Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz GeneraL_XTX #12841 üzenetére

Ami itt a nagy kérdés, a VGA rezonál erősebben a kelleténél (akkor újra lehet zsírozni és jó), avagy a házad érzékeny a minimális rezgésre, és erősíti fel, mert akkor meg valami rezgéselnyelőn érdemesebb gondolkozni, pl. egy max 0,5mm-es rezgéselnyelő anyagon a VGA-t rögzítő csavarok alá, a VGA füle és a ház közé. Nálam ugyanezt csinálták a winyók a CM 590-es házamban, a rezgéscsökkentő gumitappancsokon keresztül is, ha épp nem úgy állt a gép, ahogy neki tetszett.
    No, meg ami kérdés még, a VGA kerete rezeg-e, vagy a ház, tehát, amikor megfood a házat, akkor a házon keresztül melyiket csillapítod?

Nekem amúgy a Vapor-X és a Toxic 280X sem csinált ilyet, a Toxic egy nyitott HAF XB-ben volt, a Vapor-X meg a SilverStone FT01-emben. Mindkettő műanyag hűtőkeretes, igaz a Toxic-on kívülről lehet fém az a fekete berakás. Pedig volt, hogy végigzongoráztam velük a teljes fordulatukat.

(#12849) daveoff: Szerintem ez simán fizika. :U

(#12850) andro93: Az Asus nem melegedett túl, mert már kézben sz@r volt, és cserélte. :DDD
    A varázslotkkal nem megyünk sokra, az Asus is ugyanannyira fűti be a házat, mint a Tri-X. A hő nem tűnik csak úgy el sehonnan. De úgy rémlik, azt írta a fórumtárs, hogy a Tri-X-el is jók a hőfokai és a zajszint is.

(#12852) GeneraL_XTX: 25K-s árához képest nagyon korrekt az a ház. Bár nálam marad a SilverStone FT01 a csendes hűtés favorit. ;]

Nekem egész más lett a gép, mikor beköltöztem, és akkor is, mikor lecseréltem 2db 500GB-os rendszerwinyóm egy SSD-re, a 2TB-os adatwinyóm meg kiköltözött egy USB3-as külső házba. :DDD

(#12855) Don't Panic: Azta, micsoda remekek vannak itt! :Y Sajátok?

(#12856) GeneraL_XTX: "nem voltak olyan halkak,hűvösek mint amilyeneknek kellett volna lenniük"
    Többektől hallottam vissza ugyanezt. :K De alapból nekem nem "tűnnek" halknak ezek a felemás ventik. :N Most részletesebben nem fejteném ezt ki, mit értek az idézőjeles kifejezésen. :DDD Érdekes, hogy bizonyos teszteken ez kijött, másokon nem.

(#12857) Cris99: Nem romlik meg a tej a csövekben? ;] Najó, csak gonoszkodtam. Szépen megmunkált masina. :K

(#12863) Cris99: Magyarul tej? ;] Bocs, túl magas labda volt.... :))

(#12860) GeneraL_XTX: A Giga fémkeretes hűtője, jajj... :DDD Nem vagyok benne biztos, hogy a hűtő kerete a baj. :N

(#12862) Szinyák: A hűtő burkolatának anyaga alapján választottál kártyák? :Y Az kemény. :C

(#12867) Alice90: A Sapphire motorhangban nagyon csendes, csapágyhang sincs. A Giga üresben szintén nagyon csendes, de ha nagyon felpörög, az azért "zörgősebb" lesz a hangja. Nekem nagyon bejöttek a Sapphire ventik amúgy.

(#12774) Areturus: Nálad az újrazsírozás megoldotta a zörgést, nem? [link]
    Talán az lenne a legegyszerűbb, legbiztosabb megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák