Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
newest
üzenetére
1. nem vagyok hardcore játékos
2. leírtam hogy 7850 kell, nem 2x-3x ennyibe kerülő gtx690 vagy amd 7970
3. az "ár nem számít" megjegyzés a 7850 szériára vonatkozik, ezek cca 160-200 euró között mozognak
4. nem ilyen megnyilvánulásokra vagyok kíváncsiMalibutomi:
a twin frozr nem is olyan rossz, sok helyen dícsérik és főleg a hűtését, egyelőre marad ez a fő esélyes de még várok pár tippet -
trance89
őstag
grafkártyát készülök venni csak nem tudom melyiket vegyem a 7850-esek közül, amely márkák szóba jöhetnek: Asus, Sapphire, MSI
jelenleg egy MSI GTX 460 Cyclone 768MB ketyeg a gépemben de a mai játékokra már nem túl kielégítő a teljesítménye, a másik gond pedig a magas fogyasztása
naszóval legjobban örültem volna ha találok egy 7850-est Cyclone változatban mert ennél jobb gyári hűtő nemnagyon létezik, még terhelés alatt is alig hallani a kártyát és brutális jól hűt
a kártya ventije nálam az egyik fő dolog mert elég sokat megy a gépem, sokszor heteken át nincs kikapcsolva a torrentek miatt + NAS egyben, éppen ezért ne legyen porszívó mert teljesen nyitott CM házam van így nagyon hallatszik, másik dolog meg mivel nagyon jól szellőzik a házam (szinte minden irányból venti) így minél nyitottabbb a hűtő annál jobb (mint a cyclone esetében)
ez az egyik ami elég szimpatikus: MSI R7850-1GD5/OC
és árban is a legolcsóbb 7850 verziók között van (cca 166€), az ár nemigen számít csak legyen megbízható és csendes hűtéssel, 190-200€-ig mennék el max ami valójában a 7850-ös kártyáknál a maximális ár
szóval tippeket várok melyik 7850 verziót ajánlanátok nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest