- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Én vettem kiváncsiságból egy Ti kártyát mert már rég volt nV-m, dícsérték is a 3DVisiont páran a monitorom topicjában, és jókat is olvastam a kártyáról a tesztekben is. Tetszett maga a HW, de sajnos le kellett cserélnem egy 7850-esre, mert nem felelt meg az ÉN igényeimnek. Sosem voltam fan egyik irányban sem, mindig azt vettem ami szimpatikus volt nekem és a pénztárcámnak is, de az én játékaimban (rFactor, Race 07, Dirt-ök, F1-ek, NFS-ek, MotoGP, Borderlands2, Bioshock, Metro2033 stb..) a Vision javarészt kevésbé vagy egyáltalán nem volt kompatibilis az AMD-re optimalizált Tridef-el ellentétben! Ezek mellett megszoktam pár fícsört az AMD-nél (előbeállítások, hotkey-ek) ami nagyon hiányzott az nV meghajtójából, úgyhogy ezzel el is dőlt, hogy én maradok a CGN-nél..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest