?"
igen, de egyszerre csak az egyikkel foglalkozz, szvsz eloszor menjen stabilan a memoria, aztan lehet huzni a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest