- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Egy kicsit el vagy tévedve (mondjuk, hogy butaságot írtál
). A Hyperformance nem dob el semmit, az a Virtual Vsync. A Hyperformance a grafikus hardver működését javítja azzal, hogy felhasználja a processzor hozzáférhető erőforrásait (azt nem tudom,hogy az IGP-t v. a procit magát, előbbi esetben az AMD a jobb választás, utóbbiban az Intel). Azaz valóban megnöveli a grafikus teljesítményt, míg a VVSync 60FPS fölött optimalizálja a megjelenítést, ami meg HD7870-nel, a mai játékok magas minőségű grafikai beállításaival esélytelen. 60FPS alatt még lassít is, mint írtam.
Ne is tedd fel, még meghasonlasz.Egyébként van egy remek megoldás, ha mégis hiba lenne a Virtuban: a VGA-t rákötöd az egyik monitorbemenetre, az alaplapi csatlakozót meg a másikra, így ha módot váltasz a biosban, máris megoldottad a problémát. Az általam tesztelt sok játék közül azonban egynek sem volt problémája anno még a sima Virtuval. Egyébként az is jó volt benne, hogy pl. a video kódolóm látta az igp-t így azt is tudta használni a CUDA mellett. Utóbbit sajna most nélkülöznöm kell, de hát ez van, az nV nem DX11.2 kompatibilis, én meg 3 éven belül nem akarok VGA-t cserélni, konfigot sem nagyon.
RetepNyaraB: Ha ded. VGA-ra kötöd a monitort, akkor minden 3D-ben megy, és a 2D progikat kell megadni, hogy váltson a Virtu, ez esetben a játékok listája meg sem jelenik, csak egy üres, fehér mező (és persze magasabb lesz a fogyasztás. Remélem, segítettem (+lásd fent).
Szerintem nagyon sokan nem tudják, hogyan működik a Virtu. Ha működik, és te is lefuttatod az említett beállításokkal a teszteket, látni fogjuk, mennyit gyorsul. Ha többet, mint nálam, akkor a CPU-t használja, ha kevesebbet, akkor az IGP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest