- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
ALONSO11 #41346 üzenetére
Értem én, de ebből egyből az asust nem ajánlod.
Holott itt ezen a fórumon nem kevés embernek van és senki nem tapasztalt ilyet. pl. Én
Főleg azt nem értem, hogy ez téged miért zavar, amikor csak 53-55%-on csinálja. Az életben nem fog ott megmaradni azon a százalékon, mivel +10%-ot ugrik, ha pedig nem, akkor csinálni kell egy profilt neki. Azt is értem, hogy zavarja az embert maga a tudat, hogy búg. Én még mindig nem hiszem, hogy 2 vga-ból mindkettő búg és pont kifogtad mindkettőnél. Szerintem annyira érzékeny egy frekvenciára a füled, hogy pont azt a frekit nem bírod. Lehet beletennél egy gtx780-at, akkor is hallanál valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Cyberpunk 2077
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest