- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Pár napja egy érdekes jelenségre lettem figyelmes, ha játszok teljesen véletlenszerű időközönként megállnak a játékok, pl most a Metroll.exe hibát észlel és leállt hibaüzenet kapom kb 20-30 percenként. Kiváncsiságból futtattam egy heavent és fura képhibákat tapasztaltam. A képen mint látható a gpu tweak fura színben ugrál, nos ugyanezt csinálja a heaven is, csak azt pont nem tudtam időben elkapni. Egy Asus 7870 V2-ről beszélek. Tuning nélkül. Ami még nagyon fontos, ha újraindítom a gépet, minden visszaáll normálisan, nem hibázik semmi, de ez csak addig tart még nem Metrozok kb 30 percet, utána megint kezdi..
Valaki tud segíteni mi lehet ez? (a gép, am atomstabil, táp 600W-os, max féléves, ezekkel tuti nincs gond. Mondjuk a win7 elég régi...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest