Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hm hogy a fenébe lehet az? Ennyire lefogta a proci? : o
Csak mert múltkor beszéltem valakivel itt a fórumon aki Q9650-nel nyomtam mellette GTX760 - kb 7870 szint, kicsit felette - és lazán futott 50-60fps-sel a BF4. Persze ultrán.Mondjuk ha multiban mérted akkor lehetséges, az előző példám Single-re szólt.
-
katt777
félisten
Szintet írtam, nem fix teljesítményt. Volt ilyen i7-em, le lehetett szabályozni, főleg, hogy nem csak a szorzó állítható, mint a mai szaroknál (akár AMD, akár Intel, előbbinél meg a turbo is teljesítménycsökkentésre jó csak. Ugyanaz a gyakorlati sebesség viszont többféle kombóval is előállítható.
- = Zk = -: Van, aki szereti kiméricskélni, pl. én is. Nem látok ebben semmi kivetnivalót, és örülök is neki, ha valaki ad viszonyítási alapot, én is ezért tesztelgetek, holott játszhatnék is éppen. Van, aki meg megveszi a cuccot, és még a grafikai beállításokkal sem törődik (de CPU-limit, az van ).
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Linkeltem sebességtesztet.
Nekem volt mind2, és ha kihajtottam a VGA-t, 0.1FPS-szel sem volt gyorsabb az Intel az AMD-nél, vagy éppen az Intel az Intelnél. Sajnos a userek 90%-a nincs tisztában azzal, hogy a grafikai minőséget mire állítsa egyáltalán a teszteléshez, és még közzé is tesznek ilyen "teszteket".
Példa: Volt E5800-am, kihajtottam vele a GTX560-at (tuningolva), ugyanezeket az eredményeket kaptam tuningolt i5 mellett is, minden játékban, amely nem volt képes 2 magnál többet használni, pedig nem 1 kategória a 2 proci. 4 magos prociknál ilyen eltérés nem lehet.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Dany007
veterán
Játékfüggő az tény.
Néztem én is Starcraft2 valamint skyrim teszteket. Na ott tényleg kevés a proci! Nyilván ezeket majd kihagyom.
Asszem linkeltem bf4 multit is. Igaz ott i3-3220-van a tesztben ami kb egy 5800k. Látszik a különbség, kb 20%-kal több fps-t tud az i7 3960x mint az i3.A microlag tényleg egy érdekes kérdés. Ezért is vártam nagyon Tailor kollega beszámolóját. Vajon mennyire van nála jelen. De ő azt mondta hogy nem tapasztalt microlagot azokban a játékokban amikkel eddig próbálta. Hiszek neki na. Persze ő se multizik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest