- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
fsb1000 #9391 üzenetére
Hát ez kérész életű próbaidő volt, legalább 1 hónapig próbálnád használnád. Én is most már, 3 hónapja használok 2 darab ilyen szörnyeteget crossfirebe. Hát nincs az az isten ami megfogná, még legalább 1 vagy 2 évig. Igaz hogy most tettem hirdetésbe az egyiket, mert sajnos annyi időm már nincsen mint rég gamelni, de lehet hogy megtartom mégis. Én azt mondom váj még, és használd egészséggel, hiszen te is magad mondtad hogy nagyon jó. Ennyire nem szabad elvakultan márka hűnek lenni, ami jó az jó nincs mese, mindig azt kell választani. De te döntesz, én csak javasoltam egy alternatívát
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest