Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Grave_444 #42205 üzenetére

Hát nekem gyakorlatban nincs sok tapasztalatom ezzel a márkával. De már anno 2007-ben, mikor az MSI 8800-at vettem, már akkor sem volt az a kifejezetten ajánlott kategória.

Az a gond szerintem, hogy egyénenként egyikőnknek sincs akkora gyakorlati tapasztalata hogy megtudja mondani melyik mennyit ér. Talán egy nagyobb(!) szervizben dolgozó ember tudna valami statisztikát mondani erről ami releváns lenne.
    Tehát az, hogy van / volt pár kártyánk adott típusból adott gyártótól az sajnos semmit nem jelent.

Az XFX-ben kicsit csalódtam a tesztek alapján. 7870 és 270x-es kártyáik is a legmelegedősebbek és leghangosabbak. Pedig a márkáról sok rosszat még nem hallottam. Sőt táp kategóriában ajánlottak közé is szokták sorolni.

A gigáról én eddig csak itt hallottam rosszat. Az alaplapjaikat isteníteni szokták... (bár manapság az Asrock-ot is, szóval kitudja, akkor már bármi megtörténhet)

No VTX helyett akkor már én is inkább Sapphire-t vennék, igen. : )

Egyébként még MSI gaminget vettem volna az Asus helyett ha lett volna... De nem volt, így maradt az Asus. Az sem rossz igazából, így most Asus alaplap, Asus hangkártya, Asus vga. Ennyi reklám után meg már adhatnának valamit ingyen. :D

Új hozzászólás Aktív témák