Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz HSM #33496 üzenetére

Egy kicsit el vagy tévedve (mondjuk, hogy butaságot írtál ;) ). A Hyperformance nem dob el semmit, az a Virtual Vsync. A Hyperformance a grafikus hardver működését javítja azzal, hogy felhasználja a processzor hozzáférhető erőforrásait (azt nem tudom,hogy az IGP-t v. a procit magát, előbbi esetben az AMD a jobb választás, utóbbiban az Intel). Azaz valóban megnöveli a grafikus teljesítményt, míg a VVSync 60FPS fölött optimalizálja a megjelenítést, ami meg HD7870-nel, a mai játékok magas minőségű grafikai beállításaival esélytelen. 60FPS alatt még lassít is, mint írtam.
    Ne is tedd fel, még meghasonlasz. :P

Egyébként van egy remek megoldás, ha mégis hiba lenne a Virtuban: a VGA-t rákötöd az egyik monitorbemenetre, az alaplapi csatlakozót meg a másikra, így ha módot váltasz a biosban, máris megoldottad a problémát. Az általam tesztelt sok játék közül azonban egynek sem volt problémája anno még a sima Virtuval. Egyébként az is jó volt benne, hogy pl. a video kódolóm látta az igp-t így azt is tudta használni a CUDA mellett. Utóbbit sajna most nélkülöznöm kell, de hát ez van, az nV nem DX11.2 kompatibilis, én meg 3 éven belül nem akarok VGA-t cserélni, konfigot sem nagyon.

RetepNyaraB: Ha ded. VGA-ra kötöd a monitort, akkor minden 3D-ben megy, és a 2D progikat kell megadni, hogy váltson a Virtu, ez esetben a játékok listája meg sem jelenik, csak egy üres, fehér mező (és persze magasabb lesz a fogyasztás. Remélem, segítettem (+lásd fent). :R Szerintem nagyon sokan nem tudják, hogyan működik a Virtu. Ha működik, és te is lefuttatod az említett beállításokkal a teszteket, látni fogjuk, mennyit gyorsul. Ha többet, mint nálam, akkor a CPU-t használja, ha kevesebbet, akkor az IGP-t.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés