- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Sziasztok!
Megvettem az új kártyát, próbálgattam, adódott azonban 1-2 kérdés.
Az első és picit aggasztó, az a proci és VGA kihasználtság kérdése.
Na most BF3-ban teszteltem, 1680x1050-es felbontás, minden ultra, HBAO off, élsimítás nincs, és motion blur van kikapcsolva. Egy 64 fős szerveren a VGA kihasználtság leesik 80%-ra, ha a pályát átnézem keresztbe. i5 3570K 4.3GHz-en van hajtva. Az az igazság, hogy nem akarom elhinni, hogy egy ilyen proci kevés lenne ehhez a kártyához. Kérdés, szerintetek mi lehet itt a bibi? Miért nincs végig 99%-on a VGA?
Power limitet kitoltam +20%-ra, hátha az lehet a baja, de nem. Próbálgattam feljebb venni a grafikát, de csak pár %-ot emelkedett a kihasználtság, de még úgy sem volt 99%. Van olyan emberke, kinek állítása szerint végig 99%-on megy, egy i5 760@4GHz társaságában. Várom a tippeket, hogy mit kéne csinálni.Másik kérdés az szerintem nem feltétlenül a kártyára irányul, de azért felteszem, hátha találkozott már valaki ilyennel. A bibi az, hogy mikor kikapcsolom a gépet (Windows 8), akkor nem kapcsolnak le a ledek a videokártyán. 2 led van rajta, a PCI-E csatlakozók felett. Ha azonban BIOS-ból kapcsolom ki a gépet, tehát a windowst nem töltöm be, csak biost, majd kikapcsolom, akkor kialszik az összes led a gépen. Ez tuti, hogy valami szoftveres baromság lesz. Még annyi érdekesség, hogy a Windows 8-at be tudom úgy kapcsolni, hogy a windows billentyűt megnyomom (billentyűzeten). Lehet, hogy valami készenléti állapotba rakja magát? Hogy lehet ez megoldani? Előre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest