- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
Ezt muszáj megosztanom veletek: Kollégám kérdezi tőlem megvettem-e már a dínós kártyát. (?!) Kérdezem milyen dínós kártyát? Azt mondja "azt a zafíros T-rex-et vagy mit azt a nagyon jót..
R9 290X T-rex OC végül is miért ne
-
Sotyks94
aktív tag
Köszi az infókat, akkor marad az MSI
Még egy utolsó kérdést engedjetek meg. Látom most épp lefele száguld az MSI ára. Érdemes pár napot várni, mert lehet megy még jelebb is (vagy max marad) vagy csapjak le most 123-ért rá, mondván" ennél lényegiben olcsóbb úgyse lesz egy hamar, viszont drágább lehet". Most az ilyen 1-2 ezer forintos csökkenések nem izgatnak, de egy 5-10kval való csökkenés már inkább. Tudom senki sem jós, igy az ilyen kérdés picit alaptalan, de itt inkább a régebbi emberek tapasztalatát kérdem akik rendszeresen nézik hogy hogy szokott ingadozni egy kártya ára.
Köszi még1x mindenkinek a válaszokat -
HSM
félisten
válasz
Sotyks94 #10391 üzenetére
MSI-n a venti szar, Asus-on a hűtő sem a legjobb, kopaszon állnak hűtetlenül a memórák, és agyonzsúfolt a VRM, ami komolyabb terhelést se nagyon bírja az eddigi tesztek alapján. Az MSI-ből az elején lehet visszahurcolászás, az Asus-ból inkább később. Ilyen szempontból talán jobb az elején ezt bevállalni. XD
-
Sotyks94
aktív tag
-
Sotyks94
aktív tag
amúgy ha csak azt kérdezném hogy msi vagy asus minőségben és hűtésben, akkor hogy alakulna a harc?
-
andro93
aktív tag
Nem rossz a Sapphire sem, csak néha hurkapálcával, meg evőpálcikával kell kitámasztani, hogy ne zörögjön.
-
jones965
Modder
Ez az R9 290X kivetkőzött magából.
Csak a nyák miatt linkeltem be ide, akit bővebben érdekel a kártya, a Ph tesztjében olvashat róla, lévén ez ugyan az.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sz.Miki #10381 üzenetére
Nah igen alapvetően igy talaltam ré az asusra mert mindenhonnan azt hallottam hogy a legmegbizhatobb, és a hőtése is a toppon van. MSI-ről meg eddig kb nem is hallottam, de ez picit aggasztó ha 4-ből 3 hibás volt :S nagyon nincs kedvem rohangálni vele vissza a boltba.
-
HSM
félisten
válasz
Sotyks94 #10378 üzenetére
Kb. ezek. Kiegészítve az igényes tervezéssel. Bár sajnos MSI-nél most a frisseknél elég sok ventilátorhibáról olvasni.
Egy-két hete nem volt ennyi, emiatt marad akkor ajánlás részemről a Sapphire. Azon jó a venti, halk siklócsapágyas, ráadásul házilag újrazsírozható, ha az évek során elfogyna belőle a kenés.
Asus nem üti meg azt a minőséget, amit korábban, Gigánál magas a meghibásodási arány, szval marad a Sapphire. Az a 2év garit leszámítva a legjobb szerintem. Topikban keresővel találsz infókat mindegyikről szerintem, Asus-ról szerintem én is írtam, miért nem tetszik.Az MSI-nek azért nézz utána, mitől van most sok ventihibás... Ennyiből talán most átmenetileg jobb az Asus, ott max morgós/zörgős a venti.
-
andro93
aktív tag
válasz
Sz.Miki #10381 üzenetére
Mondjuk jó pár ember vett az utóbbi napokban/hetekben Asus kártyát, és tudtommal még nem érkezett rájuk panasz itt fórumon, hogy hibás lenne valamelyik, az enyém is szuper.
Most 1,5 óra Bf4 után (full hd, minden maxra húzva, 4570//8gb 1600 mhz rammal) max Gpu hőfok 79 *C, VRM 82 *C.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Sotyks94 #10378 üzenetére
Ahogy látom tri-x 305 mm hosszú, még a zalman z11-es kuckóm csak 300-ig tölthető, ugyhogy az sajna kiesett :S De akkor ezekszerint egyhangúan az msi gaming ajánlott az asus directcuII-vel szemben.
Ha még valakinek van valami nfója azt szivesen fogadom, de ezek szerint akkor lehet átnyargalok igy 1-2 nappal vásár előtt az msi-reKöszi a helpet
-
Sz.Miki
őstag
Jelentem a második MSI kártyám is hibás lett, csak most 3 napon belül.
Szombaton hoztam el, az első venti elkezdett szórakozni, bekapcsolás után nem mindig indul el, ha rásegítek újjal akkor elindul és működik rendesen de kb 4-5 ki/be kapcsolás után megint nem indul.
Érdemes azt is megfigyelni, hogy a chipset hűtőmre milyen szép olajos réteget fröcskölt a venti.
Kollégám is vett egy Msi 290x gaminget neki 3 napon belül lett csapágyas az egyik hűtő, cserélték neki a kártyát, azóta kop kopp működik rendesen.
Ezeket után ha engem kérdeztek Asus!
Több ismerősömnek is asus van és semmi probléma nincs.
Sotyks94: Bocsi ha elvettem volna a kedved... de már kicsit kivagyok a dolog miatt.
-
andro93
aktív tag
-
andro93
aktív tag
válasz
Malibutomi #10374 üzenetére
A te Msi 290X-ed 139-ért még így is best buy kategória, szóval el fog az kelni nyugi. Ha most állnék vga vásárlás előtt, akkor biztos, hogy megvenném.
(#10372) Sotyks94: ha iponról akarsz vásárolni, akkor Msi-t vedd mindenképp, most 123k, Asus meg 127, ha meg X-es kari kellene, akkor meg ott van Malibutomié aprón.
-
Malibutomi
nagyúr
Nah jókor mennek le az árak mikor eladnám az enyémet. Eh.
-
Sotyks94
aktív tag
Én eddig abban a hitben éltem hogy az asus r9 290 directcu II a legjobb választás az r9 290-esek közül, de ahogy látom itt egyöntetűen nem ezen a véleményen vagytok. Most tervezek venni egyet (a napokban), és épp elbizonytalanodtam. Melyik lenne akkor a legjobb ha én utólag nem akarom húzni, igy nem artana ha alapbol lenne picit. Esetleg még Ezt néztem ki. Ahogy látom ezis oc-zett gyárilag. a hűtése milyen az álltalam kinézett asushoz képest? És méretben ugye ez sem haladja meg a 300 milit? mert addig megy bele a házba kártya. az ára különösen tetszik
Előre is köszi a válaszokat, és bocs ha már voltak ezek a kérdések -
andro93
aktív tag
Iponon a Giga 290 115k. Ezt is megéltük. Az Msi / Sapphire 290 is "csak" 123k.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
N.Ferry #10361 üzenetére
Most fektetve hasznalom a hazat le van veve az oldala es nem birom 72 fok fole vinni 290x tri x-et +43 mV vel. Se furmark se valley. Megallt 72 fok 58% ventin. Mivel az osszes meleg ugyfest elszall felfele ennyire sokat szamit a felfele kivezetes.. Csak kar hogy igy az osszes por meg beszallna
-
t72killer
titán
Én most került a kezem alá két Asus DirectCU2 - külsőre szimpik, ha túlélik a tesztet szólok
A tesztek nagyon lehúzták a VRM hűtését, de alaposan megnézve a karit, teljesen normális VRM bordát látni rajta, ugyh kiváncsi leszek.
#10364: +1. Hacsak nem extra jutányosan/használtan kerítesz 290x-et, akkor a 290 jobb vásár.
-
vesir
tag
Hali! R9 290-ből és 290X-ből melyiket éri megvenni a legjobban egy 4670K-s proci és fullHD monitor mellé? A Gigabyte-ról azt olvastam, hogy sok a gyári hibás belőle. Erről mit tudtok mondani? Továbbá a Sapphire TRI-X 290-ese és 290X-e között kb. mennyi teljesítménybeli különbség van? A harmadik gyártó, ami szóba jöhet az MSI, az úgynevezett 290 Gaming. Ezen három közül melyikre voksolnátok? Köszi!
-
t72killer
titán
A 14.3-as béta catalystot érdemes felrakni? Jobb/stabilabb a 14.2-nél? (kártyacsere is lesz, úgyhogy amúgy is lenne driver-reinstall)
-
HSM
félisten
válasz
hdekakas #10356 üzenetére
Mondom, ismert számomra is a jelenség, elvileg a készenléti trafó volt bajos bizonyos szériáknál. Amúgy amit linkeltél, X-es még KM2-es tudtommal.
Ugyanakkor az újak nálam semmi ilyesmit nem csinálnak, 3-féle modern gépben, semmilyen terhelésen sem.
Így megértem a döntésed, ha másmilyen belső volt a cél. -
hdekakas
senior tag
Annyiból nem értek Veled egyet, hogy tele van a Youtube is, és külföldi fórumok is a Seasonic tápokkal, amiken visít a tekercs. X széria, Platinum Series, mind-mind sípolós "Coil Whine". Ez a kedvencem: [link]
Úgyhogy nem (csak) a Corsair ilyen, maga a csodálatos Seasonic gyártotta meg így a belit.
Az AXi széria viszont már nem Seasonic KM3 belsős, hanem Flextronics. Ezért vettem azt, nem a szoftverek miatt. -
HSM
félisten
válasz
rhonin #10354 üzenetére
Nem akarok privát techsupport lenni.
Nincs időm, mindenkinek külön leírni a tudnivalókat, azért is írtam le ide a legfontosabb alapokat. OFF-ban kis házhűtés elfér, mert alapvetően a 290-es a nagy teljesítményfelvétele miatt különösen igényli a jó házat. Javaslom, nézzetek körül a léghűtős topikban, bár azt nem olvasom, de biztos fognak tudni nektek ott segíteni, de lehet, a keresővel is megtaláljátok, amit kerestek.
-
HSM
félisten
A lényege leírtam a topikban is... [link]. Példa arra, hogy a sok venti nem segít, ha nem tökéletes a ház koncepciója: [link].
Amit még elküldtem neki, az egy videó arról, miért is fontos a pozitív légnyomás a házba, és miért fontosak a megfelelő helyeken a lyukak, hogy távozhasson a meleg: [link] (Nekem is ilyen kuckó van, ezzel a videón is látható hűtéssel: [link]). Szerintem itt kezdődik az a hűtés, amibe beleraknék egy nyitott 290-est, de morcosabb OC-hoz én már erősebb ventiket tennék bele, olyat, ami pl. az RV03-asban is van, amik 1200-at is tudnak. 2db 18cm-es 1200-as már tuti frankón kihűtené a brutál húzott 290-et is.
Többet tényleg nem akarok ezzel OFF-olni, mert aztán már tényleg kapok a fejemre.(#10352) rhonin: 600rpm elég kevés. Nálam kettő 700rpm-es 18-as hűt meg kb. 100W CPU-t, és bő 200W VGA-t. Nem szabad elfelejteni, hogy itt nagyon kis helyre a VGA körül nagy fűtőteljesítmény kerül, egy húzott 290 úgy bepuszilja akár a bő 200W-ot is terhelés alatt egymagában, hogy öröm nézni.
De 250W-os képek is akadnak a topikban...
-
rhonin
senior tag
válasz
Malibutomi #10351 üzenetére
hátha tud valamit amit én nem.
Viccet félretéve csak az újrapasztázás van még amit ki tudok próbálni vagy feláldozom a csendet és feljebb emelem a ventik fordulatszámát 600-ról.
-
rhonin
senior tag
válasz
N.Ferry #10348 üzenetére
Akkor oszd meg velem is, hátha tudok nyerni pár fokot én is. Bár nálam sok variáció nincs. Mindkét slotban kipróbáltam a kártyát, ventiknek meg nincs másik hely. Esetleg cserélhetem őket vagy levehetem az oldallapokat...
Ez van, kis ház kompromisszummal jár.
Rákaptunk az infóra mint...
-
rhonin
senior tag
válasz
Malibutomi #10342 üzenetére
Igen, persze, hogy nem a táp. Én is a vid. kártyára gondoltam.
MastR: 2.5.5145-ös beta Corsair Linket rakd fel. Ebben már sok mindent kijavítottak.
-
HSM
félisten
válasz
hdekakas #10343 üzenetére
" De ez a Seasonic KM3-as belsejűekre 99%-ban igaz.
"
Nem a KM3-as a baj, hanem legfeljeb az említett Corsair típus. Van itthon 2db CoolerMaster V850, egyik sem sípol vagy cicereg se üresben, se kikapcsolva, se bő 700W terhelésen, ezenkívül a V700-asom se csinálja, és a Seasonic Platinum Fanless 460W-os tápom se. Egytől egyig KM3-as pedig mind.
A régi KM3-asokra én is hallottam panaszt, mint pl a korai 460-asok, de ezek október-december közöttiek, és mind hibátlan.
(#10344) MastR: Na persze, 99% hatásfok, mese habbal.
Örülhet a táp, ha a 95%-ot megközelíti, pláne olyan kis részterhelésen.
Ennél jobbat még senki nem produkált.
A teszt szerint is valahol 94% körül a plafon: [link]
(#10345) hdekakas: Ha nem kell ez a digitális parasztvakítás, sokkal olcsóbban kijössz egy CM V850-el, ugyanaz a minőségi KM3-as bél, még komoly, folyamatos terhelésen is kellemesen halk, nagyon jó táp, egy kitűnő, halk ventivel, bátran merem ajánlani, és jóval olcsóbb a Corsairnél, és 5 év gari van arra is.
-
hdekakas
senior tag
Rendben, köszönöm, én is kíváncsi leszek a 860i-re. A 760-tól megváltam, remélem az új majd nem produkálja az állandó sípolást. Amúgy ezeknek a megmutatja mennyit fogyaszt dolgoknak nem hiszek.
Megmérem konnektorból. Maga a program része nem igazán érdekelt volna, csak hogy a csendes gépemhez egy csendes táp is társuljon.
-
MastR
tag
válasz
hdekakas #10339 üzenetére
Meg vagyok elégedve az AX760i-vel, mert az előző tápommal ha offset módban tuningoltam a procit, akkor terheletlen állapotban sípolgatott az "alaplap"? ha húztam az egeret
nem is értettem. De ez a AX760i-vel ez megszűnt! Tehát megérte! Az egyetlen dolog ami nem tetszik benne, hogy bekapcsoláskor és kikapcsoláskor egy oldschool reléhang marhahangosan bekattan stb... De ezt leszámítva pl a Corsair link önmagában megérte azt a pár ezer Ft-os felárat! Jó tudni, hogy mennyi Amperek szaladgálnak a 12V-os ágakon! Ja és még érdekes hogy azt írja hogy a gépem 128W -ot vesz fel a konnektorból és 127-et ad a gépemnek... és mindezt 99% hatásfoknak mondja..
-
hdekakas
senior tag
válasz
gombcomp #10341 üzenetére
De szinte kizárt hogy ugyanazt az órajelet ugyanazzal a fesszel vigye mindkét kártya, még ha egy gyártó ugyanazon típusú kártyája is, hát még ha kétféle kari. Akkor külön-külön is csak lehet?
Nekem még sosem sípolt Heaven alatt/végén semelyik kártyám. Egyedül a Max Payne indításánál, mert ott vmi 6000fps-t mutat.
A sima AX760 tápok tekercse meg még ha a gép sincs bekapcsolva, akkor is sípol. De ez a Seasonic KM3-as belsejűekre 99%-ban igaz. -
rhonin
senior tag
válasz
N.Ferry #10322 üzenetére
Igen azért 100%on kicsit sok bár nekem is 5-10 fokkal magasabb hőmérsékletek vannak. Tj-08as házban.
Hihetetlennek tartom, hogy ennyit számítson a szellőzés. Pedig nekem is elöl van egy 20as venti hátul meg egy 12-es. Igaz le vannak szabályozva, de nem hiszem, hogy annyira rossz lenne a szellőzés.
Már arra is gyanakodtam, hogy újra kéne pasztáznom.
Ja, amúgy egy r9 290 tri-x-ről van szó.hdekakas: Nekem is ax760i van mellette és nem sípol. Heavenbe mikor 500 meg 1000 fps van teszt végén akkor hallod. Ezen kívül semmi. Nem fogsz csalódni a tápban...
-
SkyS1gn
félisten
Szerintetek most honnan érdemes EK blokkot venni 290X-re?
-
Milka 78
nagyúr
Úgy bizony
Most Trixx-et használok+AB-t monitorozásra,párhuzamosan.Szerencsére nem akad,de érdekel a Tweak is,csak nem tudom az bántja e az AB-t.
Werkly : Egy jó 500/550-es is simán elviszi,még húzva is(tudom próbáltam Eco 80+ 500-al).Inkább az egybeágas tud jól jönni,de az sem létszükséglet max kötögetni kell...Én 650-es A-Data-ával hajtom,de a közelében sem járok a táp végének(7870Tahiti-le CF-et is vitte mint az álom).
-
Macka
veterán
Merlinnél van raktáron (!) egy darab 290x Lightning. És nem... Pont annyiba kerül, mint az Iponnál.
-
MastR
tag
válasz
Werkly #10328 üzenetére
Szerintem az jó neki
Pont velem történt az hogy a 290X-emet tuningolgattam ( 4 X 12V ágú táppal, aminek volt 2 db 18A-es ága és 2db 25A- ága ) És 1220 MHz környékén mindig lecsapta a táp magát
aztán jobban megnéztem a tápot ás átraktam a kártyát a 2 x 25A- ágba és ott már nem korlátozott semmi... Szóval mai napig is mehetne azzal a táppal... De időközben össze kellett raknom egy irodai gépet és a 800W-os régi tápom most abban teljesít szolgálatot
én meg vettem magamnak egy Corsair AX760i-t de semmi javulást nem vettem észre. Nem megy többet se a proci, se a VGA a minőségibb táp stabilabb feszültségellátásától
-
hdekakas
senior tag
-
hdekakas
senior tag
Mi a véleményetek egy Asus R9 290 DC2OC + MSI R9 290 Gaming kombóról?
Mindkettőt 1100/5500-on használnám. Jól dolgoznának együtt, lényegtelen hogy milyen márkák vannak CF-ben, vagy csak az az azonosak mennek jól?
A dc2oc már megvan, csütörtökön jön a gaming. Azt volt a terv, hogy a dc2oc-t eladom, s két gaming lesz, de lehet hogy inkább megtartom, s kétfélém is lenne. -
Werkly
őstag
R9 290X LIGHTNING mekkora táp kell? MSI honlapján nem találtam.
-
Tomdriver
őstag
válasz
andro93 #10321 üzenetére
iRacingben magyar bajnoki futamunk volt, közel 20 autó folyamatosan a pályán, felbontás full-full 3 monitoron - szóval dolgozott rendesen a kicsike és nem volt számára 1 mp pihenés sem, mint pl. bf4-ben mikor arcal földre zuhansz.
Akkor ezek szerint Te még magasabb hőfokon járatod, mégsincs gond! A házba azért tervezek még én is ventit szerelni hasonlóan Malibutomiéhoz, meg jobban szabaddá teszem.
(#10322) N.Ferry: Igen, saját ventiprofil van beállítva AB-ben, már 75 foktól 100%-on pörög, autón lehet nem menne így, de nem emlékszem.
-
andro93
aktív tag
válasz
Tomdriver #10307 üzenetére
Mivel játszottál két óráig? Nálam Crysis 3 alatt volt a legmelegebb a kártya, gpu felment 84-85 fokig, a vrm szintén, bár ebben nem vagyok teljesen biztos, holnap lemérem, és felrakom ide. Bf4 Mantle alatt gpu 81 fokig ment fel, vrm-et pedig majd lemérem, de alacsonyabb volt, mint C3 alatt.
#Malibutomi: milyen házad van? Nekem FDC 3000-ben ugyanilyen a venti kiosztás, oldalt be tudnék még üzemelni egy 12 cm-es ventit, de még nem jutottam el addig, hogy lemérjem a hőfokkülönbséget vele.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #10319 üzenetére
Jó ötlet!
-
HSM
félisten
válasz
Tomdriver #10317 üzenetére
Mindenképpen meg kell oldani, hogy a friss, hideg levegő eljusson a kártyáig, és az elhasznált, meleg levegő minél messzebbre távozhasson, ne azt szívja be újra... Itt az asztal, amibe betetted, komoly akadály lehet, ha nincs elég jól megoldva a dolog. Többet nem OFF-olok ide házhűtésről, a lényeg ez lenne.
-
Tomdriver
őstag
Köszi, megnézem így is! Szerintem is a ház nem szellőzik túl jól, bár érzem körülötte a meleget, attól még egy csomó bent szorulhat.
A helyzet az, hogy be van téve egy számítógép asztalba, amin ugyan kivágtam a szellőzések helyét, de felül van kb 10 centi rés, hátul meg 20. Az első befújó ventit kevésnek találom (14 cm), jobb lenne egy 20-as átmérőjű, csak nem fér bele.
Majd kísérletezek még.(#10316) Malibutomi: Igen, nálam is hasonló, de felül csak egy van, illetve alul nekem nincs venti.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #10313 üzenetére
Köszi, akkor még húzhatok rajta kicsit.
Bár 24/7-ben megállok asszem 1100/1350-nél, elég az nálam mindenre.
Jelenleg proci 4.2, kari 1075/1325 - ez a legmagasabb érték amit a rendszer stabilan órák hosszat is elbír, a már említett fagyás jelenség miatt.Szerdán lesz betéve az új táp, aztán majd meglátjuk engedi e tovább, mert ha nem, akkor már csak az alaplap vacakolhat valamiért. Vagy a RAM, mondjuk az még egy érdekes kérdés, teszt ugyan nem mutat ki hibát, de én már nem bízom abban sem.
-
HSM
félisten
válasz
Tomdriver #10309 üzenetére
Az X-es valószínüleg jobban van válogatva, a 7950/70-nél is ez volt. A ház viszont nagyon sokat számí, pontosabban inkább a szellőzés, pláne, ha jól látom, 22A-t is megevett maxra a kari, ami 260W, azért annak ki is kell jutnia a házból. Egy rossz helyre fújó venti, és megragadt meleg egy ilyen fűőtest mellett jópár fok plusszban, akár 5-10 is lehet. De egyszerű, fél óra játék után (a játékot futva hagyva) leveszed a gép oldalát, egyből odateszd a fejed, és ha érzed a rádtóduló hőséget, akkor baj van a szellőzéssel.
Kevésbé súlyos eseteket kézzel lehet detektálni vagy műszerrel, hol van melegebb a kelleténél a gépben.
Nemrég linkeltem épp a témát, akár egy kisebb hőtermelésű kártyán is mennyit számít egy jól kiagyalt hűtés: [link] -
Tomdriver
őstag
válasz
Malibutomi #10308 üzenetére
..hát ez az, és nem hinném, hogy az X-es karinak jobb lenne a hűtése, mert miért is lenne, ha ugyanaz.
Amúgy 1100/1350-en is ennyi, feljebb nem megy, de ez a 81 fok stabilnak tűnik sajnos.Ja, és jól látom a házunk is szinte ugyanaz?
-
Tomdriver
őstag
Közel 2 órás játék után a max. értékek. Mondjuk fél óra után is hasonló, de nekem soknak tűnnek a hőfokok, ahhoz képest, hogy állítólag egy jól szellőző házam van. Én MSI-től jobbat vártam.
Na most én vizezni nem akarok - szerintetek maradhat ez így? (Nyáron sem lesz melegebb a szobában, sőt még ennyi sem.) -
N.Ferry
senior tag
Ab nélkül is lehet monitorozni,csak a riva+hwinfo kell hozzá.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Malibutomi #10299 üzenetére
Mit meg nem adnék,ha a 290-en is tudnék pakolni plusz feszt.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Malibutomi #10302 üzenetére
Hálás köszönetem!
Igaz a víruskergetőm veszélyesnek jelzi,de sebaj egyszer élünk... -
thomasvold
őstag
válasz
Sotyks94 #10297 üzenetére
Akkor a csodára vársz, ha a forint erősödése vagy gyengülése miatt nem vetted még meg
Még mindig jobban járnál mint én, megvettem 138 ezerért és egy hét múlva 10 ezret esett az ára. De nem bánom, mert maximálisan meg vagyok elégedve vele és az a lényeg. Rosszabb helyre is eltettem már 10 ezer ft-ot
Szerintem nem érdemes vele várni, csak magadat fogod húzni vele, de ez a te döntésed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GTX 1660 6gb Super /1660/1650s/1060 Videókártyák Jótállással!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest