Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
Ha tuningolsz és nem húzod fentebb a TDP limitet, akkor hiába emeled az órajelet, ha a fogyasztás eléri a megadott TDP értéket, akkor automatikusan visszaveszi a gpu az órajelet, ami egyrészt teljesítmény csökkenéshez vezet, másrészt a folyamatos órajel váltás játék közben mikrolagghoz is vezethet.
Ha bekapcsolod a vsync-et akkor 60 fps-től nem lesz több, nem fog maxon menni a vga ha kevesebb teljesítmény mellett is el tudja érni a 60-at. Crysis 3 alatt nekem el sem mozdul 99%-ról csak a betöltő képernyőnél
kaszas19: nekem ugyan ezeken az órajeleken 27293 a gpu score, pedig a 8.1-en vagy 2000 ponttal kevesebb mint 7-en, ezért írtam, hogy 29000 körül kéne hogy kapj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest