Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lowzor veterán 
- 

Sabre őstag válasz  MZsoltee

üzenetére MZsoltee

üzenetéreÉn is azt néztem ki amit te, az azonban 3.5 centivel rövidebb mint ez. lehetséges hogy másik lapkára tette a két kártyát a sapphire? Mert nekem ez pont beférne, mert a kikerülő 6950 is 24 centis, a fenti meg 23.5cm szemben a többivel ami 26cm. Ráadásul szeretném picit tuningolni, a két kártya között meg van ~400 forint difi a mai napi lista szerint.  
- 

kmarcell csendes tag Sziasztok! Lehet én kerestem keveset vagy rosszul, de nem találtam olyan tesztet ahol a 7870 össze van hasonlítva 
 a 600-as geforce - okkal.
 Tudnátok linkelni ilyen tesztet?Köszönöm! 
- 

Chapel addikt 
- 

MZsoltee veterán Sapphire 7870-esen gondolkodom konkrétan ezen, de elretten a hűtés és a mérete:[link] 
 Megéné a fizikálisan nagyobbat venni?
- 

kerekfej őstag Melyik a jobbik típus szerintetek és miért? Azt látom, hogy a kimenetekben van eltérés első ránézésre meg a felépítés kicsit különböző. Milyen ram chipek vannak rajtuk? A felsőhöz oda van írva, hogy GHZ Edition, de az órajele érdekesmód 920MHz a gyári leírás szerint  
- 

Alpachino veterán válasz  KAMELOT

üzenetére KAMELOT

üzenetéreKorábban linkeltem saját tesztet a 12.11b11 vs' 12.11b8-al....pl. Hitman AB, Sniper Ellite V2 szintén gyorsult...olvass vissza egy kicsit és meglátod  seederking : Nagyon megoszlanak a vélemények erről az FC3-ról úgy látom....szerintem ezért sem lesz az év játéka. Nálam a Hitman AB, Max Payne 3 az esélyes erre a címre....  
- 

seederking őstag válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetéreSzámból vetted ki a szót  Durva,hogy pl most is toltam vele vagy 3 órát egyhuzamban és nem is azért léptem ki mert meguntam hanem mert beállt a kezem/hátam Durva,hogy pl most is toltam vele vagy 3 órát egyhuzamban és nem is azért léptem ki mert meguntam hanem mert beállt a kezem/hátam 
 Rég volt olyan gamma is pl amin ha 3 órát játszott az ember nem közeledett lassan a "végjátékhoz".Itt meg kb "alig" látszik meg ha ennyit tolsz egyhuzamban.Mondjuk most a story-t nem is csináltam csak barangoltam a térképen + fejlesztettem rendesen.Vannak kisebb hibák : pl láttam hegycsúcson a levegőben szétterülő füvet/növényzetet + 1x a sziklából kiálló fél négyzetméternyi víz szerű-egyszínű hullámzó "valamit".De ezek a dolgok szerintem nem nagy szépséghibák. 
 Nagyon elkapott,semmi mással nem tolom.Valsz nekem év játéka cím.
- 

Petyyyyy addikt válasz  DeathAdder

üzenetére DeathAdder

üzenetéreFC3 teszt 12.11beta11 compute shader ON Itt már látszik a javulás.  
- 

=HG= addikt válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreÉn olvastam !    (És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is ) (És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is )
- 

válasz  lowzor

üzenetére lowzor

üzenetéreNem olvastátok el amit itt írtam?? De tessék itt van a megrendelésem is, látszik a típus szám is 11196-16-20G És fent már írtam és linkeltem is a kártyáról a VALÓS képet! Nem csak Dual-X de Boost verzió és 925/1250.en jár gyárilag  
 11196-16-20G típus számmal ez az egy verzió létezik! Amúgy meg az iPon -os képen a referencia v2 -es 11196-00-40G van! 
- 

fenergie84 addikt Nézegetem az Asus és Sapphire kártyákat és az utóbbi márka típusait (7870) nem igazán tudom beazonosítani, mert a típusszámhoz az egyik oldalon, ilyen, a másikon olyan kép van kirakva... 
 Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez: [link] úgy néz-e ki, mint a kirakott képen?
- 

lowzor veterán válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreAz inkább a proci miatt volt. Tudna az a 4 kártya jóval többet is, csak ugye a BF3-nak semmilyen proci nem elég, főleg Gulfon az épületeknél... 
- 

korcsi veterán válasz  DanielXXXV

üzenetére DanielXXXV

üzenetéreAjjaj, az utolsó kép nem sok jóval kecsegtethet. Valaki tudja ennek a típusnak a számát, 1119x.xx.xx, erre gondolok. 
- 

Pala veterán válasz  Alpachino

üzenetére Alpachino

üzenetéreEz a hűtés a refre hajaz, talán kicsit nagyobb a ventije és csendesebb, valamint a refhez hasonlóan kifújja hátul a meleget. Eredetileg ilyet kártyát szerettem volna venni (aztén végül 7970 lett), azóta már találkoztam is vele és teljesen rendben van.  Ha tehetném, most kettőt bepakolnék belőle....ilyen áron lopás!  Dealer95: Ha DualX-es, azzal nincs tapasztalatom, de gondolom az is teszi a dolgát.  
- 

hhx tag válasz  DanielXXXV

üzenetére DanielXXXV

üzenetéreMegrendeltem végül a Sapphire 7850 OC-t.  
 Köszönöm a segítséget! 
- 

Alpachino veterán válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreMegtisztelsz azzal, ha ezentúl a saját karid topicjában troll-kodsz, vagy ne adj isten szakmai hsz-eken töröd a fejed, mert tudom, hogy olyanokat is tudsz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Pala : Ez hűtés eléggé gagyinak tűnik.....  
- 

Pala veterán válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreAmi azt illeti, 71k-ért ez tényleg bomba vétel!  
- 

Valaki tapasztalt gyorsulást (számokban) a 11betával FC3, AC3 ill. Hitmanben? (#12545) RMZ250 - megesik mással is  
- 

válasz  Alpachino

üzenetére Alpachino

üzenetéreTe ezt komolyan élvezed?..........  Akkor váljon egészségedre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Már megint kevered a szezont a fazon -al Ki fényez és mit??????????????????? Nem hiszem el komolyan még mindég nem tudtad felfogni surgyi kollégának segítettem csak a választásba de tudod mit....... ááá inkább nem mondok semmit........ majd semminek veszem(sőtt el sem olvasom amiket te írsz ide a fórumba, így lesz a legjobb)  
- 

Malibutomi nagyúr válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetéreDishonored.... 
- 

S. Szabi őstag válasz  DanielXXXV

üzenetére DanielXXXV

üzenetéreEgy picit hallani, de most nincs fenn a ház oldala, szerintem nem hallatszódna, ha fenn lenne. Mondjuk engem nem nagyon foglalkoztat, hogy terhelés alatt milyen a hangja, egyrészt mert általában hanggal játszok, másrészt meg akkor a játékra figyelek. Viszont netezésnél minden legyen teljesen kussban. (Ezért is lesz tápcsere, meg talán nemsokára meglesz a Corsair Obsidian 550D-is  ) )(#12563) darky@: Szerintem 9,5/10  
- 

Alpachino veterán válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetéreNekem nem tetszik egyáltalán, túl Far Cry2 feeling-je van,  pedig az előzetesek alapján én inkább a FC első részének a hangulatát vártam...de ez tényleg magánvélemény....... pedig az előzetesek alapján én inkább a FC első részének a hangulatát vártam...de ez tényleg magánvélemény.......
- 

DanielXXXV nagyúr válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetére79xx-as topikban sok embernek nem tetszik, de nekem is bejön, bár nem a csúcs, de képes engem is lekötni sokáig. 
- 

->Raizen<- veterán Nem tudom hogy vagytok vele de régóta volt már olyan hogy egy játék órákra a monitor elé szegezett a far cry 3 ilyen!  
- 

Alpachino veterán válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreIgen Ő is valóban "ventigyilkos"  
- 

Alpachino veterán válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreAz FC3, meg a 12.11b, azért rendesen odaver a hőfokoknak  Nálam 68-ra is felkúszik ezzel a párosítással Nálam 68-ra is felkúszik ezzel a párosítással Más egyéb esetben megáll 64fok környékén..... DroiDMester : Remélem most már befejezed itt a trollkodást, meg a karid fényezgetését  
- 

kovsol titán válasz  Malibutomi

üzenetére Malibutomi

üzenetéreNekem most a szobában is dög meleg van, távfűtés  Izzok teljesen rövid ujjúban is, lehet van 25 vagy még több is és így 32 fokos. 28 alatt még nem láttam mondjuk. Izzok teljesen rövid ujjúban is, lehet van 25 vagy még több is és így 32 fokos. 28 alatt még nem láttam mondjuk.
- 

- 

RMZ250 senior tag válasz  DeathAdder

üzenetére DeathAdder

üzenetéreHihetetlen mekkora fasz voltam  Tényleg működik. Az volt a baj, hogy nem magáraa a pipára kattintottam hanem csak a sorra Tényleg működik. Az volt a baj, hogy nem magáraa a pipára kattintottam hanem csak a sorra 
 Most már műkszik, köszi 
- 

hhx tag Tisztelt Fórum társak! Hamarosan szeretnék venni egy 7850 2Gb-os kártyát, a kérdés, hogy melyik márkát válasszam? 
 Sapphire az egyik , és MSI a másik.
 Eddig Gigabyte kártyám volt (egy 4850-es, még a "normális" szériából, 3.5 éves, és még mindig megy normálisan, pedig nyúzva van), viszont láttam, hogy sajnos romlott a gyártási minősége a Gigabyte-nak.Az MSI felé húz a 3 év garancia, viszont a Sapphire egy nagyon meggyőző márka, tehát nem esek kétségbe a 2 év gartól sem. Ki melyiket választaná? Válaszaitokat köszönöm.  
 hhx
- 

Gabás addikt válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreegy bolt árlistája (ami állandóan változik) alapján nem kéne ilyen általános megállapításokat tenni… 
- 

korcsi veterán válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetére"MÁS DIMENZIÓ"  
- 

kovsol titán válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreMiért volt ilyen már? Nekem 0,975V viszi a 4Ghz -t, 1,06V a 4,3Ghz, 1,185V 4,5Ghz, 1,28V 4,8Ghz 
- 

válasz  Alpachino

üzenetére Alpachino

üzenetéreNa ugye csak MAGADRA ismertél, akkor mégis csak igazam van......  Mivel Troll -kodnák? Max akkor mondhatnád ha olyanokat írnák hogy az ASUS 7870 V2 egy fos és mindenki cserélje le egy HD7950 -re mert csak az a jó meg király,,,,,,,, A kollégának segítettem csak a választásban mivel felhozta mint alternatívát a 7870 -hez, és a te kártyádat sem szidtam hogy sz@r, és olyat sem mondtam hogy bármelyik 78xx kártya rossz lenne és csak a 7950 a jó.... De neked is be kell látnod hogy jelenleg 7888.Ft a különbség az Asus 7870 DC2 v2 és a 7950 Dual-X Boost között (amikor én vettem akkor csak 6.e volt) tehát MINDENKÉPP a 7950 éri meg jobban de még ha ~10-12.e lenne akkor is a 7950 éri meg jobban Belőled inkább az irigység beszél.... hogy pár e -ft al többért(vagy éppen annyiért mint te vetted a 7870 -et) mennyivel jobb kártyát lehet most kapni és nem vagy hajlandó ebbe bele nyugodni!  ********************************************************************************************* surgyi nyugodtan vedd meg a SAPPHIRE 11196-16-20G -t mert az a Dual-X Boost verzió amit fentebb linkeltem képen, de ott a 2 külföldi link ahol látod is a 11196-16-20G szám alapján hogy az amit mutattam képet, meg említettem hogy én is pont azt és pont ott vettem és az a 2.ventis Dual-X Boost 
- 

lowzor veterán válasz  Speed®

üzenetére Speed®

üzenetéreAzért ezt sem jelenteném ki  Az enyém 1200-on 1,3V-on, +20 power limittel gyönyörű kékhalálokat dobált játékok alatt. De a pohár akkor telt be, mikor 1150-en is kifagyott. Megtanultam, hogy semmit nem szabad kijelenteni tuning terén biztosra már 1 kártyánál sem. Ha jó tuningot akar valaki mindenképp, akkor kiteszteltet kell venni használtan. Vagy még talán az MSI Hawk. Abból nem láttam még rossz tuningost. Az enyém 1200-on 1,3V-on, +20 power limittel gyönyörű kékhalálokat dobált játékok alatt. De a pohár akkor telt be, mikor 1150-en is kifagyott. Megtanultam, hogy semmit nem szabad kijelenteni tuning terén biztosra már 1 kártyánál sem. Ha jó tuningot akar valaki mindenképp, akkor kiteszteltet kell venni használtan. Vagy még talán az MSI Hawk. Abból nem láttam még rossz tuningost.
- 

Alpachino veterán válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreGondolom most rólam beszélsz, de annyi gerinc nincs benned, hogy nekem válaszolj...  Kíváncsi leszek, hogy meddig jársz ebbe a topicba trollkodni, meg off-olni .....de szerintem a következő ilyen bevágódásodnál a modkerbe jelentelek....  
- 

- 

kovsol titán válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreMég soha nem vásároltam náluk  71k viszont szerintem nagyon jó ár érte. 71k viszont szerintem nagyon jó ár érte.
- 

válasz  kovsol

üzenetére kovsol

üzenetéreiPon -on nem szabad a képek után menni de ezt már tudni kéne mindenkinek aki vásárolt már náluk!  Sőtt jelen esetben a leírás sem valós mert a 11196-16-20G az egy Dual-X Boost verzió Sőtt jelen esetben a leírás sem valós mert a 11196-16-20G az egy Dual-X Boost verzió nekem is a linken lévő 11196-16-20G kártyám van és ő lenne az de... katt ide , vagy ide ########################################################## #12501 sakal83 rá kell hagyni a kollégára, mert tipikus szem ellenzős ló effektus nem lát csak előre és a szeme előtt egy v2 7870 van csak semmi más! Addig úgyse fogja megérteni hogy a 7950 teljesen MÁS DIMENZIÓ (mint egy rongyá húzott 7870) amíg ki nem próbálja  És igen az 1200.on járó 7870 az már annak számít, mert a most kapható 7870 ek közül 10 ből kb 1.megy 1200 -at pont úgy ahogy a 7850 -ek se mennek 1200 -at csak ~1100.at 
- 

Williams aktív tag válasz  DeathAdder

üzenetére DeathAdder

üzenetére 
 Nekem is így lett jó...
- 

- 

->Raizen<- veterán válasz  Petyyyyy

üzenetére Petyyyyy

üzenetéreHaverom egy phenom 2 x4 955 be-t gyári coolerrel feszelte túl és hajtotta 4 ghz környékén. Nem igazán foglalkozott vele de tartósan 80 fok felett járt. És egy idő után nem ment neki úgy az OC ahogy kellene. Meg tök random bugokat dobált a gépe. És kiderült hogy bizony a cpu miatt van. /OFF] 
- 

Petyyyyy addikt válasz  Chapel

üzenetére Chapel

üzenetéredarky@ példájánál maradva ha egy chip oc-ja elveszti stabilitását, vagy több feszt kér az minőségvesztést vagy méginkább minőség romlást jelenthet. Jobb minőség->kevesebb fesszel is megy, rosszabb minőség->magasabb fesz kell. De aztán meg lehet mégis nektek van igazatok. Végeredményben meg mindez nem változtat darky@ hsz.-ének lényegén. 
- 

Chapel addikt válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreEgyszerűen nem láttam/hallottam még ebben a témakörben ezen szó alkalmazását, valahogy mindig más környezetben találkoztam vele, de persze megfelel. 
 Nem kötekedés volt, csak jót mosolyogtam rajta, tetszett! Petyyyyy: Nekem is az ugrott be, de az romlást, minőségvesztést jelent, a degradálódás pedig csökkenést. (gugli a barátom, biztosra mentem) 
- 

Petyyyyy addikt válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetéreA magyarázat tökéletes, de a degradálódhat helyett az amortizálódhat talán pontosabb.  
- 

->Raizen<- veterán válasz  Chapel

üzenetére Chapel

üzenetéreNem káromkodtam amúgy.  A chip ha sokáig nagyon magas feszültségen jár és magas a hőmérséklete is degradálódhat. Ami azt jelenti hogy az addig stabilnak hitt oc nem lesz már az és esetleg több feszt is kérhet. Ez a jelenség főleg a processzoroknál fordulhat elő ha a gyárilag maximálisan ajánlott feszt túlléped és huzamosabb ideig azon is használod. Phenom 2 prociknál elég annyi is ha 80 fok fölött járatod és degradálódhat meg van neki adva a max hőmérséklet is amin lehet használni 60 fok körül van annak. A chip ha sokáig nagyon magas feszültségen jár és magas a hőmérséklete is degradálódhat. Ami azt jelenti hogy az addig stabilnak hitt oc nem lesz már az és esetleg több feszt is kérhet. Ez a jelenség főleg a processzoroknál fordulhat elő ha a gyárilag maximálisan ajánlott feszt túlléped és huzamosabb ideig azon is használod. Phenom 2 prociknál elég annyi is ha 80 fok fölött járatod és degradálódhat meg van neki adva a max hőmérséklet is amin lehet használni 60 fok körül van annak.
- 

Williams aktív tag válasz  korcsi

üzenetére korcsi

üzenetéreNekem is misztikus értékeket ír a GPU-Z, a 12V-os visszajelzést inkább le is tiltottam benne. Power limit nekem csutkára ki tolva, ha van tuning, ha nincs. 100%-osan akarom használni a kártyát, nem kiherélve  
 Egyébként tuningnál biztos hogy kell neki a + kakaó....
 Másnál is +-50%-ot engedélyez? HD6950-nél +-20% volt.
- 

Chapel addikt válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetére"degradálódni" ??  
- 

korcsi veterán 7870 terhelés alatt feszültségre, áramra összevissza írogat értékeket (néha jót mutat, GPUz, MSI AB), ez Sapphire sajátosság, vagy GPU-nak tudható be? A "power limit" beállítás mikor kezd hatásos lenni? Pl.: gyári beállításokkal 0%-on nincs hatása, tuningnál ki kell tolni különben leszabályoz, van valakinek ezzel tapasztalata? 
- 

->Raizen<- veterán válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreNem fog degradálódni a cucc ilyen 50-70 fokon.  Meg 1.3v-on sem. Meg 1.3v-on sem.
 (#12512) Chapel :
 Hidd el én is meglepődtem hogy egyik dmark sem akad a mostani gépemen.
- 

Williams aktív tag válasz  DeathAdder

üzenetére DeathAdder

üzenetéreÉs tényleg...    #12477 RMZ250: Jól írja DeathAdder. Először katt a "Framerate" előtti szürke pipára, utána elérhetővé válik a "Show in On-Screen Display" előtti pipa is... 
- 

Chapel addikt válasz  ->Raizen<-

üzenetére ->Raizen<-

üzenetéreÉn azt hittem már korábban is hogy a mostaniban lesz az a csuklyás fickó a pet-jeivel... Még jó hogy diavetítés...először fordult elő hogy az aktuális 3dmark szépen fut a gépemen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Alpachino veterán válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreIgen ez a legcélszerűbb, de az alapfeszes tuningot vétek nem kihasználni, meg egyébként is veszélytelen a karira nézve, még hosszabb távon is.... 
- 

Alpachino veterán válasz  sakal83

üzenetére sakal83

üzenetéreMár megint nem értek veled egyet...de sebaj  Miért kellene azonos órajelen tesztelni a különböző szériákat ? ....ennek semmi értelme. Mivel a pl. a 7870 alapfeszen viszi az 1200-at a 7850 meg tényleg szénné tuningolva...akkor mi ebben a logika ? Miért kellene azonos órajelen tesztelni a különböző szériákat ? ....ennek semmi értelme. Mivel a pl. a 7870 alapfeszen viszi az 1200-at a 7850 meg tényleg szénné tuningolva...akkor mi ebben a logika ? Magyarul, alapfeszes max. tuning, vagy alpórajel minden esetben..... Magyarul, alapfeszes max. tuning, vagy alpórajel minden esetben.....
- 

keszegduda őstag válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetéreÁáá, azt az órajelet meg sem kockáztatom, sok fesz kellene már oda szerintem. Így most alap feszültségen, nekem elegendő, ha nem tetszik neki gpu limitet adok neki, de csak ha kell. Sohasem feszelek semmit, úgy sem tud annyival többet hogy megérje, teljesen felesleges. 
 Asus-t néztem most talán kedvező az ára, V2-t.
- 

kockaharcos senior tag válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetéreIgazából érdemes lenne 4000-4200MHz körülire emelni az órajelet, hogy biztosra menjünk. nekem a 2600K 4,2GHz-en rendre kihajtja, BF3-ban 1-2 pályán, CQ(close quarters) főként,itt nem tudja. 
 Pedig érdekes, 50-60%-on megy a proci itt is, más pályán meg simán bemegy 70-ig is. Ott viszont 99-99% a kihasználtság.
- 

keszegduda őstag válasz  kockaharcos

üzenetére kockaharcos

üzenetérei7 860 jelenleg 3.4ghz-en teker. Gondolom elég lehet neki, mert cpu-t sem fogok cserélni.  
 Egyébként majdnem 7950 lett belőle, de jó áron asus/msi nem volt.
- 

kockaharcos senior tag válasz  keszegduda

üzenetére keszegduda

üzenetérePersze,de rájöttem,hogy fölösleges eladni, és venni egy 7970 matrixot, így marad ez. 40-50%-ot ráver simán. Ja volt velünk egy Matrix Platinum is,ami 1100/6600-on jár, nála kb 40-45-el is több fps-em volt. Igen,brutális  
- 

sakal83 addikt válasz  Alpachino

üzenetére Alpachino

üzenetéreEz egyéni döntés, hogy ki mennyit adna érte. Én pl. 7850 és a 7870 között nem éreztem számottevő különbséget. Azért azt be kell látnia mindenkinek, hogy 78XX és 79XX szériában tuningpotenciálról nem beszélni olyan, mint anno a Core2duo-nál nem figyelembe venni, hogy az ÖSSZES 6300 proci ment 3,0Ghz-en, 1,86Ghz helyett. Mindegyik fent említett vga-t kipróbáltam, több példányát is. NEM volt amelyik ne ment volna normál, emberi feszemeléssel, mókolás nélkül sorrendben 1150/1350, 1200/1400 illetve 1100/1500-at. Persze, az efölötti tuningok, mint pl. a tied, Droidmesteré ritkaság, azt nem is lehet figyelembe venni. Ezért szoktam nézni az azonos órajel közti különbségeket. Ez a 7850 és a 7870 között 9,4% átlagosan. Anno kipróbáltam ezeken az átlagos tuningokon a fenti vgakat ugyanazon környezetben, tisztába vagyok, hogy 7850 10% 7870 30% a különbség. Ha megfigyeled az árakat és a különbségeket: 52K ~10% 57k ~30% 75k szinte megegyeznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon remélem, hogy nem single fanos lesz.
 Nagyon remélem, hogy nem single fanos lesz. 

(És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is )
 (És ha nem vitte volna el a Mikulás a zsebpénzem, már venném is ) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg működik. Az volt a baj, hogy nem magáraa a pipára kattintottam hanem csak a sorra
 Tényleg működik. Az volt a baj, hogy nem magáraa a pipára kattintottam hanem csak a sorra