- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hippy
csendes tag
válasz
Steve198310 #40840 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt. Először csak játékok alatt kapcsolt ki a monitor aztán már böngészés közben is. Cserélgettem a drivereket de nem segített. Aztán amikor már újraíndítás után sem adott jelet akkor kivettem a kártyát. Azt hittem megsült rajta valami, de nem. Visszatettem és azóta hibátlanul működik. Valami érintkezési hiba lehetett, de fogalmam sincs hogyan. Ja ez egy Sapphire 270X Dual-X boost kártya.
-
Hippy
csendes tag
válasz
Larry303 #39821 üzenetére
Hasonló problémám van nekem is. Sapphire 270x Dual-X OC. Játékok közben egyszerűen kikapcsol a monitor mert nem kap jelet. Mondjuk nekem nem jön vissza csak az újraindítás segít. Eddig 3 féle drivert próbáltam de semmi változás.
Azt hallottam, hogy régebben volt a Sapphire-nak ilyen problémája, black death-nek hívják azt hiszem. Azt szeretném megtudni, hogy ez szoftveres hiba-e, vagy ki kell cseréltetnem a kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest