- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #39870 üzenetére
szuper dolog ez a kiméricskélés, igen.
engem anno az X4 940BE-s időmben óvtak az X6-tól... megvettem, és tesztelés nélkül éreztem az előnyét a +2 magnak.
az X6 ról FXre váltásom is megkövezték, de mikor közöltem velük, hogy igenis látom a különbséget, nem akarták elhinnitesztben írni akármit lehet, főleg ha író az illető. de nem feltételezek senkiről semmit. megfogadtam a PH-s ittlétem során, csak annak hiszek, amit itt látok a gépmen...nem nézek tesztet, posztot stb.
megveszem, kipróbálom, és ennyi. drága, mert drága... de láttam már éjjeliőrt nappal meghalnimeg ugye, ami nálad működik, lehet a másiknál nem. ilyen is van....
lsd a procim...
főnökömnek vízzel ment 4,7GHz-en, nekem léggel..... -
Ribi
nagyúr
válasz
katt777 #39870 üzenetére
Lehet, hogy egyes esetekben hasonló lesz a teljesítmény, de ezt csak akkor tudja ha egymás mellett lenne a 2 gép és úgy tesztelné, hogy mikor hasonló. Szerinted milyenre állítsa az i7-est, hogy hasonló legyen?
Intelek szinte mindig sokkal jobb min FPSt produkálnak. Azt hogy szimulálja le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest