- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
fenergie84 #13398 üzenetére
Fura ez a "kihalycccsa
" téma...Én a kis i3-540-el alapjáraton (3.1 Ghz+HT) is mértem 99%-os GPU kihasználtásgot...
De amúgy az én véleményem az, hogy amíg akadozás mentesen tudok játszani, addig kb. nem érdekel mi mit hova hajt ki, meg mennyire...Túl van ez misztifikálvaMegy, oszt' csókolom...
Majd ha lesz olyan, amikor már szükség lesz a plusz power-re, akkor fogok húzni a procin és a gpu-n is, addig minek...
Tegnap amúgy egy Heaven bench idejére felcibáltam a gpu-t, 1050-re, a ramokat 1300-ra persze csak alapfeszen, simán ment.
-
fenergie84
addikt
válasz
kovsol #13397 üzenetére
7870-em van, 1200/1450-en
és tényleg van, miért állítanám az ellenkezőjét?
(#13397) kovsol: én bekapcsoltam pont azért, mert így felmegy olykor-olykor a GPU 99%-ra, nélküle meg 80-90% között mozog...
mod2: de nem is ez a lényeg...
Jól értem, h ha 99%-ig "megpörgeti" a GPU-t a procim, akkor az azt jelenti, h csak-csak kihajtja? -
kovsol
titán
válasz
fenergie84 #13396 üzenetére
én meg el nem hiszem, hogy full hd ban 8xAA val neked bárhol 60fps -ed van egy 7850el FC3 ban.
(#13398) fenergie84 talán mert még 7970 -el se nagyon szokták bekapcsolni rajta a 8xAA -t annyira megeszi a gépet
-
karesz501
senior tag
válasz
korcsi #13393 üzenetére
Koszonom, szerintem teljesen visszarakom a gyari DELL meghajtokat es 60hz-en hasznalom.
Valahol azt olvastam, hogz DP kabelen keresztul modositott driverek nelkul is engedi a monitor a 72-75hz-et.
Es megegyszer: nagy pirospont az ASUS-nak es az ATI-nak ezert a kartyaert. Halk, csendes es ami a legfontosabb, hogy alapfeszultsegen tud 20%+ tuningot. Nagyon jo vetel volt, szerintem rateszem a gyari emelt BIOST (1050/1450) es igy marad. Vegleg.
-
kovsol
titán
válasz
fenergie84 #13392 üzenetére
Gondolom nem full hd, mert 8x aa nagyon megeszi nagy felbontason.
-
korcsi
veterán
válasz
karesz501 #13390 üzenetére
Mármint hogy játék közben felvált e? Nem.
Nekem csak a cod2 multi miatt kell, hogy "gyors" legyen, ott be lehet állítani, asztalon meg megy 60-al, single játékba meg úgyis mindegy.
Filmeknél lehet még fontos a 72, 50Hz azt meg a videó lejátszó programban kellene beállítani, hogy állítsa a kijelző frissítését a forrásanyaghoz.
-
fenergie84
addikt
válasz
csucsbicep #13382 üzenetére
A procim 4ghz jár és a max fps 60-ra van korlározva, mert zavar ha vízszinresen vágja a képet...
A járékokban ha olyan pályarészhez érek, felmegy 99%-ra is a gpu, de egyfolytában nem marad ott.
FC3-nál tapasztaltam olyat is, h ahol leesik az fps a 60-ról akár 20-ra is akár, ott teker a GPU 99%-on mint az állat.
De inkább az a jellemző, h 70-90% közöht megy vde a 60fps meg van very hight és 8 élsimítás mellett). -
=HG=
addikt
No: Feltettem a VirtuMVP-t, hogy megnézzem mit tud. Lefuttattam egy Heaven tesztet és nagyon érdekes dolgot tapasztaltam. A vga teljesen alapon, tehát gpu és memo is. Heaven maxFps:100 minFps:37 Fps:48 score:1280 Bekapcsolt virtuval: maxFps: 177 !!!!!!!!! minFps:27 Fps:46 score 1180.
Már fáradt vagyok, majd holnap jobban meglesem, de létezik, hogy maxFps-en ennyit dob ? Mert elég brutális.
Ha igen, akkor a többi értéknél miért nem jelentkezik valamennyi növekedés?
Próbálta már ezt a VirtuMVP-t valaki ? -
karesz501
senior tag
válasz
DroiDMester #13384 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem nem igaz, visszakapcsol csökkentett sebességre azonnal amint nem kap terelést.
Most 1050/1500 -on megy a kártyesz és semmi gond vele. A 60hz -en, de még mindig a "kókányolt" driverrel.
-
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #13387 üzenetére
Ha a power limit miatt fogy ki a kártya akkor nem az lesz, hogy nem viszi az órajelet, hanem nem tudja 99% on járatni a gpu -t. Legalábbis nekem mikor véletlen -20% ra lett állítva akkor szegény gpu nem bírt 70% fölé menni.
-
csucsbicep
nagyúr
Olyankor mi van, ha ezt az órajelet tudja a legtöbb játékban és 11-ben is: [link]. Érdemesebb lenne vajon az Asus TOP Bios-t feltenni az 1,3V max miatt vagy inkább a Sapphire OC-t, amin ugye 50%-ig tolható ki a TDP-limit, mert nekem olyan, mintha utóbbi miatt lenne a lock. 11-ben még egy hangyaf@sznyi van benne, kb 1215-20/1520, de az már nem lényeges. Csak furcsa, hogy ezzel az órajellel simán Dirt3-azok és trémárkban mégsem megy többet, pedig a 11 főleg nem érzékeny a tuningra, tehát ebben jóval többet kéne tudnia..
-
korcsi
veterán
válasz
DroiDMester #13384 üzenetére
Csak a memória jár 3D-s órajelen a GPU 7870-nél 400MHz-en megy, amúgy meg annyi a móka, hogy össze kell hozni, hogy játék alatt legyen csak nagyobb a frissítési ráta.
Most próbáltam Heaven 75Hz-en Displayporton emelt órajellel is stabil.
Karesz: az lcd 60Hz-től nem fáj a szemed, de hogy miért fagyizik nálad azt nem tudom. -
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
fenergie84 #13357 üzenetére
Kicsit meg kéne tépni annak a 750-nek a bajszát, bár nem tudom most mennyin járatod, de, amint látom a hűtésed elég jó, így a 3,8-4GHz is mehet neki 24/7-be, attól függően milyen példányod van.
-
kovsol
titán
válasz
fenergie84 #13357 üzenetére
Mert a procid kevés neki azért nem megy végig 99% on a vga kártya. Vagy pedig limitálva van a max fps és amikor eléri azt marad benne erő még.
-
karesz501
senior tag
válasz
karesz501 #13377 üzenetére
És meg is van... A DEL U2312 monitoromat ha 1920*1080 -on 72hz -en hajtom, akkor fagyi van memória tuningnál
Ha visszateszem 60hz -re, akkor minden OK, bírja tovább. ki érti ezt most kéremszépen? Nyilván most elkezdett fájni a szemem, hogy visszavettem 60hz -re, gondolom ez vmi pszichés dolog lehet csak.... Vélemény?
-
karesz501
senior tag
válasz
csucsbicep #13375 üzenetére
Na de mi??? Ha visszaveszem alapra, akkor nincs gond.....
A rendszer 10 napos, zsír új catalyst és és 64bit win7.Még ötletem sincs
-
Repsol600
addikt
Nincs sajnos más ötletem akkor.
-
karesz501
senior tag
Remek kis kártya ez az ASUS 7850 V2
Alapfeszen viszi minden gond nélkül az 1050Mhz -et, ez 22% tuning. Mindezt max 65 fokon és így sem hangos, sőt!!!
Viszont az létezik, hogy a memóriákat egy centivel sem tudom jobban hajtani mint az 1200Mhz? Már 20Mhz emelés után is fagynak a HD videók. Minden más megy, csak a HD videók nem.... Amint visszaveszem alap órajelre a memóriákat, minden ok.
Sebaj, így is nagyon meg vagyok elégedve vele, az MW3 nagyon szép, de valóban nem megy 35% fölé a GPU load az extra beállítások és FHD mellett sem.
MOHW nagyon szép és izzasztja rendesen a vasat FHD-ban, olyankor 100% a GPU load -
=HG=
addikt
válasz
kucseranor #13372 üzenetére
Ez megvolt ?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13365 üzenetére
Msaa nélkül igen,Msaa-val erősen mikrolaggos
-
Repsol600
addikt
válasz
kucseranor #13369 üzenetére
Pedig nekem is az van. És jó. Mondjuk nekem 3 pacht is leszedett + Aftermath.
Sztem Originben nyomj rá a frissítések keresésére ha nem jó akkor a telepítés javítása utánna a frissítések keresése. Más tippem nincs sajnos.
-
Repsol600
addikt
válasz
kucseranor #13367 üzenetére
Nálam jó. Orosz verziód van?
-
kucseranor
tag
Nektek nem okozott gondot a BF3 legújabb patch-e? Csak üres szeróra enged fel, amelyiken van valaki, rögtön kidob a töltőképernyőnél. (A saját topikjába senki nem hajlandó válaszolni azért kérdem itt...) Ja és friss win7, beta 11 driver.
-
válasz
kockaharcos #13336 üzenetére
"Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától."
Ezek szerint majdnem ugyanúgy, vagy talán jobban is megy egyetlen 7870-el?
előtte:
"Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam."
Ezeket MSAA nélkül mérted?
Csak ez nem világos még, köszi
Fenébe lehet kipróbálom én is ezt a cf-t (ha nem jön össze egy csere), aztán lesz saját tapasztalatom és nem kell kérdezősködni mindig.
Max ha nem jön be eladom és kész -
Harsonás
tag
Nincs rajta dsub kimenet. Nem csak terhelés alatt. 2 monitor, egy aablakot egerrel megrázok akkor is látszik.
-
fenergie84
addikt
válasz
lowzor #13356 üzenetére
Ha már ennél a témánál vagyunk, akkor lenne egy kérdésem
Nekem BF3 multi alatt 98-99%-ig is felmegy a GPU kihasználás, de FC3 alatt max 93-94%, de inkább 80-90% között van...na ez mért van?
Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, de nem nagyon vágom, ezt a proci/vga limit dolgot... -
patex1983
őstag
Na megérkezett nekem is az Asus HD7850-DC2-2GD5-V2. Így elsőre nagyon nagyon tetszik. Hatalmas pozitívum, hogy valóban halk, néma a hűtése, pedig ettől féltem a legjobban. Jelenleg idle 27fok, maximum 54-et mutat az Afterburner. Igaz nem kínozva volt, csak pár játékot toltam fel gyorsan, alap órajelen próbaként, de ez így hatalmasan jó. Nagy pacsi az Asusnak
-
Harsonás
tag
Sziasztok van egy 7850 gigabyte 2gb videókártyám alig vettem egy hónapja. ha mondjuk dvi-on és hdmi is van rajta egy monitor, akkor csíkoz. Ha játszom például Boarderlands 2 akkor is csíkoz. nem élvezhetetlen de azért zavaró tud lenni. ha visszaviszem Garira, akkor hogy tudom bizonyítani, hogy nekem csíkoz. Ne mondják azt hogy nálam van a gond.?
-
Dealer95
őstag
válasz
ADAM1337 #13315 üzenetére
METRO 2033 BENCHMARK RESULTS
2012.12.13. 14:21:09
frontline
Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Antialiasing: MSAA 4X; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Enabled; DOF: DisabledAlap 7850 (860/4800):
Total Frames: 1987, Total Time: 59,68689 sec
Average Framerate: 33.39
Max. Framerate: 69.84 (Frame: 1781)
Min. Framerate: 3.11 (Frame: 6)Tuning (7850@1180/5340)
Total Frames: 2406, Total Time: 59,6872 sec
Average Framerate: 40.41
Max. Framerate: 87.09 (Frame: 2159)
Min. Framerate: 3.90 (Frame: 6)Proci: FX8320@3,7Ghz
-
Speed®
titán
válasz
BomiBoogie #13346 üzenetére
Az i5-750 kevésbé "hajcsaki", mint az FXed, szerintem. Aztán ki tudja. De általánosságban elmondható, hogy 1280ra overkill a 7850.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13340 üzenetére
akkor a hitman még gyengén ment ez igaz is, azóta kijött a 12.11 beta 11-es driver 12.11 cap2-vel
Mikor te kérdezted, 12.11b8 volt 12.11 cap1-el.
-
Repsol600
addikt
válasz
LordDarkness #13339 üzenetére
Szerintem akkor vedd meg amikor a monitort, addig megy le az ára is. Addig meg jó a GTX is.
-
sb
veterán
válasz
Speed® #13341 üzenetére
Vagy a GTX460-at is alul lehet feszelni és órajelezni.
Nekem is az volt, pl. Portal 2-ben meg hasonlókban a 150-200fps helyett vissza lehetett venni 2D feszre és 4-500 körüli órajelre. Máris annyit fogyasztott, mint egy 7770 és a 60-120fps úgy is megvolt.Ilyen szempontból jó lenne egy értelmes throttling-os megoldás.
-
kerekfej
őstag
Vett már valaki HIS kártyát?
-
Speed®
titán
válasz
LordDarkness #13339 üzenetére
Akkor válts, ha már lesz is rá igény..1280ra felesleges..addigra lesz jobb ajánlat is.
Ha nagyon zavar a fogyasztás, elegendő teljesítményt nyújt egy 7770 is pl.1280ra.
Persze meglépheted most is a 7850re cserét, de általában malmozni fog ~50%on. -
seederking
őstag
válasz
Nekem sokkal drasztikusabbnak tünt amit írtál pár napja.Kb semmi pozitívum nem volt benne a cf-ről.Szóval szerintem érthető az érdeklődésem.Mivel nem tudtam hová tenni a mostani jóval pozitívabb beszámolód.
+ azért is kérdeztem rá mert láttam,érdeklődnek a cf után.Gondoltam jó ha bővebben beszámolsz róla a nagyérdeműnek.
De azért az túlzás,hogy ugyan ezeket írtad nekem.Pl Hitman, nekem annyit írtál,hogy az sem megy rendesen.most meg,hogy rezzenés nélkül fut.Ki értené ezt
De mind1 is,bőven leírtad most a tapasztalatokat és köszi érte.Szerintem sok embernek hasznára válik most/majd.
A bemásolásért sorry hogy ("intim") de szerintem nem azt írtam le,milyen az anyagi helyzeted (amit nem is tudok/nem is érint senkit)
+ azért is bátorkodtam belinkelni mivel úgy vélem ha leírsz valamit amit ugy is gondolsz és nem magán jellegü + sok kérdésre választ adhat akkor miért is ne.De sorry ha gond ez neked.
Összességében köszi az infót/felvilágosítást -
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Mostanában gondolkodom,hogy a GTX460 1GB le kéne cserélnem. Nincs vele semmi bajom de ahogy elnéztem a 7850 kevesebbet fogyaszt és jobb is. 1920x1080 (22") fogok vele nyomulni talán nyáron most 1280*1024 (19") nyomulok elég lesz ez a vga vajon a nagyobb felbontáshoz is? Esetleg olyan tapasztalat,hogy milyen márkát típust érdemes kerülni?
-
MZsoltee
veterán
válasz
"65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszen"
Mondjuk annál lehet bőven feljebb engedni, akár 20 fokkal is.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13334 üzenetére
Ugyanezt mondtam akkor is
Fogyasztás,hang,melegedés
azért mikor annyi ventilátor maxon teker, egy szerintem nem rossz házban, akkor annak bizony hangja van
65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszenRégebbi játékokhoz tökéletes a 2 kártya, újaknál semmit nem ér. Far cry3 a legjobb példa,Assassin's Creed a második legjobb. A hitman-t tudták javítani azóta.
Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától.
MOHW ugyanúgy mikrolaggos,azon csak az segít,ha kikapcsolsz 1 kártyát.
Battlefield 3 viszont egy jó példa, itt annyi a baj,hogy egy igen erős procival is van olyan,mikor 60-70%-on mennek a kártyák, nyilván sokkal gyorsabb így is mint 1 darab, de jobb lett volna, ha 80 alá soha nem megy
minimum fps-be viszont verhetetlen voltde még sorolhatnám Dirt3,Showdown,Sniper EliteV2,Witcher1-2, ezek minden reccenés nélkül mentek.
Ezek után megkérdezem,hogy miért kérdezed meg? Elmondtam miért nem kell nekem, ráadásul privát üzibe,amit nem igazán illik belinkelni,még jó hogy nincs benne "intim"
Ha ezeket vállalod: melegedés,hang,fogyasztás és 1-2 játéknál kompromisszumot kötsz, ez azt foglalja magában,hogy lekapcsolsz egy kártyát, vagy addig nem játszol a játékkal még nem lesz 100%-os, bár akkor lesz olyan,amivel soha nem fogsz,pl gta iv
röviden ennyit tudtam mondani, remélem megértetted és elfogadtad amit írtam,mivel ez egy magánvélemény,ami 2 kártya tartós használata után alakult ki bennem
-
hhx
tag
Beléptem a táborba én is egy Sapphire 7850 OC 2gb-os kártya képviseletében.
Köszönöm azoknak ezúton is, akik itt a topicban ajánlották pár hete. -
seederking
őstag
válasz
kockaharcos #13302 üzenetére
Na akkor én most megkérdezném még 1x ezt a cf dolgot.Mert nekem pl mikor pm-be beszéltünk a cf-ről ezt irtad,idézem!
"fogyasztás, hang, új játékokkal nem birok játszani, vagy semmit nem ér +1 kártya
pl hiába a farcry3,eredeti meg minden,multiznék,egyszerűen szart se ér a második kártya, alig hoz fps-t, mikrolaggos, és 60-70%-on malmozik mind2
ezért én nem tartok két kártyát
hitman se megy normálisan"
Idézet vége.
Akkor most mi van?? -
lowzor
veterán
válasz
GeneraL_XTX #13325 üzenetére
Sajnos tényleg romlott a minőségük úgy általánosságban. Meg a 12.11-nél olyan 40-50 mhz-el rosszabbul tuningolhatóak a kártyák, mint mondjuk a 12.8-al. A megjelenés körül voltak olyan 7870-ek is, amik 1400-at mentek.
-
Alpachino
veterán
válasz
fenergie84 #13330 üzenetére
Alapfeszen és "normális" feszeléssel is meg kellene keresni a végét...nekem alapfeszen 1200MHz stabil, de 7/24-ben 1.260mV-al 1260MHz-en használom, ami szintén nem okoz neki problémát és 70fok alatt simán tartható ezzel a fesszel is a DC2 V-2-es.
DMark-okra meg mehet az 1.3V 1300MHz-el
-
nubreed
veterán
válasz
kockaharcos #13279 üzenetére
Köszi.
Az olcsóbbiknak aminek kissebb az órajele, az gondolom a referencia alapórajelen megy, a drágábbik pedig gyárilag tuningolt egy kicsit? Erről lenne szó?
-
Chapel
addikt
válasz
fenergie84 #13321 üzenetére
És az az 1160 mennyire stabil? Több óra komolyabb gémelés megvolt úgy? Nekem anno stabilan így még az 1150-et sem vitte, max 1100-at
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
fenergie84 #13321 üzenetére
Szinte papírforma
-
torma1981
veterán
válasz
BomiBoogie #13322 üzenetére
Tuti. Érdekes lenne ha 100% felett teljesítene.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az vajon miért lehet, hogy a 7850-emnél az Afterburner GPU használatra a maximum értéknél 115%-ot szokott mutatni mostanában. Kicsit húzva van a kártya, de tökéletesen működik, nem artifactol stb.
Gondolom, ez inkább valami szoftveres malőr. -
fenergie84
addikt
Tegnap próbáltam belőni a tuningot (Asus 7870 V2) és úgy néz ki, hogy valóban az újabb kártyák nem annyira tuningosak, legalább is az enyém nem
Most 1160/1450 ami megy alap feszen, de az 1200/1450 már nem ment neki... -
Apollo_21
addikt
ASUS HD7870 DCUII TOP höfok, idle.:gpu 30fok; vrm 37fok
GPu-z szerint elvileg a max volt 68fok , 55%ra van rakva a venti a gyári 30%ról...
55%-on 2200rpm..már elérte a HAF922es 200as házventim zaját..60%-on kb [2500rpm]
már úgymondd bántja a fülem..tehát kihallani a normál gépzaj mögül... -
surgyi
senior tag
Ha valakit érdekel, van eladó AMD Never Settle kuponom. Ez még a 3db játékra szól!!! Érdeklődni privátban!
-
ADAM1337
nagyúr
A metro 2033 ingyenes lett, gondoltam tolok benne egy benchmarkot.
METRO 2033 BENCHMARK RESULTS
2012.12.12. 23:49:06
frontline
Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Antialiasing: MSAA 4X; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Enabled; DOF: DisabledAverage Results
Average Framerate: 31.67
Max. Framerate: 93.41
Min. Framerate: 5.79Még a mainapig kevés a gép hozzá ahogy nézem.
-
válasz
fenergie84 #13313 üzenetére
Játékokban semmit nem veszek észre (persze legtöbbször nincs is dolga), 3Dmark meg sosem érdekelt, de holnap kipróbálom ugyan lesz-e valami változás
-
fenergie84
addikt
válasz
DeathAdder #13312 üzenetére
Nekem játékok alatt voltak akadások, aztán 3Dmark-al (nem tom melyik volt az már) mértem 5850-et magában és 9800GT-vel és kevesebb pontot kaptam együtt, mint egyedül csak az 5850-re, aztán száműztem a kártyát
ja az igazsághoz az is hozzátartozik, h nekem csak x4 ment a 9800GT, lehet ez nem tetszett a rendszernek...
-
válasz
fenergie84 #13311 üzenetére
Semmi különbséget nem érzek egyetlen játékban sem.
Előtte 5870 és 6970 mellett is dolgozott, nem éreztem lassulást(helyesbítek fps számok szerint sem)
Hogyan fogta vissza?
-
fenergie84
addikt
válasz
kockaharcos #13309 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam, már mint, h alulfeszelem
DeathAdder: neked a 9600GT nem fogja vissza a 7850-t?
mert nekem az 5850 melett volt egy 9800GT, de még visszafogta... -
válasz
kockaharcos #13307 üzenetére
Értem, köszi
Én nem éreztem eddig különbséget villanyszámlán egyik vga-nál sem, még a 480-nál sem, csak annyi hogy melegebb volt (ami tetszett
)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13308 üzenetére
1050mV 1000/1300-on 48 fok max, 10 perce játszom
Lehet így érné meg használni, 45%-on van a venti
-
fenergie84
addikt
válasz
kockaharcos #13294 üzenetére
szerintem akkor is
főleg nekem, a ref 5850 után egy megváltás...
idle 33fok, terhelve 64fok (úgy h nincs valami jó szellőzésem) -
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13305 üzenetére
Persze, pláne ha Battlefield 3 a fő hatásköröd, esetleg Dirt3,Dirt Showdown, meg ilyen normálisabb címek
Sniper Elite V2 is a kedvencei között van, két 680-at simán hoz tuningolva
kovsol: pedig diktálós a cucc,és kb minden ugyanannyit megy mint átlagba, mióta a két kártya van benn, hirtelen megemelkedett,bár ez annak is köszönhető, hogy nem dolgozom jelenleg, és egésznap gépezek
most,hogy nézem a bf3 statom, volt ott napi 5 óra is néha
Szerintem nem fogyaszt keveset a konfigom,+monitor+5.1-es hangrendszer, stb
ugye a VGA-k is húzva voltak -
kovsol
titán
válasz
ki ne találd, hogy 5k val nőtt a villany számlád egy vga kártya miatt.
-
válasz
Értem, köszi azért mert én is gondolkodom CF-ben, de igazság szerint azt sem tudom mit akarok, csak az infókat szedem be
Tegyük fel a villanyszámla, hang, hőfok nem számít, akkor te mint volt tulaj ajánlanád a 78xx CF-t?
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #13303 üzenetére
CF berögződés, itt bizony ha elfelejtetted felkapcsolni őket, a kártyák egyből a 80°C-t nyaldosták
idle így néz ki reggel óta megy a gép kb
szerk: Most már valóban elég csak az oldalsót odatekerni közepesre, esetleg az első 20-ast. így még halk is viszonylag
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #13299 üzenetére
Kerdojel akart a vegen lenni, hogy minek mennek a ventik maxon.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
DeathAdder #13301 üzenetére
Hitman teljesen jó volt, fullon vitte igen, reccenés nélkül
Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam.
Persze, nem rossz dolog ez, Battlefield3 imádta a Crossfire-t, viszont a villanyszámla is növekedett, nem mintha baj lenne, de 5k, pedig nem játszom olyan nagyon sokat. napi 2-3 óra max, van 1-2 nap mikor semennyit.
-
válasz
kockaharcos #13294 üzenetére
Szerinted sem okés a CF?
Mégegyszer vennél, ha mondjuk előröl kezdenéd?
FC3, Hitman hogy muzsikál vele? Fullon viszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Mafia: The Old Country teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest