- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #26368 üzenetére
Full terhelés alatt hangosabb a Sapphire kártyánál. Ha nem játszok akkor meg lekapcsolja a második kártyát. Kb egy szinten van hangban az MSI 7850 TF3 kártyám hangjával, de mivel az nincs már nálam így közvetlen összehasonlítást nem tudok csinálni, csak az emlékekre alapozok. Nem zavaró szint még egyáltalán, csak megjegyeztem, hogy ez a hangosabb kártya. Hőfokban is rendben van nagyon a kari.
Az tetszik, hogy nyák merevítő végig fut a kártya szélén, hogy ne hajoljon meg, a sapphire kártya esetében csak a feléig megy.
Ami negatívum szerintem az a ránézésre és tapintásra is gagyinak tűnő műanyag borítás rajta. Viszont a dolgát teszi, nézegetni meg nem fogom. A hangszigetelt oldallapot már feltettem a házra úgyis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest