Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
grafkártyát készülök venni csak nem tudom melyiket vegyem a 7850-esek közül, amely márkák szóba jöhetnek: Asus, Sapphire, MSI
jelenleg egy MSI GTX 460 Cyclone 768MB ketyeg a gépemben de a mai játékokra már nem túl kielégítő a teljesítménye, a másik gond pedig a magas fogyasztása
naszóval legjobban örültem volna ha találok egy 7850-est Cyclone változatban mert ennél jobb gyári hűtő nemnagyon létezik, még terhelés alatt is alig hallani a kártyát és brutális jól hűt
a kártya ventije nálam az egyik fő dolog mert elég sokat megy a gépem, sokszor heteken át nincs kikapcsolva a torrentek miatt + NAS egyben, éppen ezért ne legyen porszívó mert teljesen nyitott CM házam van így nagyon hallatszik, másik dolog meg mivel nagyon jól szellőzik a házam (szinte minden irányból venti) így minél nyitottabbb a hűtő annál jobb (mint a cyclone esetében)
ez az egyik ami elég szimpatikus: MSI R7850-1GD5/OC
és árban is a legolcsóbb 7850 verziók között van (cca 166€), az ár nemigen számít csak legyen megbízható és csendes hűtéssel, 190-200€-ig mennék el max ami valójában a 7850-ös kártyáknál a maximális ár
szóval tippeket várok melyik 7850 verziót ajánlanátok nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest