Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Ez engem is érdekelne.

-
hhx
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az igen! Szép eredmény.

-
hhx
tag
válasz
Destroyer91
üzenetére
Nekem is ilyen hibát dobott ki a Far Cry 3-nál a Sapphire 7850 OC 2Gb-os kártyám 13.1-es driverrel, de ez volt az első, talán második ilyen, és december elején vettem a kártyát.
Mivel lenne érdemes jobban nyúzni a kártyát, hogy kiderüljön hibás darabot fogtam-e ki?
-
hhx
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Normális, kattints a bus interface mellett a kérdőjelre és leírja, hogy miért is pontosan.
Energia spórolás céljából, ha nincs komoly terhelés akkor a sebességet is vissza veszi a gép. Ha komoly terhelés éri felugrik az pcie 2.0 vagy gép függően 3.0-ra.
-
hhx
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére

-
hhx
tag
Mikor fog kijönni új driver vajon? November már rég volt, gondolom átugorják a 12.12-t, aztán lesz belőle egy 13.1. (Egyébként semmi problémám a 12.11b11-el.)
-
hhx
tag
Beléptem a táborba én is egy Sapphire 7850 OC 2gb-os kártya képviseletében.
Köszönöm azoknak ezúton is, akik itt a topicban ajánlották pár hete.
-
hhx
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Megrendeltem végül a Sapphire 7850 OC-t.

Köszönöm a segítséget!
-
hhx
tag
Tisztelt Fórum társak!
Hamarosan szeretnék venni egy 7850 2Gb-os kártyát, a kérdés, hogy melyik márkát válasszam?
Sapphire az egyik , és MSI a másik.
Eddig Gigabyte kártyám volt (egy 4850-es, még a "normális" szériából, 3.5 éves, és még mindig megy normálisan, pedig nyúzva van), viszont láttam, hogy sajnos romlott a gyártási minősége a Gigabyte-nak.Az MSI felé húz a 3 év garancia, viszont a Sapphire egy nagyon meggyőző márka, tehát nem esek kétségbe a 2 év gartól sem.
Ki melyiket választaná?
Válaszaitokat köszönöm.

hhx
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő