Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Egy kicsit el vagy tévedve (mondjuk, hogy butaságot írtál
). A Hyperformance nem dob el semmit, az a Virtual Vsync. A Hyperformance a grafikus hardver működését javítja azzal, hogy felhasználja a processzor hozzáférhető erőforrásait (azt nem tudom,hogy az IGP-t v. a procit magát, előbbi esetben az AMD a jobb választás, utóbbiban az Intel). Azaz valóban megnöveli a grafikus teljesítményt, míg a VVSync 60FPS fölött optimalizálja a megjelenítést, ami meg HD7870-nel, a mai játékok magas minőségű grafikai beállításaival esélytelen. 60FPS alatt még lassít is, mint írtam.
Ne is tedd fel, még meghasonlasz.
Egyébként van egy remek megoldás, ha mégis hiba lenne a Virtuban: a VGA-t rákötöd az egyik monitorbemenetre, az alaplapi csatlakozót meg a másikra, így ha módot váltasz a biosban, máris megoldottad a problémát. Az általam tesztelt sok játék közül azonban egynek sem volt problémája anno még a sima Virtuval. Egyébként az is jó volt benne, hogy pl. a video kódolóm látta az igp-t így azt is tudta használni a CUDA mellett. Utóbbit sajna most nélkülöznöm kell, de hát ez van, az nV nem DX11.2 kompatibilis, én meg 3 éven belül nem akarok VGA-t cserélni, konfigot sem nagyon.
RetepNyaraB: Ha ded. VGA-ra kötöd a monitort, akkor minden 3D-ben megy, és a 2D progikat kell megadni, hogy váltson a Virtu, ez esetben a játékok listája meg sem jelenik, csak egy üres, fehér mező (és persze magasabb lesz a fogyasztás. Remélem, segítettem (+lásd fent).
Szerintem nagyon sokan nem tudják, hogyan működik a Virtu. Ha működik, és te is lefuttatod az említett beállításokkal a teszteket, látni fogjuk, mennyit gyorsul. Ha többet, mint nálam, akkor a CPU-t használja, ha kevesebbet, akkor az IGP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). A Hyperformance nem dob el semmit, az a Virtual Vsync. A Hyperformance a grafikus hardver működését javítja azzal, hogy felhasználja a processzor hozzáférhető erőforrásait (azt nem tudom,hogy az IGP-t v. a procit magát, előbbi esetben az AMD a jobb választás, utóbbiban az Intel). Azaz valóban megnöveli a grafikus teljesítményt, míg a VVSync 60FPS fölött optimalizálja a megjelenítést, ami meg HD7870-nel, a mai játékok magas minőségű grafikai beállításaival esélytelen. 60FPS alatt még lassít is, mint írtam.
Szerintem nagyon sokan nem tudják, hogyan működik a Virtu. Ha működik, és te is lefuttatod az említett beállításokkal a teszteket, látni fogjuk, mennyit gyorsul. Ha többet, mint nálam, akkor a CPU-t használja, ha kevesebbet, akkor az IGP-t.