Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #33498 üzenetére
Abu írta: [link]
Itt azt írja kötelező hozzá a virtual vsync, és hogy akkor gyorsít, ha ki lehet hagyni képkockákat.Nekem egy időben úgy volt bekötve a moncsi, ahogy javasoltad, egyik madzag a VGA (5850), másik az IGP kimenetén. Nem kell újraindítani, átrakod a windóz asztalt és kész is. A 7950-el már ezt se használom, picit jobb már az energiamenedzsmentje, nincs rá szükség. Az IGP driveres szarságairól nem is beszélve, nem tud meghajtani egy monitort 72Hz-en, ha nincs az edid-ben? Vicc... A 2003-as 9700-as radeonom meg tudta csinálni. Így az IGP még filmezni se jó. Ja, és amiért azért mégis megpróbáltam beüzemelni, hogy addig a radeon zerocore-ba mehet, az se működik, ha az IGP-n a moncsi, úgyhogy ismét csak a dGPU-n van a monitor.
Ha meg a kódoló kell csak, akkor meg csak bekapcsolom BIOS-ban az IGP-t, és már megy is, nem kell hozzá virtu.A Virtu amúgy nem egészen értem, mivel és hogyan okozna fogyasztáscsökkenést ilyen modern karikkal... Egyedül filmnézésnél vagy töbmonitoros megjelenítésnél. Más esetben inkább plussz fogyi szvsz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest