Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Razermazer #9396 üzenetére
Márkahűnek?????
Ne hülyéskedj már..... felőlem akár lehetne kinai mézeslepke is a márkája, ha úgy lehetne biciklizni rajta, ahogy én szeretném.Persze neked könnyű, mert nem gémelsz annyit a VGA-iddal.
2D-ben semmi gondom vele, csöndes, nem fogyaszt sokat és jól el van a házikóban.
Netezésre tőkéletes egy 100K-s kártya.....*******
Sajnos nekem a fő szempontom, hogy GTA4 jól menjen vele, (konzol szutyuk, bughalmaz, fostalicska, stb, de mégis jó). Más játék nem nagyon érdekel., talán a COD, de az OK vele..
A PH!-s fórumtársak segítségével 1 hét alatt már az összes játékot (demot, benchet) gatyába ráztam, nem akadnak, kimaxolva is iszonyat magas fps-vel futnak, csak a GTA4-et meg a furmarkot nem sikerült kisimítani.Jó... furmarkkal viszonylag keveset játszom..., de a GTA4 még mindig a favorit. És mióta tudom, hogy PC-re is jönnek a DLC-k sok-sok VGA-t kipróbáltam, SLI+CFX-et is. Sok boldog tulaja van az 1-2 hétig használt VGA-imnak.
De még nincs meg az igazi..... fermi nincs, (jó áron nem is lesz ebben az évben), ezért váltok vissza GTX285-re. Ami persze lassabb minden játékban, mint az 5870, de pont GTA4-ben nem.Ennyi...
Mindenkinek ajánlom az 5800-as szériát, mert minden paraméterében kiváló, csak a GTA4 "paramétert" elfelejtették MID-ről HIGH-ra állítani, én meg azt nem bocsátom meg egy 100K-s kártyánál, még akkor sem ha tudjuk a GTA4 NVIDIA barát.
Megy az apróba.... lesz neki boldog tulaja. Boldogabb mint én.Márc.16-án vettem.. szerintem 1 hét bőven elég, hogy az ember eldöntse kell-e neki egy műszaki cucc vagy sem. Ha nem tudom eladni - szinte újként - közel "netto" áron, akkor is veszek GTX-et, ezt meg mérgemben berakom a fiam gépébe, mert az Ő játékaival hibamantesen hasít.
Legalább nem kell húsvéti ajándékon törni a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest